ArenaBG
mobile spot 4
published by dargen на 2008-07-18 08:28:34
Вашето мнение относно WWE.Monday.Night.Raw.International.06.23.08.The.2008.Draft.SDTV.XviD-DargeN може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by paynera на 2008-07-18 08:57:27
Ее БРат Супер Мерси за поредния кеч :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:8):D:P
published by chaikatabs на 2008-07-18 13:08:11
:-O Браво на детето.
След малко ще видя какво си качил и бъди сигурен,че ще разбереш мнонието ми.
8)
published by dargen на 2008-07-18 13:29:22
Някакъв проблем ли имаш с мен? Вече в няколко поста ме нападаш. Може и да съм по-малък от теб(със сигурност съм), но това не ти дава право да ми викаш дете. Ако имаш проблем ела до Варна да ми кажеш в лицето какъв ти е той и тогава съм сигурен, че няма да викаш, че съм дете. И без това сега се връщам от фитнес, един spinebuster и си аут. Ще гледам да го направя като Батиста на CM Пънк.

Ако спамя много моле=я някой модератор да ми каже да спра, че ще почна и да псувам скоро
published by chaikatabs на 2008-07-18 15:04:51
Торентът ти не ми харесва,освен това е и стар.Вече съм го гледал,но незнам кой го беше качил.
Всички сме деца,така че не се обиждай. :)
Варна ми е един от най-гадните градове в България /София,Плевен.../ и ходя там много рядко.
Живей си живота,но не прекалявай!!!
8)
published by chris_dt на 2008-07-18 20:02:50
Eee, мерси много за това, че си го записал и качил отново! :)

Отностно офф-топика и недоволните: 1-во торента не е стар, защото едва снощи го излъчиха за първи път, по тази телевизия. 2-ро кой ви пита кой град обичате и кой не, че и къде ходите и т.н. 3-то, както многократно е казвано - като не знаете не се изказвайте неподготвени. 4-то: ако някой може да го качи преди dargen или който ги записва, да го видим как ще го качи... ;)

Отново благодаря за торента, надявам се и завбъдеще да сме благодарни! :)
published by checho на 2008-07-19 15:26:23
dragen благодаря за торента! Искам само да попитам някой знае ли какво става в края на епизода когато пада табелата върху Винс ? Това май не беше от сценария ,поне доколкото видях реакциата на кечисти и персонал ?