А ти се научи да пишеш,и да продадена му е титлата,са ,ако я земе на Непростимото ще бъде върха на идиотщинатаПо добре Кали да я запази ,а Гробаря да я земе на Никаква милост(следващия турнир) ,и дано мача между Хенри и Гробаря да е Hell in a cell,а имаше и доста по добри варианти за главен мач .Например: Стая на елиминациите .Участници : сина,ортан,хХх,сницки,кенеди и букър,където след 3 последователни педигрита на ортан ,сина и букър хХх вете да победи ,а преди това да се измъкне от МТ и РКО,може и от ножицата на 2рата секунда.А мачовете по двойки трябва6е според мен да има мач със стълби м/у селяндурите,лондон и кендрик,криминалните и шелтан и хас,където след яки мелета и тръшвания напомнящи на тлц мачовете м/у хардитата,дидлитата и острието и крисчън ,криминалните да победят .Бетт да победи кандис,а джеф да се бие срещу кенеди и карлито за титлата в мач с маси .А НА СЛЕДВАЩИЯТ ТУРНИР КРИМИНАЛНИТЕ да се бият срещу матт и мвп и ,и който победи да земе вси4ки титли,и това ще бъдат криминалните ,и така мвп и матт ще продължат връждата си за титлата на америка.И на Сървайвър сериите мвп дава последна възможност на матт ,но матт избира какъв ще бъде мача ,а той е МАСИ СТЪЛБИ И СТОЛОВЕ .А шон да се завърне на сървайвър сериите в мач с ортан,който ще бъде ули4ен .А мистерио трябва според мен на непростимото да се бие с чаво в мач ,в който загубилият напуска разбиване и отива в рав ,а това ще е мистерио .И на после дь ще се съберат отново А ровб ван дам се завръща на СЪрвайвър сериите в директен мач срещу цм пунк за екстремната титла и ще я земе а, после ще се спречка с хХХвете въпреки ,че е от рав и на армегадон ще вземе титлата на федерацията и след това ще предизвика ортан в мач с екстремни правила и MR.ECW ще го победи .Е такъв сценарии изобщо няма да е лош ,но аз му казах на винс да ме вземе ,ама той не и сега реитинга спада
пп : бате ебаси фантазиите имаш , ТЛЦ мачове в близките 2 години няма да има и Следващия шампион ще е Батиста :thumbsdown::thumbsdown: а що се однася до Рей заслужава титла но не , във ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ..той има изключителен талант , акробатика и т.н , иначе се получи сполочлив СМАК ДАУН :););)