Да определено не бяха качвани програми от много време тук!
Иначе Service Pack 3 на мен лично въобще не ми харесва като функционалност.
За разлика от този Service Pack 2 е повече функционален и изпълнява безброй команди, които този не успява поради куп причини разбира се.
Другото, което вероятно много хора не знаят е, че Service Pack 2 поради липсата на поддръжка от Microsoft вече е вън от опасност и няма вируси на него.
Аз лично ползвам него и мога да Ви уверя, че нямам нито един вирус при сканиране с модул за защита от USB устройство защото нямам инсталиран антивирусен софтуер, а иначе си влизам къде ли не!
Също така, някой ако Ви казва, че няма начин да инсталирате нови пакети, програми и други подобни на Service Pack 2 това е пълна лъжа - Чрез команди се инсталира и интегрира всичко!
Така, че за мен Service Pack 2 си остава най-добрата и стабилна операционна система за момента, всичко друго от този пакет нататък е жалък опит за подобрение на нещо, което вече е създадено и работи безупречно.
Само да поясня, че някои нови лаптопи и настолни конфигурации не приемат Windows XP умишлено!
Това нещо е направено нарочно, че да си закупувате и инсталирате новите бозави Windows-и дето излишно товарят машините, без да имат функционалност като XP и единственото нещо, което ги прави хубави е визията :)