ArenaBG
mobile spot 4
published by mardafi на 2013-03-25 10:40:07
Вашето мнение относно XviD4PSP 6.0.4 DAILY 9384 x86 x64 + Portable може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by koko7667 на 2013-03-25 11:52:25
Програмата наистина е много добра
published by viktorspasov на 2013-03-25 14:29:46
Описанието разбива, а да се беше сетил, че БЕТА версии има причина да са БЕТА. Иначе я изкарват алтернатива на Total, която е платена, но не знам кой би дал кинти за нея.
published by mardafi на 2013-03-25 22:06:30
По стечение на обстоятелствата познавам лично създателя на тази програма и твърдя, че няма вариант да я платите. Госпожа Виктория Спасова най-вероятно има предвид друг торент, но да не й се сърдим - староста не е порок.

За самата програма ще добавя, че ако познавате видеообработката по задълбочено - XviD4PSP ще ви свърши великолепно работа - няма друга с подобни размери , която да работи толкова прецизно. Има нейн немски аналог - XMediaRecode - също е доста добра. Говорим за безплатни програми , надминаващи по възможности голяма част от платените такива.
published by viktorspasov на 2013-03-26 10:57:59
@mardafi, ти трябва да си пълен идиот, за да пишеш, каквото ти дойде в кухата кратуна.
Познаваш гъза си, а не виждам някъде да съм написал, че тая простотия е платена, защото създателя и трябва да ти е роднина. Те по роднинска линия се предават тия болести.
XMediaRecode си я слага тая в малкото джобче.
published by mardafi на 2013-03-26 21:48:55
Госпожо Спасова - не съм съвсем убеден , че XMediaRecode е по-добра въпреки, че ползвам именно нея. Всъщност ползвам програма според това какъв видеофайл ще обработвам. Блядката не ми е роднина. Нямам роднини руснаци - просто се срещнахме на една конференция и оттогава си пишем доста често. Ние най-можещите в този бранш се познаваме лично и смятам че това е нормално , а вас госпожо Спасова не ви познавам - колкото и да плюете , обиждате и тн тн - ще си останете някъде в блатото на посредствеността - уроци давам във форума и то само в събота.
published by viktorspasov на 2013-03-27 08:02:50
Ти не приличаш на можещ, все още търсиш помощ за пускане на компа. ЗАбавно глупав си, поне не фантазирай толкова.
published by toni727 на 2013-03-27 08:55:09
Не ми трябва шоуто на Слави в понеделник за да се забавлявам толкова много колкото тук !
published by knife на 2013-03-27 11:24:21
Е, наложи се забавата да бъде прекратена.
published by viktorspasov на 2013-03-29 00:53:05
Как така прекратена ? Тоя ъплоудър може да се кандидатира за титлата най-глупав в арена, само двама по-прости съм виждал тук.
published by t1shansk1 на 2013-03-29 09:00:42
Ей пичове вие ще се избиете ако се видите на живо!
published by mardafi на 2013-03-30 01:36:07
Сега видях коментите и не мога да не отговоря - г-жа Спасова е права че не си пускам компютрите , най-често ги включвам. На офертата да я намеря и пребия - това отдавна не го върша . Беше време когато биех хора за пари. Сега има както вие ги наричате - мой си глави и ако имам проблем те се оправят.
Относно програмата която е представена в този торент. Тя найстина е най-добрата , превъзхожда XMediaRecode най-вече във визуализацията, както и в някои тънки детайли.