ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2008-05-10 16:51:13
Вашето мнение относно Xara.Xtreme.Pro.v4.0.4966.DL.Cracked-SSG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Net-Man на 2008-05-10 20:19:37
10х ! :)
Страхотен софтуер. Ползвал съм предишната версия и съм много доволен. След като инсталирах тази, съм приятно изненадан от новостите. Наистина е много бърза, както я рекламират производителите. А и е с изненадващо скромен размер и системни изисквания за възможностите които предлага. Не подценявайте [b]Xara[/b] :).
Препоръчвам тази програмка на всеки който обича да се занимава с графика. На мен, дори ми е вършила работа за професионални цели. Много е лесна за работа и интуитивна. За по-елементарни (а и не толкова) векторни графики е перфектна. С минимални усилия се постигат изненадващи резултати !
published by vinvd на 2008-05-10 21:38:21
- Хубава работа ама...Я пробай да вкараш кирилица - при положение,че ВЕЧЕ сме 2-ри по интернационалност-писменост!!
п.п. - програмката наистина е много добра - Поздравления ! - НО ...??!
published by gusbamps на 2008-05-10 23:40:36
Абе почнете най-после да пишете инфото на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!! Мисля, че щом е от българи и е за българи, трябва да е на български език!:(
published by dedicha на 2008-05-11 01:34:53
ми преведете описанието и ъплоудера ще го добави
може да не знае английски човека, а и не е длъжен
да не би да му плаща някой, мисля че сте леко неблагодарни
published by LinKuei на 2008-05-11 01:51:42
[color=orange][b]gusbamps[/b][/color], и това го заявяваш ти..човекът, който с абсолютно нищо не е допринесъл торент обществото да се развие. С коефициент от 0.17 имаш и претенции? Определено си доста нагъл.....
published by muchokushmiata на 2008-06-21 20:00:24
Защо да няма и информация на Български?Нали за това се качват торенти , за да се свалят.Защо на човека е слаб реитинга,защото повечето неща не може да прочете за какво служат(не че,като прочете ще му стане много ясно)?Двата реда български ще ви затруднят ли много? Не мисля? Или тука се качват неща само за точно определени хора?На всички взе да ни омръзва,тези които знаят и тези които не знаем чужд език.Два реда,само два реда?Ако са чак толкова много, нека са един,за идйоти като нас?Благодаря за вниманието ....
published by gusbamps на 2008-07-06 18:56:17
Все пак още се интересувам каква е тази програма? Според мен с цялото ми уважение кам тези, които качват торенти, те трябва да се постарят да дават информация на български най-малкото защото сме в България и торентите са насочени към българска публика, а и ми писна с това непрекаснато моделиране на бгезик с разни нови тъпи английски думи. Във Франция има закон за защита на френския език от чуждици. Писами да се правиме на американци!!! Даже думите на Паиси ми се струва, че звучат съвсем актуално и днес, нека си ги припомняме по често!
published by festertues на 2008-07-07 00:42:07
Превеждайте си, има google language tools вече и за български, речници и електронни и книжни-бол. И бъкел да не разбирате английски, все ще се справите. Интересно ми е, ако не можеш да разбереш дори описанието, как изобщо ще ползваш програмата??? Да не говорим, че и повечето уроци за тоя тип софтуер не са на български? Още повече - арена.бг е от най-големите тракери в източна Европа, по тая логика трабва да се пишат и описания на Турски/Румънски/Македонски/Сръбски/Гръцки и още, и още... А с примери за Франция - моля ви, ако бяхме там нямаше сега да ровите в тракера и да се сърдите, а да вървите най-чинно в редичка по двама към магазина...
published by festertues на 2008-07-07 00:43:13
а да отивате най-чинно в редичка по двама към магазина.
published by alejandro_stern на 2008-07-15 18:46:16
Абе това хубаво - да се напише кратко описание на български, приветствам, но ако ще си говорим истината, който не знае за какво е някоя програма, тя не му е необходима.

Да кажем КорелДРОУ. Пита някакъв: "Тва за кво е?" Той се надява да е за лесни аватари, друго не му трябва :)

Мариета, ако не знаеш поне малко френски, и екскурзиите до Париж са неизползваеми :) Как сме работили преди 10 години на Фотошоп 4, остава една загадка :)
published by alejandro_stern на 2008-07-15 18:50:18
Въпросът с кирилицата е най-лесен. Слагате си една българска клавиатурна подредба, превключвате на нея и вътре в програмата започва да пише на кирилица. Не разбирам къде е проблемът.

Може да ви възникне проблем само ако имате от старите шрифтове, които не са Unicode. Тях няма да ги чете, да, защото програмата няма превключване на старата кодировка. Това го има новият Корел Х4 и може да чете всякакви кодировки, от откриването на компютъра до днес :)
published by tango14 на 2008-12-15 12:17:24
thank you ill try it :thumbsup:
published by Otark на 2009-03-14 20:22:49
Аз нещо не мога да се оправя... джъст рън пач... ами ръннах го и пак е трайъл