ArenaBG
mobile spot 4
published by Fastuka на 2009-11-23 02:16:40
Вашето мнение относно Zapreshennaja.Realnost.2009.XviD.DVDRip-ELEKTRI4KA може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by iffoo1 на 2009-11-23 09:43:55
интересен филм става за убиване на времето
published by johnyenglish на 2009-11-23 11:06:15
Уникално глупав! Както и всички руски филми от последните 20 години впрочем, тия хора просто не могат да правят кино. А пък езика им в подобен филм ме кара да се смея на всяка реплика
published by zakvoline на 2009-11-23 11:42:06
johnyenglish
2009-11-23 11:06:15

защо натрапваш негативните си "глупости" под формата на същата критика. за всеки влак пътници ти си збъркал своя гледаи с промития си изкривен от холивудското кино един истински руски филм и ела пиши на воля!да разбирасе бюджетите са им различни?! сети ли се:lol:
published by Kukuriguuu на 2009-11-23 12:15:19
Абе то бюджетите им се поизравниха, но не съм съгласен че последните 20 години няма хубави руски филми. Сериали като Бригада и В името на родината са доста добри, същто така Девета рота и Код Апокалипсис са доста добр, така че вземете гледайте руски филми и тогава говорете
published by painmaster на 2009-11-23 13:24:22
9-та рота и Кода на апокалипсиса, са приятни изключения. Има и други добри заглавия. Но говорим за десетилетия на провали. Какво ще кажеш за полюцията наречена "Обитаемият остров"??
published by putana на 2009-11-23 13:41:19
На мене пък лично "Обитаемият Остров" първата част ми хареса, а пише че книгата била още по-добра. Ниско бюджетен но с добър замисъл. Вярно не е Терминатор или нещо такова, но като гледаш и американците какво правят бози от типа на "Moon" не мисля че би било лошо. Говоря за SciFi филми защото предполагам и тоя е такъв. Може и да е акан но поне като давате оценка давайте след като е гледан вече само обърквате хората ...
published by de3tuss на 2009-11-23 13:50:14
Може би си чел "Обитаемия остров" и можеш да посочиш конкретно по отношение на какво е "полюция"?
Интересно какво можеш да кажеш за двата Патрула или Вълкодав?
За човек, който демонстрира завидно непознаване на руските традиции в екранизацията звучиш много авторитетно.
Както и да е, супер е, че ще мога да видя Головачев на екран, макар че предпочитам да беше "Катарзис" или "Евангелие на Звяра" вместо "Смерш". Ако на някой рускочетящ филма му се стори интересен, Головачев пише отлично - динамично, увлекателно, добре моделиран свят, плътна атмосвера и внимание към детайла. Струва си да се прочете.
published by Fastuka на 2009-11-23 14:23:05
На мене пък лично "Обитаемият Остров" първата част ми хареса, а пише че книгата била още по-добра. [color=red]Ниско бюджетен но с добър замисъл[/color].

:lol:Бухахаххахахахахах. Това е най-скъпият руски филм бре, пич.
published by putana на 2009-11-23 15:33:38
Не знам брато, не познавам толкова добре руското кино, но пък в сравнение с холивудска продукция изглежда като филм за 2 и 50 :)

Изгледах го тоя нещо не ми хареса - ефектите бяха на ниво, но нещо самия филм не ме грабна... Ако някой го пропуне няма да загуби нищо ...:blush:
published by balcanmaster на 2009-11-23 19:32:02
Разсъжденията за руското и американското кино по-горе нещо не са както трябва.

Руското кино винаги е било на много високо ниво, и има свой собствен облик. Проваля се само когато се опитва да имитира американското.

Американското кино също има свои силни и слаби страни, и изобщо тези две кинематографии не се конкурират, а по-скоро се допълват.

Вече има руски филми с много високи бюджети, включително и сериали. А изобщо в професионално отношение - сценарий, режисура, актьори, камера и т.н. двата кинематографа много отдавна са изравнени.
published by Waro на 2009-11-23 22:05:09
Тъп е филма, който квото ще да говори.. не го казвам защото не съм фен на руското кино или фен на американското , а защотот е тъп
published by Staminirko на 2009-11-24 02:12:43
Каквото и да пркиказвате никой не може да настигне Холивуд.Добре са те ,че от време на време гледаме по някой хубав филм.
published by Zigurat на 2009-11-24 15:39:32
Нощна стража според мене си беше доста добър филм и много ми хареса.Също и тоя за казаците "Атаман" (ако не броим патриотичните моменти когато мрат, които направо правят филма смешен :D ).
published by gnggg2006 на 2009-11-24 19:57:40
Стига сте плюли ве ! Филма е хубав , ако си фен на жанра ! :thumbsup:
published by watcher на 2009-11-24 22:14:27
`Баси, как ме издразнихте: айде да замола колегите-разбирачи да ми предложат филм, съпоставим с "Обитаемия остров" (година/жанр/сюжет/ефекти)?! (Само по гео-политически причини "руското кино" не е докарало Холивуд до фалит! Според мен еврейското лоби спря парите на "Вълкодав", че иначе как щяха да ни пробутат "Beowolf"?!)
published by watcher на 2009-11-25 22:53:59
Ето, който е харесал "Обитаемия остров", ще хареса и този - добри ефекти, яки тупалки & култови актьори! (p.s. аз, обаче, съм почитател на sci-fiction-а и в страни от киното :thumbsup: )
published by palavk0 на 2009-11-26 01:44:14
антитерорист и двете част също бяха доста добри според мен... и без ефекти и без чудото на съвременната техника...
published by mal1k на 2009-12-11 01:10:18
izvinqvam se 4e nqmam kirilica ama kompa ne e moi, a do tezi deto samo opluvat...a be kvo vi e sburkanovo na vas be idioti :D na 50 filma deto izlizat 10 ako sa hubavi pak dobre .. nemoje si4ko da e qko, iskate da mi kajete 4e ''holivudskite'' si4ki si zaslujavat gledaneto li ..xaa mnoo ste zle 4esno :lol:
a tolkoto do tozi film.. izglejda 6te se haresa mn na tezi koito si padat po tip filmi, kolkoto do ruskiq ezik v filma...pasva idqlno i pravi filma o6te po qk 8)
published by mal1k на 2009-12-11 01:11:21
izvinqvam se 4e nqmam kirilica ama kompa ne e moi, a do tezi deto samo opluvat...a be kvo vi e sburkanovo na vas be idioti :D na 50 filma deto izlizat 10 ako sa hubavi pak dobre .. nemoje si4ko da e qko, iskate da mi kajete 4e ''holivudskite'' si4ki si zaslujavat gledaneto li ..xaa mnoo ste zle 4esno :lol:
a tolkoto do tozi film.. izglejda 6te se haresa mn na tezi koito si padat po tozi tip filmi, kolkoto do ruskiq ezik v filma...pasva idqlno i pravi filma o6te po qk 8)
published by mtrx на 2009-12-28 23:55:52
От дълго време не бях гледал по безмозъчен филм.Всичкото драги е една реклама на AUDI .

Дълго време се надявах да се случи нещо.Изникват някакви хора отнякъде като ботове,случват се някакви безмислени работи.Ужас - тоя който го е режисирал и заснел е безмозъчен.