Пичове, имам един мега странен проблем... И реших тук да пиша за помощ...
Така... имам 2 лаптопа. Инсталирах Win8 на DELL и няма абсолютно никакви проблеми. Всичко върви перфектно... Даже после след активацията, му пуснах от регионал-а да е България и активацията си е както трябва...
Но на втория лаптоп - MacBook Pro, го инсталирах... и от време на време забива.. Напълно забива.. нито мишка, нито звук (звукът даже ако е активан забива и той) нито заспива, нито нищо, трябва да се изключи от power бутона... което попринцип прецаква хард диска... Както и да е... Бях инсталирал с медия центъра, преинсталирах само със 8 Про и що годе се закрепи.. Нямаше проблеми цял ден, докато не тръгнах да инсталирам .NET FrameWork 3.5 тогава пак заби... После инсталирах Google Chrome, и докато отворя хрома, влеза във фейсбук и директно забива пак (както стана при първата инсталация, тогава първо инсталирах Хром-а и веднага почна да забива) Имам драйвъри всичко. Изтеглих си ги от Bootcamp-a всичко е както трябва, с изключение на това, че някак си поради незнайни причини забива :(
Моля помогнете :/
Благодаря предварително!