Готина е играта доста е различна от повечето стратегии само мултито ме притеснява. Когато играх демото влязох в един от сърварите и с някъв пич се почнахме завзех три от местата където може да се строи. На него му остана само родната база а аз имах три бази и започнах да го обсаждам така да се каже. "Ордите" ми постоянно се стичаха към него и така един час. Все едно аз бях Сюлейман паша а той държеше Шибка.
Проблемът, е че владеейки цялата карта имах повече пасиви отколкото активи. Всъщност единственият ми актив беше, че имах инициативата, но трябваше да се занимавам с три пъти повече неща от противника, който само си правеше защитници а аз гледах хем да нападам хем да не губя позиции освен това като споменах ордите те са едни орди десет еденици в най-добрия случай, ако са само от най-слабите, и това че цялата карта беше моя по никакъв начин не овеличи популацията ми.
Е онва беше демо разбира се, предполагам са направили извесни подобрения сигурно и след излизането на играта ще има още много пачове, така че определено играта има бъдеще.
При всички случай това е глъдка свеж въздух след всичкитеисторически стратегии които се направиха под родно небе то не бяха картагени, не бяха римски империи, рицари на честа, не че са лоши игрите напротив, но омръзва.