ArenaBG
mobile spot 4
published by Besnia2005 на 2008-10-24 17:08:22
Вашето мнение относно Xenus.2.White.Gold-ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by FatiiE на 2008-10-24 19:54:06
What is game language?
published by alex72 на 2008-10-24 18:10:47
имам добро предчувствие тегля
published by INP на 2008-10-24 18:40:13
Тва нещо май е нещо между Far cry и GTA
published by ivvoinov на 2008-10-24 18:53:11
и как точно трябва да протече инсталацията, защото никъде не пише. Нито пък и в nfo-то.
published by biskoto на 2008-10-24 18:57:08
Игра запускается с помощью универсального драйвера для обхода защиты StаrFоrce.
published by oMa3aH на 2008-10-24 19:04:34
да определено ще трябва да се пробва :) "бялото злато" :lol: мм каква хуваба тлъста линийка са драснали на обложката O:- :lol:
published by krooolw на 2008-10-24 19:12:48
Нешо хич не ми хареса
published by dasa на 2008-10-24 19:19:59
Олеее,че съм прост!Докато згрея коя е тая играаа...ехеее.Е БЛАГОДАРЯ :thumbsup::thumbsup:Тегля и сийдвам!10х за ъпа!ARIGATO GOSAIMUSHTA(Преведено от Японски-Мноо Благоддаря)!!!
published by bobidick на 2008-10-24 19:56:37
russian!!!

and there is no crack yet, just starforce workaround
published by hakerov на 2008-10-24 20:19:32
Besnia е бесен.:thumbsup:Мерси много.Ще я пробва ме.Жив и здрав.
published by Diamandiev на 2008-10-24 20:18:24
- Абе какви са тези сарфорси дето ги дъвчете -_- Аз играта я инсталирах само с последна версия на ДТ. Това е! :)
published by tonib на 2008-10-24 20:29:13
На руски език ли е ?
published by topway100 на 2008-10-24 20:37:14
Така като гледам това прилича адски много но Бойлинг пойнта :P отивам да тегля!!!
published by IzrodGaden на 2008-10-24 21:09:07
Само като видях на първата снимка как е направен Калашника и щях да повърна. Този е некъв странен модел, с превключвател режима на стрелба от лявата страна.
published by nikolaya на 2008-10-24 21:47:36
Това пише в txt на папката StarFuck
Отиваме в контрол панела->Добавяне на хардуеър->некст->да,устройството е вече включено->некст->отиваме най накрая на списъкаи иазбираме "добавяне на ново устройство->некст->добавяне на устройство ръчно->некст->пакжи всички устройства->некст->добавяне от диск->некст->добави фаил dev000.inf

Монтираме правилния образ на диска в Daemon Tools 4.3.1
published by nikolaya на 2008-10-24 21:54:20
Някой беще споменал че бил я исталирал само с даемон тулс,е да става но после неоткъва иска някакъв диск,проверява го и ти казва "глейси работата"
някой да сподели дали е успял и как точно е направил исталацията че не ми вселява доверие начина описан в погорния ми пост
published by Pisom на 2008-10-24 23:20:05
Пореден star-незнам какво си:thumbsdown:
За всяка игра нов daemon - е няма да стане!
Язък! Имах желанието да я пробвам, но не и нервите! Достатъчно изхабих в опити да подкарам Ка - 50:thumbsdown:
published by Methuselah на 2008-10-24 23:47:22
Трябва да се включи и Emulation->RMPS. Dimensity тръгна с този драйвер без крак.
published by gujarroba на 2008-10-25 11:02:34
HOW TO CRACK???PLS help(in eng):D
published by bongobongo на 2008-10-25 11:04:07
Играта е ролеви шутър.Нещо средно между Far Cry и Boiling Point.Върви без грижи с маунтнат имидж в daemon 4.12.Графиката с мойта дърта 7900GS е супер.Единствено тоз руски ми разваля кефа.Благодарности на ъплоудера!10Х!
published by cora на 2008-10-25 11:04:59
Много добра игра, страхотна смесица между РПГ и шутер.Много куестове, огромна територия. За феновете на Крайзис, търсачи на мега графика, по- добре пропуснете.
published by gujarroba на 2008-10-25 12:04:12
како да покренем игру....на руском је неможе се ништа прочитат
published by kivisv на 2008-10-25 14:17:25
БЕСНИЯ- кажи или напиши как се инсталира играта че дава някакви грешки и не иска да тръгне
published by plamib на 2008-10-25 14:52:51
някой с алкохол да е успял да я инсалира? :no:
published by copogame2 на 2008-10-25 16:56:03
Така като гледам това прилича адски много но Бойлинг пойнта

Това е същата игра, но 2-ра част.Първата беше Xenus, но след това стана Boiling Point.
published by doomsbg на 2008-10-25 19:29:42
Значи ето как тръгна при мен,
1.инсталирате играта(пробвах да махна драйвера които проверява диска но без него не иска да се стартира играта)
2.Отиваме в контрол панела->Добавяне на хардуеър->некст->да,устройството е вече включено->некст->отиваме най накрая на списъкаи иазбираме "добавяне на ново устройство->некст->добавяне на устройство ръчно->некст->пакжи всички устройства->некст->добавяне от диск->некст->(за тези на които не им тръгва със старфорса който е на диска да пробват тези:http://antistarforce.com/forum/6-1526-1)на мен ми тръгна със версия FstarForce v3.2,със 3.1 ми забиваше компа.
Значи като адвате нов хардваре не давайте предварително инстал или каквото и да е било на dev00.не изискварестарт на пц след като се адне. аз я тествах със даемон тоолс версия 4.30.1

published by doomsbg на 2008-10-25 19:33:35
Със версия на старфорс 3.1 ми забива компа.със v.3.2 тръгна.И не давайте на dev00 истал или каквото и да е било,просто го добвете като нов хардваре
published by doomsbg на 2008-10-25 19:36:06
ОООх забрайх да напиша моунтваме mds файла в даемон толлс:lol:
published by G-Unit на 2008-10-26 02:07:53
Направих всичко както е описано в инструкцийте и не тръгва,тва животно продължава да си иска оригинално CD/CD Key аз съм със XP SP3 най-вероятно в Windows-а е проблема щото като гледам го няма в списъка с поддържаните операционни системи,ае некой ако я е подкарал на SP3 да каже как.
published by doomsbg на 2008-10-26 03:30:20
Аз я подкарах , просто направи различни тестове със старфорса.Аз пробвах доста версии преди да тръгне .Може и да пробваш когато слагаш dev00 да деисталираш драйвера който проверява диска,в директорията на играта е ,иконата прилича на ключ,тя после играта ще си сложи драйвера пак
published by doomsbg на 2008-10-26 03:32:46
По съшия на4ин пуснах Digital Combat Simulator Black Shark самоче със друга версия старфорс
published by G-Unit на 2008-10-26 19:18:24
Не знам вие как я подкарвате но при мен с нищо не става пробвах какво ли не.Някой беше дал линк със някъв друг Anti-Starforce но и той не работи за мен,то нема кво да се занимавам повече ясно че игри от тоя тип със MangalForce защита няма да ми тръгнат явно проблема е в Windows-a ми.:grrr:
published by nikolaya на 2008-10-26 19:25:21
G-Unit
виж братле ако си испълнил указанията за исталиране на файла дев000.инф то сега както и при мен беше ти трябва нова версия на даемон тулс с предишната 4.1 не откъна.с 4.3 зареди веднага
published by G-Unit на 2008-10-26 19:56:05
C DAEMON Tools Lite (4.30.1) съм :smile:
published by G-Unit на 2008-10-26 20:06:15
* Поддерживаемые операционные системы:
Windows 2000 SP4, Windows XP SP2 32/64 bit, Windows Vista 32/64 bit

Windows XP SP3 го няма в този списък така че най-вероятно проблема е при мен.:-/
published by nikolaya на 2008-10-26 20:43:34
Не се разочаровай много аз я исталирах,играх около половин час и я махнах.Не е замен.По скоро е някакъв куест,обикаляш като гламав говориш с хората те ти пълнят главата с глупости незнаеш каде да ходиш и какво да правиш,единствения екшън който се случи е че някакъв перко започна да стреля и докато го центрирам,кариерата ми на екшън герой приключи :D
published by rammstein97 на 2008-10-26 22:21:15
qka li e strua mi se qka 6e vidim O:-O:-O:-
published by maddog78 на 2008-10-26 22:26:25
ave hora daite nekav rabote6t crack za taq igra molq vi
published by cora на 2008-10-27 13:14:08
И аз съм със SP3, и играта си върви. Търсете на друго място проблема. Като я инсталирате, нали качвате и старфорс драйвъра, когато ви пита?
Играта е РПГ, а не куест, нито чист шутър.
published by bassa83 на 2008-10-27 16:16:45
И аз съм със SP3, и играта си върви. Търсете на друго място проблема. Като я инсталирате, нали качвате и старфорс драйвъра, когато ви пита?
Играта е РПГ, а не куест, нито чист шутър

Обясни тоз драйвър старфорс как се качва,аз е инсталнах с DT но после какво следва незнам,не съм работил с старфорс никога.
published by cora на 2008-10-28 01:26:50
its russian only!
published by cora на 2008-10-28 01:29:57
bassa83 просто следваш описанието на начина даден в упътването. Контрол панел, систем и т.н. Добавя се драйверче за стар форса в системата ти и след това играта се зарежда в демона и се играе. :)
published by bassa83 на 2008-10-28 17:57:39
bassa83 просто следваш описанието на начина даден в упътването. Контрол панел, систем и т.н. Добавя се драйверче за стар форса в системата ти и след това играта се зарежда в демона и се играе

Е да де но стоя руски...не мога да стигна до инстала на драйвера,ще съм ти благодарен ако напишеш точния път до инстала му...control panel/system/..и т.н не си длажен но все пак искам да видя какво представлява.
published by D`M`X на 2008-10-31 23:45:44
хора каде се намира това Emulation->RMPS.Помогнете моля ви!!!:|
published by CeckoGT на 2008-10-31 23:52:19
Момчета здравеите,с удоволствие ще отговоря на тези които се мачат с играта да я подкарат аз лично се мачих отначало но после стана като по учебник трагна като резачка :):D:P
published by CeckoGT на 2008-10-31 23:55:40
G-Unit-Как точно се опита да я подкараш играта штото аз сашто отначало като тебе бях но после се оказа друго,и то много просто:P
published by CeckoGT на 2008-11-01 00:02:41

Торент: Xenus.2.White.Gold-ArenaBG
Постер:
Описание: Xenus 2: White Gold

Год выпуска: 2008
Жанр: Action (Shooter) / RPG / 3D / 1st Person
Разработчик: Deep Shadows
Издательство: Руссобит-М
Платформа: PC

Добро пожаловать на Карибы - острова, полные загадок и духа романтики! Вместе с Солом Майерсом вам
предстоит исследовать огромный, полностью открытый мир и окунуться в атмосферу латиноамериканского колорита…

Системные требования:

* Хватит, чтобы запустить
> Процессор: Athlon 3000 или аналогичный
> Оперативная память: 1GB RAM
> Видеокарта: GeForce 6600GS 128MB или аналогичная

* Достойная картинка
> Процессор: Intel Core 2 Duo 2.2 или аналогичный
> Оперативная память: 1GB RAM
> Видеокарта: GeForce 8600GS 256MB или аналогичная

* Всё Включено!
> Процессор: Intel Core 2 Duo 2.4G (E6600) или аналогичный
> Оперативная память: 2GB RAM
> Видеокарта: GeForce 8800 512MB или аналогичная

* Поддерживаемые операционные системы:
Windows 2000 SP4, Windows XP SP2 32/64 bit, Windows Vista 32/64 bit

SCREEN_1

SCREEN_2

SCREEN_3

SCREEN_4

SCREEN_5

-Besnia-enJoy-
NFO: Покажи NFO-то
От категория: Games/PC ISO
Размер: 4.28 GB
Файлове:
Име на файла Размер
StarFuck.zip 4.40 KB
XENUS2WG.mdf 4.28 GB
XENUS2WG.mds 38.51 KB
3 files
Добавен: 2008-10-24 17:08:22
Качил: Besnia2005
Свалено: 801 Пъти
Пиъри: Сийдъри: 57, Лийчъри: 15 = 72 Пиъри

Напиши нов коментар

>
1 - 15 | 16 - 30 | 31 - 45 | 46 - 52

doomsbg , 2008-10-25 19:33:35

Със версия на старфорс 3.1 ми забива компа.със v.3.2 тръгна.И не давайте на dev00 истал или каквото и да е било,просто го добвете като нов хардваре

doomsbg , 2008-10-25 19:36:06

ОООх забрайх да напиша моунтваме mds файла в даемон толлс

G-Unit , 2008-10-26 02:07:53

Направих всичко както е описано в инструкцийте и не тръгва,тва животно продължава да си иска оригинално CD/CD Key аз съм със XP SP3 най-вероятно в Windows-а е проблема щото като гледам го няма в списъка с поддържаните операционни системи,ае некой ако я е подкарал на SP3 да каже как.

doomsbg , 2008-10-26 03:30:20

Аз я подкарах , просто направи различни тестове със старфорса.Аз пробвах доста версии преди да тръгне .Може и да пробваш когато слагаш dev00 да деисталираш драйвера който проверява диска,в директорията на играта е ,иконата прилича на ключ,тя после играта ще си сложи драйвера пак

doomsbg , 2008-10-26 03:32:46

По съшия на4ин пуснах Digital Combat Simulator Black Shark самоче със друга версия старфорс

G-Unit , 2008-10-26 19:18:24

Не знам вие как я подкарвате но при мен с нищо не става пробвах какво ли не.Някой беше дал линк със някъв друг Anti-Starforce но и той не работи за мен,то нема кво да се занимавам повече ясно че игри от тоя тип със MangalForce защита няма да ми тръгнат явно проблема е в Windows-a ми.

nikolaya-Николай ощте ти трябва да се учиш на Г-Унит не му трябва нова версия на Даемон Тулс просто трябва да зареди имидж фаила не MDF a MDS-по малкия фаил и тогава няма да му иска оригинален Диск:P:P:thumbsup::thumbsup:
published by CeckoGT на 2008-11-01 00:04:25
G-Unit , 2008-10-26 02:07:53

doomsbg , 2008-10-26 03:30:20

doomsbg , 2008-10-26 03:32:46

Не знам вие как я подкарвате но при мен с нищо не става пробвах какво ли не.Някой беше дал линк със някъв друг Anti-Starforce но и той не работи за мен,то нема кво да се занимавам повече ясно че игри от тоя тип със MangalForce защита няма да ми тръгнат явно проблема е в Windows-a ми.

nikolaya-Николай ощте ти трябва да се учиш на Г-Унит не му трябва нова версия на Даемон Тулс просто трябва да зареди имидж фаила не MDF a MDS-по малкия фаил и тогава няма да му иска оригинален Диск:P:P:thumbsup::thumbsup:
published by CeckoGT на 2008-11-01 00:06:29

published by CeckoGT на 2008-11-01 01:40:59
Това се отнася за всички които се опитват да подкарат играта обаче парво трябва да направите нов хардуер за Старфорса и тогава да инсталнат играта.

Само незнам да ли щте трагва на Виста,обаче сас сигорност тези които са ХР сас сигорност обаче минимом 1.6 ГХ-Процесор сас Рам-1.5 ГХ и Видео Карта-256МБ на мене ми трагна играта оба4е неми вари гладко засичами,и я махнах.само я добавих кам колекцийтеми.

ТАКА СЕГА ще кажа на пичовете дето незнаят патя за новия хардуер за старфорс защитата---------------
1.Старт меню-от там Сетап-(Контрол Панел)-после-Креат
ню хардуер или Саздаване на нов Хардуер.Излизави прозореца,за диспе4ара и цакате нехт-(напред),след това едно компютарче с лупа ще почне да тарси и ще Цакнете на Yes,I have already connected the hardware-после давате next-и ше висе покажат доста устроиства,но вие щте хванете скрула на мишката и щте отидете наи от доло на полето,там щте видите добавяне на ново хардуерно устройство,ама на Английски как беше точно маи Creat New Harduer,то е най от доло това,така че няма да згрешите и като го маркирате сас мишката да стане синю или друг цвят Цакате Напред-(или Next)-после има две под точки парвата е за автоматично тарсене и инсталиране на хардуера а Долното е Рачно тарсене и инсталиране Вие цьквате на на долното-на Рачно инсталирване-после Next(Напред)-после пак ви се появява списак с устройства,вие маркирвате с мишката най от горе,да ви покаже всички устройства и тогава давате----------- Некст(Напред) и компави малко щте почне да мисли-после на прозореца доло в дясно ви показва че можете да саздадете от диск.,(На Балгарски е така незнам как е на Английски)-,но просто вие цаквате доло в дясно на полето и висе отваря прозорец,който ви казва Инсталирване от диск,на картинката има един хардуер с една дискета за флопи,над него и има ок и
отказ а под тях ви казва от каде щте се копират фаиловете и има Преглед-но като цакнете на Преглед щте ви се отвори прозорец щте ви каже да сложите Диск,
но вие щте цакнете на отказ и то само щте продалжи по патя си за директорията кам фаила за Саздаването на Новия Хардуер за Старфорса тои се казва dev000.inf маркирватего с мишката и отдоло цаквате напред или готово,и се сасдава хардуера ви,И това е за старфорса защитата,и после можете да проверите да ли се е саздал Хардуер за Старфорса като Цакнете на Май компютар с десен бутон на мишката от там на Пропортиес-казано Своиства
после Harduere - после - Device Manager i Цаквате на Плюсчето дето е System Devices И трябва да имаете едно компютарче пише FStarForce ами дано да се справите с тази ТАПА ЗАЩИТА НА СТАРФОРС :thumbsdown::thumbsdown::grrr::grrr: :thumbsup::thumbsup: и Ако Всичко е ок Парво Рестартирвате Компа И После Инсталирвате Играта,и след Рестартарта Слагате XENUS2WG.mds в Daemontoolsa но и и нанего му включете всички опций трябва да стане ЗЕЛЕН като ги Включите- сас десен бутон доло на декстопа Emulation----->All options ON Това е.Ами ДАНО да сам Полезен на някой коийто не му е ясно,щте помагам затова сме хора как то казах в предишното ми саобщение щте отговарям на всеки, ами товае :thumbsup::thumbsup:
published by CeckoGT на 2008-11-01 01:42:16
ню хардуер или Саздаване на нов Хардуер.Излизави прозореца,за диспе4ара и цакате нехт-(напред),след това едно компютарче с лупа ще почне да тарси и ще Цакнете на Yes,I have already connected the hardware-после давате next-и ше висе покажат доста устроиства,но вие щте хванете скрула на мишката и щте отидете наи от доло на полето,там щте видите добавяне на ново хардуерно устройство,ама на Английски как беше точно маи Creat New Harduer,то е най от доло това,така че няма да згрешите и като го маркирате сас мишката да стане синю или друг цвят Цакате Напред-(или Next)-после има две под точки парвата е за автоматично тарсене и инсталиране на хардуера а Долното е Рачно тарсене и инсталиране Вие цьквате на на долното-на Рачно инсталирване-после Next(Напред)-после пак ви се появява списак с устройства,вие маркирвате с мишката най от горе,да ви покаже всички устройства и тогава давате----------- Некст(Напред) и компави малко щте почне да мисли-после на прозореца доло в дясно ви показва че можете да саздадете от диск.,(На Балгарски е така незнам как е на Английски)-,но просто вие цаквате доло в дясно на полето и висе отваря прозорец,който ви казва Инсталирване от диск,на картинката има един хардуер с една дискета за флопи,над него и има ок и
отказ а под тях ви казва от каде щте се копират фаиловете и има Преглед-но като цакнете на Преглед щте ви се отвори прозорец щте ви каже да сложите Диск,
но вие щте цакнете на отказ и то само щте продалжи по патя си за директорията кам фаила за Саздаването на Новия Хардуер за Старфорса тои се казва dev000.inf маркирватего с мишката и отдоло цаквате напред или готово,и се сасдава хардуера ви,И това е за старфорса защитата,и после можете да проверите да ли се е саздал Хардуер за Старфорса като Цакнете на Май компютар с десен бутон на мишката от там на Пропортиес-казано Своиства
после Harduere - после - Device Manager i Цаквате на Плюсчето дето е System Devices И трябва да имаете едно компютарче пише FStarForce ами дано да се справите с тази ТАПА ЗАЩИТА НА СТАРФОРС :thumbsdown::thumbsdown::grrr::grrr: :thumbsup::thumbsup: и Ако Всичко е ок Парво Рестартирвате Компа И После Инсталирвате Играта,и след Рестартарта Слагате XENUS2WG.mds в Daemontoolsa но и и нанего му включете всички опций трябва да стане ЗЕЛЕН като ги Включите- сас десен бутон доло на декстопа Emulation----->All options ON Това е.Ами ДАНО да сам Полезен на някой коийто не му е ясно,щте помагам затова сме хора как то казах в предишното ми саобщение щте отговарям на всеки, ами товае :thumbsup::thumbsup:
published by CeckoGT на 2008-11-01 01:43:28
после има две под точки парвата е за автоматично тарсене и инсталиране на хардуера а Долното е Рачно тарсене и инсталиране Вие цьквате на на долното-на Рачно инсталирване-после Next(Напред)-после пак ви се появява списак с устройства,вие маркирвате с мишката най от горе,да ви покаже всички устройства и тогава давате----------- Некст(Напред) и компави малко щте почне да мисли-после на прозореца доло в дясно ви показва че можете да саздадете от диск.,(На Балгарски е така незнам как е на Английски)-,но просто вие цаквате доло в дясно на полето и висе отваря прозорец,който ви казва Инсталирване от диск,на картинката има един хардуер с една дискета за флопи,над него и има ок и
published by CeckoGT на 2008-11-01 01:44:33
но просто вие цаквате доло в дясно на полето и висе отваря прозорец,който ви казва Инсталирване от диск,на картинката има един хардуер с една дискета за флопи,над него и има ок и
published by CeckoGT на 2008-11-01 01:45:58
и се сасдава хардуера ви,И това е за старфорса защитата,и после можете да проверите да ли се е саздал Хардуер за Старфорса като Цакнете на Май компютар с десен бутон на мишката от там на Пропортиес-казано Своиства
published by CeckoGT на 2008-11-01 01:46:56
и нанего му включете всички опций трябва да стане ЗЕЛЕН като ги Включите- сас десен бутон доло на декстопа Emulation----->All options ON Това е.Ами ДАНО да сам Полезен на някой коийто не му е ясно,щте помагам затова сме хора как то казах в предишното ми саобщение щте отговарям на всеки, ами товае :thumbsup::thumbsup:
published by rigorm на 2008-11-02 08:36:39
Има излязло NO CD за руската версия
published by ivannik на 2009-02-24 21:51:50
за Виста 64 с това работи http://depositfiles.com/en/files/r7s5fcw4l, но играта не е нищо особено и повечко се разкарваш из картата :thumbsdown:
published by selectBG на 2008-11-11 22:49:23
Предлагам постове с повече от 3 правописни грешки да се трият. Така вероятно ще се научите малко от малко да пишете грамотно ...
published by CeckoGT на 2008-12-24 16:32:54

stasssi , 2008-11-07 21:19:55

направих всичко както пише СЕСКО GT но продължава да иска оригинално СД всичко е наред със СТАР ФОРСА дайте акъл

чак сега влизам пак в коментарите да видя кой какво е писал ами незнам защо така ти става ама сичко точно ли направи как то сам писал чакам отговор
published by sladi_4ka на 2008-12-27 15:50:53
не ми харесва 4е е на руски а играта е мн яка:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by MrEhabYoussrey на 2009-01-10 14:33:52
Shame that this one in just russian language
why the russian issue there games in multi languge
ther will earn a lot...;););)
published by igrachoknbg на 2009-02-18 19:25:50
published by agentpat на 2009-03-18 22:10:41
И под ХП и под Виста и под "Седмицата" с този крак играта тръгва от раз! Обаче това нещо толкова тежко се оказа, че за пръв път нова игра да успее да препъне моята HD 4870 512 mb. Интересно e, че колкото и да си играя да включвам опцията за антиалайзинга тя си остава неактивна в последствие. Графиката я бива, но без "заглаждане", всичко изглежда адски ръбесто и грозно!
П.П. Руснаците се доказаха като "правячи" на много тежки игри, които обаче не оправдават "тежкотията" си с красота на графиката.
published by CeckoGT на 2009-10-27 15:07:29
Играта ви иска CD защтото махате фаила XENUS2WG.mds от ДайманТулса.Оставетего Зареден 4ао :thumbsup: :P