ArenaBG
mobile spot 4
published by roniko на 2012-02-24 14:12:17
Вашето мнение относно Earthlings може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by v512 на 2012-02-26 00:38:34
Е това си заслужава да е в препоръчани! А защитниците на Пържоли, да не се ловят като удавник за сламка,че разбираш ли то немало как да не ядем месо и филма е боза заради този факт...То това е ясно, но са засегнати и доста други теми! Аз лично ставам противник на цирковете, а и ще се замисля дали следващото яке дето си купувам да е кожено.:cool:мерси на ъплоудера.
published by DanielX на 2012-02-24 23:04:55
Смъртта на едно животно никога не е нещо което може да бъде наречено весело.
Все пак без протеини, без месо няма интелигентен живот, защото само хищниците са способни на екипни действия. Просто така е устроен света.
А за тия животни - не се подтискайте толкова. Те растят във ферма, умират във ферма и във 100% от случаите не може да се нарече че притежават индивидуалност.
published by liskobg на 2012-02-24 23:11:55
Като ти чета коментара, започва да ме гложди съмнение, че ТИ не притежаваш индивидуалност, а мислиш в тесните рамки на собственото си безразличие.
published by revelator1812 на 2012-02-24 15:29:46
18+! Най-тежкият документален филм, който съм гледал.За съжаление има много истина в него.
published by 4rum на 2012-02-24 15:48:31
Много силен филм наистина :-/
published by LordTed на 2012-02-24 19:30:07
Това трябва да е в ПРЕПОРЪЧАНИ !!!! Стига с Холивудските БОЗИ!!!! Време е някои хора да се събудят!!! Гледайте го и после посмейте да хвърлите месо в боклука!!! Аз по пълна случайност го гледах преди 5 дни и още не съм на себе си и едва ли ще бъда някога !!! Никакви кожени облекла вече /то аз 1 яке за 30 г /, но една Бургаска кифла я осрах на центъра и обясних как се е снабдила с кожуха си най-подробно.
published by jojjo на 2012-02-24 21:17:29
Не е за хора със сърдечни проблеми. Откровени садистични сцени така че внимавайте.
published by nikitoblend на 2012-02-25 00:24:26
Адът е тук на земята. Едно от най-бруталните неща във филма беше когато свалиха кожата на животното а то беше още живо след това.
published by Silotsos на 2012-02-25 00:34:24
Хора не се самозалъгвайте и натажавайте такав е живота нито ние нито който и да е било може да го промени .Човека си е наи големия хишник стой на върха на веригата.Всяко месеце което сме изяли идва по горе тоя начин както го показват.Милост на този свят свят няма се войни,убииства,кражби блутсва,мародерства,дезинформация на масите и т.м .Важното е да си корав и да се бориш сас всичката тази помия около тебе ,предадеш ли се ,откажеш ли се ,спреш ли да се бориш си изгубен .Тай че живеите си живота борете се за интаресите и приемайте гадостите за нещо нормално без толква слазливи коментари 8)
published by Triviuma на 2012-02-25 05:52:20
Ма много глупости пак сте изписали. Филма преувеличава и представя нещата само от едната страна на монетата.
Естесвено че има бруталия в кланниците - отношение към животните, условия на живот във фермите и тн, ама сещате ли се че ако го нямаше това по магазините само обелката на салама щеше да е 50 лева. Тогава шеше да има друг филм "Защо е толко скъп шпека", нали?
published by gatecrusher на 2012-02-25 11:35:02
Хората имаме качеството да се самоунищожаваме без да го осъзнаваме. Големите мъдреци са прозрели това и са ни предупредили, че трябва да живеем в хармония със системата, която обитаваме. Отделно много неща за природата не ни са известни. Но кажете колко хора се замислят за тези неща? Развитието ни като биологичен вид за всичките тези хилядолетия е твърде бавно и все още сме далеч да се наречем напреднала раса. Всъщност една извънземна такава би ни възприемала така както ние гледаме на животните, които така безмилостно изтребваме.
published by kozew на 2012-02-25 16:17:12
Аз не знам какво очаквате... просто това е начинът да се задоволят нуждите на човечеството. За да не се случва това, единственият начин е огромно редуциране на човешката популация!
published by DanielX на 2012-02-25 18:43:15
Аз знам че никой не качил Еверест на освесени ядки. Никой не е открил Америка на ябълки и корнишони и Римската имеприя не се е крепяла на ориз и картофи.
Растенията ядат от слънчевите лъчи, тревопасните ядат растенията, хищниците ядат тревопасните и така всички сме част от една цяла верига.
Въпроса е че хората модифицират тая верига като отглеждат и фураж и тревопасни. Интелигентния живот се храни с протеини.
Вие не знам как я виждате тая работа - 8 млрд човек да проядат изведнъж силаж само, да не отглеждаме животни само някой да начеше милозливото си чувство за справедливост. Ми то ако не се яде месо - тия жертви изобщо няма да са били родени на първо време. И кой може да даде гаранция че ако не ядем месо няма да има друг еволюционен тип който би заел мястото на сегашните хора? Въобще, на мен филма не ми хареса, говори пълни глупости и не е фактологически издържан.
Аз разбирам да си на 50 години - да си вегетарианец, ама да растеш сега, да трупаш костна и мускулна маса и да кльопаш само коприва и глухарчета - не върви някак си
published by Luxor на 2012-02-26 15:02:04
"Все пак без протеини, без месо няма интелигентен живот, защото само хищниците са способни на екипни действия".......
Danielx, няколко пъти вече попадам на твои уникални коментари и вече ми дойде до гуша! Защо непросветените, недочели и май не поживяли философчета не вземат да си натиснат парцалките малко и да млъкнат, та да не дразнят с малоумните си изказвания по-образованите и умни , които обикновено си мълчат и не реват като останалите магарета по мегдана! Ти си на всяка манджа мерудия, не видях филм под които да не бръщолевиш простотии след простотии! Млъкни най-накрая и остави хорат сами да си правят изводите!!!
published by Luxor на 2012-02-26 15:03:33
Млъкни най-накрая и остави разумните сами да си правят изводите без да им натрапваш плоските си разсъждения!!!