ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-01-22 17:44:15
Вашето мнение относно Within Temptation Live може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by blood_of_king на 2008-01-22 18:29:42
това е страшна работа
published by flake на 2008-01-22 20:26:24
с удоволствие ще го гледаме.
published by KalinVD на 2008-01-22 22:04:19
Благодаря за торента!И все пак можеше да посочите,че няма 5.1 канален звук(тук явно е направен компромис и е отрязан)......жалко:-/
Иначе великолепна група!Съжалявам за липсата на 5.1!
Можете ли да го качите целия,нищо,че ще се наложи да се коригират други неща или да се запише върху DL?!
published by ivohristov на 2008-01-22 22:28:48
Страхотна музика и слабо изпълнение. Съжалявам приятели, но доста музика съм чул през живота си и това наистина не е най-доброто. Вервайте ми. Състава като цяло са супер, но вокалистката не е зле да се научи да пее. Че тя не може да държи тоновете бе. Иначе е добре. Правят се на Nightwish, ама нещо не им достига. Дано задобреят.:blush:
published by minasmorgul на 2008-01-23 09:36:53
KalinDV, това двд е любителско, правено е от ТВ-рипове и няма как да има 5.1 канален звук, освен ако картата за кепчърване на направилия го не е била специална и сигнала, който е получавал също. :) Иначе двд-то е готино, но наистина малко при пеенето невинаги и се получава на девойката ;)
published by Buzinho666 на 2008-01-23 19:52:14
Не искам нещо да се фукам или да се изтъквам, но девойката и групата съм ги гледал на живо в Щатите това лято и мога да кажа че си пее много добре без никакви ефекти и корекции (за разлика от противните ми български чалгаджийки дето се мъчат на плейбек), тъй като концерта беше в един не много голям клуб и озвучаването не беше кой знае на какво добро ниво, но гласът на Шарън си беше перфектен и на живо.
published by ivohristov на 2008-01-23 19:53:55
Скъпи SOdomy,
Виждам че си доста въодушевен, и най-вероятно си голям фен на групата. Радвам се много. Но хубаво е човек да се огледа и ослуша. Не искам да влизам в спорове за каквото и да е, с когото и да е. Просто си изказвам мнението на музикален "неинвалид". Отвори си очите и сравни студиините записи със тези на живо. Та мацкате не може да пее бе. Човек трябва да е глух, че да не усети разликата. Може да имат всички награди на света, но просто тя не може да пее НА ЖИВО - иам още много да учи.Може да са от 10 години на сцената, това нищо не значи. Сори пич, това е моето мнение.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ
:lol:
published by ivohristov на 2008-01-23 21:27:50
Не съм заядливец, ама това не не можах да го понеса:
"И не сравнявайте с Nightwish - нищо общо нямат двете групи!!! "
Прочетете и се убедете: http://bg.wikipedia.org/wiki/Within_Temptation http://bg.wikipedia.org/wiki/Nightwish Млади момко sodomy прочети си урока и тогава спори.

:thumbsdown:
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ

published by simon40 на 2008-01-24 18:38:11
самоделка е дивидито както стана ясно
ясно стана обаче и факта, че
някои хора са с тапи ушите.
ако не ви харесва как пее вокалистката,
слушайте си Мараа Кери
и не давайте оценки кой може
и кой не може да пее.
published by Leasy на 2008-01-24 18:59:39
Вокала на WW да не може да пее? "В кой комикс си навлязъл тоя път?!"
published by ivohristov на 2008-01-24 19:23:49
Sodomy, мерси за бирата, съгласен съм. Е поне съм ти батко, аз съм на 39 :).:thumbsup:
published by voiceofglass на 2008-02-05 10:42:26
дано е готино :)