ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2009-05-16 19:49:45
Вашето мнение относно Windows 7 x86 Build 7127 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by VEG на 2009-05-17 17:27:21
Работи страхотно, но не ви препоръчвам да си го инсталирате точно от този торент:
[img]http://prikachi.com/files/838005p.jpg[/img] Като поразрових още малко:
"...PS: We don't recommend anyone to download the leaked build as it might be infested with malicious code..." ->[url="
published by lokiman на 2009-05-16 20:22:38
Чакане му е майката докaт не излезе финална версия ,няма си права повече експерименти 4 версии до сега съм слагал всички са на макс бъгави е освен ако не искате да имате компютър за интернет де и за работа е супер Лин 7 ахаха но за ,игри ,филми манга анимета забравете. Сини екрани забиване на рамта и то на 10 компютъра съм го тествал , игрите блокират всичко абе пълна простотия ч тия дето ви казват да си го сложите просто освен да пишат по цел ден във форуми и да чатят за друго не използват компютрите си. Затова не си създавайте проблеми да си губите дни на ред с преинсталаций аз съм хард и софтуерен тестър вече 16 години ахахахах по голяма боза не съм пипал дори Вистата е по стабилност има време дано до края на юни излезе финална версия.
published by forum1 на 2009-05-16 20:37:12
едно време работех с Windows 95. Сега съм с 7 и вече забравих какво е син екран, забиване, забавяне и тем подобни неща, които ги има даже и в XP. Макар и рядко. Със 7-цата просто няма проблеми. Само да видим, колко ще струва? Дано от майкрософт направят цена за Българи. Щото не мога им дам 60% от заплатата си. Майкрософт България пуснете някоя промоция!
published by nethunter на 2009-05-16 20:38:51
Kак пък на мен всичко ми върви не мога да разбера:D Проблема определено не е в 7-цата а в задкомпютърното у-во;)
published by omega231 на 2009-05-16 21:03:26
С build 7000 съм и до сега доста рядко съм имал проблеми, заради уина, винаги причината е била някъде другъде...

Някакво инфо какви са промените спрямо последния излязъл build?
published by MyGaMeS на 2009-05-16 21:30:00
как да си изкарам този скреен с about windows version , тоя 2ри скреен???
published by wer_1993 на 2009-05-17 09:22:34
Здравеите за комента по горе за звука имах същия проблем но с повече упоритост и четене и търсене го реших а неразбирам почти нищо от уин . доволен сам засега от RC 1 наистина има какво осхте да се желае но да изчакаме и да видим ште се оправят ли от микрософт
published by mi1234 на 2009-05-16 22:01:25
На виртуални машини всички Линукси - Ubuntu, Mandriva и т.н. си намират и интернет и драйвери ..., XP Windows също всичко си му е наред, а тая Седмица - ни интернет ни звук ни нищо, само дето има нови десктопчета .... -_-
published by nethunter на 2009-05-17 00:34:43
@marvin

За пореден път се уверявам ,че българина не е способен и не се е научил да си признава грешките а като изключително удачен вариянт да обвинява какво ли не за бедите причинени от собствената си некомпетентност.Е продължаваѝте смело в същия дух ако това ще доведе до желаното успокоение!!! Напред към света на високите технологии българино8)
published by deathxxx на 2009-05-17 06:37:43
Аз също съм пробвал всичките висти и тая 7-ца...
Все проблеми. Имат много плюсове, но с 2-3 минуса не става. Особено, ако единият е липсата на звук.
А за автоматичното добавяне на драйвери... да не говорим.. такива драйвери ми добави и така ми детектна хардуера, че... Аз имам едно, а то детектва друго и инсталира драйвери за него. Просто пробвах. Но с оригиналните точно за виста, нищо не става бацета. На моя комп няма да тръгне скоро.
published by deathxxx на 2009-05-17 06:42:50
XP за сега е най-стабилната система и с най-голяма поддръжка от към софтуер и това не е само мое мнение, но и от Майкрософт го знаят. Те и за това пускат 7-мия номер. Че дано тоя път номера да мине. Пребързаха прекалени и с тъпите хардуери - Vista Ready... дрън дрън. За хвърляне - ready.
Просто да сложат тея допълнителни екстри в XP-то, дето ги има вистата и да забравим за бъгнати системи. Бла бла, че ядрото било ново и не ставало за XP. Естествено, че няма да става. Нали трябва да влизат парички.
published by Shugenja на 2009-05-17 11:09:19
По вкус и цвят приятели няма. И компютрите са различни и потребителите също. Коментари относно съвместимост на конкретен хардуер с конкретен софтуер са полезни и препоръчителни, а некомпетентни лични категоризации тип хубав/лош и на мен ми става или не ми става са нежелани и вредни.
published by coffeebreak на 2009-05-17 11:44:21
Windows XP Forever ;) Или поне докато не времето не ни принуди да го заменим с нещо по-модерно, а същевременно изпипано и стабилно! ;) Пробвах 3 версии на Windows7 и наистина замисъла е добър, но тъй като не е готова финалната версия ние всички ще усещаме бъгове тук, бъгове там! Въпреки всичко, аз съм оптимист относно Windows7 и го приемам като много вероятна бъдеща алтернатива.

Поздрави! :thumbsup:
published by nscoyu на 2009-05-17 11:45:14
нод 32, нашао је Тројанца
C:\Users\\Downloads\Windows 7 x86 Build 7127\7127.0.090507-1820_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso » ISO » EU.X [color=red]» CAB » codec.exe - a variant of Win32/TrojanDownloader.Agent.PBL trojan[/color]:-/
published by babatonka на 2009-05-17 12:20:36
И при мен проблема е със звука във Vista. Има го, но е много лош. Ще изчакам финала на 7-цата с надеждата да е по-добра от Vista. До тогава XP.
published by shiloto на 2009-05-17 14:42:32
Този релииз е бета на RTM - което ще рече че е много близко до финала(споко няма да има бъгове накрая). И повечето проблеми идват от програмите.
published by Alive на 2009-05-17 18:23:11
Ей,,, много тъпо бе защо не ги проверявате за вируси тези iso-та иначе изглежда добре и така се накефих на този рейлиз. а после антивирусната ми започна да свети като дискотека. Незнам как да ви кача снимка тук за да видите какво ми написа NOD32 4. ето линка: http://dox.bg/files/dw?a=46ca718278