ArenaBG
mobile spot 4
published by dargen на 2008-07-06 07:57:34
Вашето мнение относно World.Volleybal.League.2008.Finland-Bulgaria.05.07.2008.SDTV.XviD-DargeN може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by velosipeda на 2008-07-06 11:34:23
Много голями смотаняци са тия наще!!!
published by djafar на 2008-07-06 11:56:58
Много жалко за наще момчета.Гледах мача , страшно много се ядосах , но не може всеки мач да бием с по 3:0.Да не забравяме , че сме без 4-ма основни играчи.Иначе Финландия отиват по дяволите.:lol: . Така , че пич ... наще не са смотаняци ;) Ще го докажат тук във България (Варна) срещу USA и Испания.Абсолютно съм сигурен в това :):thumbsup:
published by headshotbg на 2008-07-06 12:12:12
И дори и да бием във всички останали мачове... Пак ще сме 2ри ;)
published by ivailo_hm на 2008-07-06 13:33:05
пич ... как да не сме смотаняци ???????
след толкова силна игра първите два гейма , да се оставиш да те обърнат ... ?!
абсолютни смотаняци ... !
както е казал народът 'един Жеков пролет не прай' !!!

е сега поне спокойно могат да мислят за Пекин ... :thumbsup:
published by Xpu3onpa3 на 2008-07-06 13:38:33
Вярно ли е това че и да бием всички мачове сме 2-ри?

Ако е така , не са смотаняци а са жалки типове. Може и да са без основни играчи ама кои са Финландия?? . Това е харкатерно за българските отбори( независимо от спорта) доти и да играят силна като дойде момента за малко постоянство и се насират изведнъж им свъшват батериите и гаснат като свещички.

Няма смисал да пиша повече че само повече се ядосвам.
published by m00natic на 2008-07-06 14:24:23
спокойно бре, ако бият останалите 4 мача почти сигурно се класират (само Испания да успее да спечели 1 мач с/у САЩ)
published by headshotbg на 2008-07-06 17:24:35
Испания няма да спечели. Особено след разгромната загуба вчера.

Дори и да бием във всичките 4 мача, точковото ни съотношение вече е толкова трагично, че трябва да бием американците с по 10 разлика във всеки гейм, което е невъзможно...
published by BenDover на 2008-07-06 20:47:22
умирам си от кеф като ги гледам жалките българи. не случайно съм избягал от бълхария, живея във Финландия. хич не ме интересува къде ще са финландците, искам само бълхарите да губят.
published by dargen на 2008-07-06 20:55:54
Е на това се вика патриот
published by burimechka на 2008-07-10 17:00:47
Тази година се борим за олимпийско злато, а то не се взема само с Казийски. При победа в следващите 4 мача във Варна запазваме възможността да играем на финалите. Ако някой от вас си е направил труда да погледне буукмейкърските залози ще види, че най-голям коефициент имат България и Бразилия за финала. Дори и да паднем не забравяйте, че един отбор отива акредитиран от FIVB. Аз също съм в чужбина, но ако някога прескоча до финландия ще му откъсна главата на Префинландения българин, изказал се по-горе.
published by dilianski80 на 2008-07-11 13:14:39
И аз живея във Финландия и въпреки, че съм доста далеч от Тампере с радост отделих време да отида да подкрепя българите на втория мач.Няма значение, че загубиха, те имат нужда от подкрепата на публиката. Ако ние не им вярваме и ги подкрепяме, особено младите играчи как ще си повярват, че могат? Всеки може да оплюва, но не винаги можем да побеждаваме. Трябва да се подкрепяме, дори и в загубите.:)