ArenaBG
mobile spot 4
published by Kova4a на 2007-09-04 11:28:08
Вашето мнение относно Within Temptation - The Heart of Everything - 2007 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Kova4a на 2007-09-04 14:47:05
По-късно днеска мога да сложа и цялата дискография, ако не ме домързи. А и се чудя със синглите и там със записите на живо ли да го направя или само с основните албуми? Мога и клипове да кача
published by DeadlySilence на 2007-09-04 15:51:30
Извинете за глупавия въпрос, ама тва метъл ли е. Всмисъл шото се кефя на жица, ако е метъл да го дръпна да подивея. А за клиповете определено, аз мразя да слушам само музика без клипове. За мен нещата стоят така 50% музика, 50% видео клип, за да изпиташ удоволствие на 100%! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
published by Kova4a на 2007-09-04 15:58:57
Ми, брато, метъл е, но метълът не е само жица и тук определено се набляга на мелодията, но следващите дни като съм свободен специално за теб и другите фенове ще кача повечко хеви и пауър метъл от най-доброто което имам, така че споко. Апък това все пак бих ти препоръчал да го свалиш пък може дори и да ти хареса, а може и да не ти.
published by DeadlySilence на 2007-09-04 16:44:38
Е всмисъл аз се кефя на доста разнообразие. Evanescense, Nightwish, Lacuna Coil, Slayer, Cradle of Filth и т.н. Всмисъл шото метъла какъвто и да е, горе долу си има жица, ся неможеш да го сравняваш с чалгата, то там мелодия и текст няма, та жица ли да има?! :thumbsdown: Иначе ще им се накефя на тия, но качи някакви клипчета така , всек пак много се радвам и на видео към музиката! Аз мога и от датата да дръпна гледам, че има много, ама ако качиш едно сетче направо да го дърпам цялото, ся една по една да дърпам ме мързи. Иначе хубаво, че качвате готина музика, шото от тая чалга народа пропадна, тотално издивяха и затъпяха! :thumbsdown:
published by Kova4a на 2007-09-04 17:11:21
Ми сега имам работа и трябва да изляза, но още утре сутринта ще кача клипове, дискография и дуги там луници
published by undeadman на 2007-09-04 17:59:15
Аз пък мога да ви кажа ... :thumbsup::thumbsup:
published by amgae на 2007-09-04 20:27:37
Любимата ми група евалата на ъпа! :thumbsup:
published by batlu на 2007-09-04 21:19:19
Невероятни!!! От дни наред не спирам да слушам тази велика група:band:
published by Kova4a на 2007-09-04 22:49:00
Ми кажи къв метъл искаш като си метъл" и ще ти кача - heavy, power, speed, black, death, дрън-дрън... Явно не си много по мелодичния, та за тва питам
published by Leasy на 2007-09-04 22:53:13
Хора които познавам и казват че обичат метъл припадат като чуят death growl, тъй че... от метъл до метъл. :D
published by metal_maiden на 2007-09-05 01:21:52
Мда, това е вярно, хехе...:axe: O:-Хей ковач, изглеждаш ми ентусиазиран, така че ще пробвам да те затрудня малко...ще съм ти много благодарен ако качиш дискографиите на Omnium Gatherum ; Еucharist и Blood Red Throne.Качи тях и ще ти дам още домашно;)
published by metal_maiden на 2007-09-05 14:25:54
Ше го черпим, разбира се, как иначе...:P
published by Kova4a на 2007-09-05 18:04:40
Оф, предполагам, че са християни - поне не приличат на сатанисти:-/ А за видео от новия албум като сложим настрана клиповете няма нищо на живо от Silent Force Tour насам и аз се надявам скоро да излезе некво DVD.
published by Kova4a на 2007-09-05 18:12:33
А, metal maiden, верно ше ме озориш, но сега си признавам, че не съм чак такъв ентусиаст да качвам, просто понякога убивам времето по-бързо, но не чак по цял ден да се ровя в интернет, за да ъплоудвам и само тва да ми е целта. Иначе Blood Red Throne дискографията ще я кача тия дни като си оправя техниката, че нещо ми се е бъгнал uTorenta и не мога да ъплоудвам
published by Kova4a на 2007-09-05 18:15:07
Ми не знам - стани ъплоудер;)А иначе откъде е концерта?
published by Leasy на 2007-09-05 18:21:25
Gothic... я да видя. :)

Десет хикса на ъплоудъра! ;)
published by Kova4a на 2007-09-05 19:25:32
Да, намерих го. Еми, ако разреша проблема си с качването ще го кача тук щом го няма
published by Kova4a на 2007-09-05 22:19:19
:lol:Бе, аз въпреки, че слущам секъв метъл винаги съм предпочитал по-мелодичния, макар че доскоро слушах малко по-тевък пак си беше power melody, но си признавам че да кажем Our Farewell от Mother Earth албума съм я слушал стотици пъти и още не ми е омръзнала, а според брат ми е доста гейска.
published by Leasy на 2007-09-05 22:48:07
То аз и Death слушам, но въпреки това се кефя и на много по-"леки" неща.
Например, този албум ме разби. :) Ковач, ще се опитам да ти помогна за да качиш диското. :D
published by Kova4a на 2007-09-05 22:51:06
Са ше си погледана PMa,leasy, а иначе за Sirenia имат концерти, ама основно са подгряващи групи или участват по фрстивали дори в момента им гледам един концерт онлайн от 2003 Infeno Festival http://metal-videos.blogspot.com/2007/01/sirenia-full-concert-at-inferno.html
published by metal_maiden на 2007-09-06 02:46:48
Хаха...християни ли са, вика...:fun:Абе брато, това каква религия изповядват, нали знаеш че няма нищо общо с музиката която правят...За анти-християнство и сатанизъм се пее само в Black-a, и тук-там в Death-a и Thrash-a.Дори гримираните в бяло и черно извън сцената са си нормални хора, които даже да не са православни или католици, не са и сатанисти.Разбира се, има и изключения, като вокала на Dissection, който се самоуби изпълнявайки сатанински ритуал, но това е по-скоро изключение, а не правило!!!Сатанизмът е просто тематика, подхваната първо от Black Sabbath, продължена от Venom и Slayer, и така разпространена до днес.По същият начин в Death-a масово се пее за убийства, разпилени вътрешности и всякакви други бруталии, но това не прави музикантите серийни убийци, нали!!?

P.S. Ковач, имам голяма молба, моля те качи новия албум на King Diamond без voice-overs, плс!!!
published by metal_maiden на 2007-09-06 02:58:14
И Миро, хайде ако обичаш да не наричаш "боклуци" групи, които не слушаш, а и не вярвам някой да те кара насила да го правиш...Не ги харесваш, и толкова, обаче им отдай заслуженото уважение!!!:grrr:
published by metal_maiden на 2007-09-06 15:22:39
Их...така ли мислиш!!?Ами ако ти кажа че и WT понаслушвам...конкретно този албум не ми харесва, но предните са много добри.Слушам доста стилове, не се ограничавам в един-два...

А ти наистина ли вярваш че той прави животински жертвоприношения...Пак повтарям, ТОВА Е ИМИДЖ!!!Много се вживяваш.Аз също смятам че много се парадира на тема анти-християнство, и съм вярващ, но по никакъв начин не смесвам музиката с религията.Не казвам че го одобрявам, но и не му отдавам толкова голямо значение.А конкретно Deicide не ми допадат, сто пъти повече се кефя на Obituary.Те не са сатанисти, така че може да ги пробваш...:P