ArenaBG
mobile spot 4
published by daisy83 на 2010-10-13 14:00:28
Вашето мнение относно Green Zone може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Phenomic на 2010-10-13 21:58:06
Една от малкото американски продукции,в които не величаят американците.Жалко,че все още има хора,които се връзват на всичко,което чуват от новините или от лъжливи политически усти.Ако човек се замисли малко може сам да се сети за какво всъщност беше тази война.
published by tsandakchiev на 2010-10-14 05:47:36
Много готин филм. Мисля, че отразява част от истината(да не кажа цялата). Ще остане във филмотеката
published by colmado на 2010-10-28 01:30:03
Като за начало - качеството и субтитрите са прилични (все пак не сме в Киносалон)...
Прочетох някои от коментарите преди да сваля и гледам филма, мисля че има още какво да се каже........

На тези, които искат "акшън" - това е чиста проба!! Тия, които искат истината за войната в Ирак - да си я намерят сами (само не ми казвайте че вече всичко Ви е ясно, омръзнало ми е да слушам "капацитети"......). Сега за филма като такъв - Мат Деймън отново е на ниво, действието (както обичаме да се изразяваме) се развива на един дъх, а посланието е ясно за тези които въобще имат желание да изразят сериозно мнение по въпроса (а дали това мнение е близко до истината или не, няма да отсъдим нито аз, нито Вие...... - е, поне не на този Сайт.........).

С други думи, голям филм, гледайте и се наслаждавайте!!!
published by colmado на 2010-10-28 01:37:05
въобще имат желание да изразят сериозно мнение по въпроса (а дали това мнение е близко до истината или не, няма да отсъдим нито аз, нито Вие...... - е, поне не на този Сайт.........).

С други думи, голям филм, гледайте и се наслаждавайте!!!

colmado@abv.bg
published by passer-by на 2011-03-12 06:53:54
Адски точен филм и откъм история, и откъм изпълнение за който слуша какво се говори, а не само гледа ЙекшАна.

Поредно евала от мен за Пол Грийнграс след [b]Black Friday[/b], [b]United 93[/b] и двата му Борна (втория и третия). Човекът определено режисьор, чиито филми поглеждам само въз основа на името му.
published by passer-by на 2011-03-12 07:01:30
Грешка с един от филмите на Грийнграс - не е [b]Black Friday[/b], а [b]Bloody Sunday[/b] (по истински случай). :blush: