ArenaBG
mobile spot 4
published by mardafi на 2013-03-09 22:00:20
Вашето мнение относно WM Recorder 14.12.3 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by viktorspasov на 2013-03-09 23:42:38
Ъплоудъра, случайно да знаеш, че е забранено да се качват архиви ?
published by infinia_solutions на 2013-03-10 09:09:40
Има вероятност ако не е архив ''лекарството'' да бъде засе4ено като вирус от пове4ето антивирусни програми!Браво за софтуера!!!
published by knife на 2013-03-10 11:38:42
viktorspasov, айде да не коментираш неща, който не са ти ясни.
published by viktorspasov на 2013-03-10 14:34:14
@knife
Кое не е ми е ясно, че има причина тракерите да не приемат архиви ли ? Явно имат опит, явно на вас тук не ви пука, а щом АВ го е засякла като вирус е много вероятно е да такова. Или сега някой голям разбирач, ще тръгне да ми обяснява, че се спира антивирусната, за да инсталираш вирус. Всеки има правото е да глупав, но някои тракери вземат мерки да предпазват не много умните си потребители от подобни проблеми.
published by knife на 2013-03-10 15:21:52
Кои тракери не приемат архиви, пич? Замунда и арена ли? Или някои от малките български подобия на тракери ли? Те ли са ти мярката за тези "правила"? Знаеш ли в какъв вид пристигат всички файлове? Знаеш ли от къде идват, как стигат до тук? Не ми отговаряй, ясно личи, че не знаеш.
published by viktorspasov на 2013-03-10 16:00:28
Знам как се пакетират и качват от кракерите, ти знаеш само как са качвани по тракерите, защото тук само подобни неща се ъплоудват. Въобще не сравнявай нищожните си знания с мен, в мамуната ъплоудърите са същите разбирачи като тук, и на тях много съм им се подигравал.
Toчно пък тая програма няма никва нужда от крак, който да е архивиран, за да не се засече като вирус, блокира се в хоста и се ползва сериал.
Спирам да обяснявам, да се оправят глупавите дечица, които вземат да го свалят.