ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2012-08-19 21:07:59
Вашето мнение относно Why in the World are They Spraying? (2012) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2012-08-19 21:20:56
тва е втора част ако някой се чуди
published by dj_airfield на 2012-08-19 22:26:29
Задължително ще се гледа! Между другото тия самолети-цистерни се бяха позагубили за месец-два по моят край, ама сега се появиха наново. Такова масирано пръскане отново, че над небето се беше разтлало като пелена. Определено това не се прави за наше добро в никакъв случай! Ама кой ти гледа небето, почти всеки е забил нос в земята, заради изкуствено предизвиканите кризи...
published by Ire_of_Desire на 2012-08-19 22:30:16
Някои хора май си нямат реални проблеми...
published by balcanmaster на 2012-08-19 22:38:36
ми що пък да не пръскат, толкова гадове са се навъдили, хахаха...
published by pfloyd на 2012-08-19 23:11:24
Това с разните движения си е бизнес за милиарди, в който една шепа тарикати си живеят сладко и безгрижно на гърбовете на милиони балами. Нищо чудно, че непрекъснато си измислят нови проблеми. До вчера ни надуваха главите с глобалното затопляне, ден през ден бълваха филми от рода на този, днес се оказва, че те самите признават, че тази теория била "widely debunked". Наглостта им е безгранична, както и наивността на тези, които им се връзват на глупостите.
published by fellix на 2012-08-20 00:29:29
Между другото, все още има хора убедени, че земята е плоска (даже има такава организация), така че материалът представен тук определено е по-безобидната лудост.
published by DemonX на 2012-08-20 00:37:50
Н20. С Това може да се изчерпа фактологията в целия филм. Останалото е бла- бла и конспиративни теории.
published by balcanmaster на 2012-08-20 01:38:55
Да, гола Н2О.
published by dj_airfield на 2012-08-20 06:58:53
Както виждам пълно е с "експерти" (както винаги), които разбират от всичко. Като не ви харесва филмът или не вярвате в тези неща, или си мислите, че всичко е просто една конспиративна теория, изобщо какво правите в този торент?! Или просто ей така да си начешете езиците, че си нямате друго работа... Странно племе сме това българите, лесно е да се присмиваме на другите, нали? Жалка картинка...
published by nmpm на 2012-08-20 10:07:53
да в другите държави никой на никого не са присмива :))
published by Dr3adLoX на 2012-08-20 13:44:49
тия експерти се са си 5 едни и същи 15 годишни пишлемета, които никога не гледат филмите, които коментират. много добре са усвоили дресировката и повтарят като папагали каквото им е казано без да осъзнават, че всеки който е гледал филма им се смее на наивността. и в крайна сметка на никой не му се занимава да спори с такива хора, защото тяхното влияние над света е незначително и пренебрежимо. тяхните имена ще бъдат забравени, както тези на всички други скептици и дебънкари от миналото, защото тези хора не дърпат света напред, а само назад.
published by dj_airfield на 2012-08-20 14:02:30
Така е, безмислено е да се спори с "експертите", както имаше една мисъл: "Никога не спори с глупак, защото 1-во ще те завлече на нивото си и 2-ро ще те победи - по-опитен е".
А, за да твърдя, че проблемът представен в него не е измислица, аз лично също съм ставал свидетел на последиците от пръсканията. Моята баба има градина с посадено домати. Ей така, миналата година, когато то беше узряло, през нощта минаваха същите самолети (както са представени във филма), а на сутринта забелязах, че почти всеки един домат беше покрит с нещо като засъхнала слуз, лъщяща на слънцето. Бях шокиран, защото такова нещо не бях виждал преди. :X
published by pfloyd на 2012-08-20 19:30:34
Само "доматито" ли беше покрито със слуз или и колчетата? Това е много важно.
published by balcanmaster на 2012-08-20 19:56:56
Ама тия конспиративни филми и техните автори не внушават абсолютно никакво доверие, много ниско ниво, да не кажа с налудни елементи, дори да има НЕЩО вярно в цялата работа, е така омотано в глупотевини и празнословия, че просто ти става неудобно като ги гледаш, тоест не обслужват добре каузата, която уж защищават, предполагам че нарочно ги бутат напред за създаване на димна завеса, пък те си вярват горките, и естествено привличат последователи на тяхното интелектуално и психично ниво, хахаха...
published by weaker87 на 2012-09-01 14:54:18
Много станаха нещата над които да мислим... трябва нещо да се направи!
published by sandoamerikaneca на 2012-09-02 13:32:22
споко пак ще пуснат ХАРПО у Пернишко и ще забравиме тия торенти ..! :DDDDD
published by janish на 2012-09-03 03:04:01
въпросче към всички невярващи в това, че ни посипват с гадости от небето: след като това са само измислици и "конспирации", защо тези следи от пътническите самолети ги нямаше до преди 15-на години, при положение, че нито скоростта на летене, нито разхода на гориво се променили от тогава ? :)
published by sartorium на 2012-09-05 12:55:38
janish , сега има следи от пътническите самолети , за да маркират пътя до доматито на бабата на потребителя dj_airfield . Как иначе масоните от тайните нацистки бази на Луната , ще знаят къде да пръскат ?!
published by dj_airfield на 2012-09-06 15:45:26
sartorium, ако няма какво умно нещо да кажеш - по-добре си мълчи, че ставаш смешен! Присмивай се колкото щеш, хич не ми дреме! Аз съм казал - с глупаци нямам никакво намерение да споря. Хората във филма са засегнали даден проблем, защото им е направило впечатление, че нещо не е наред и за разлика от тебе не спят и не стоят пред компютъра за да злобеят и да се присмиват на хора, които също са забелязали нередности в заобикалящият ни свят! И още нещо, като ще ми се правите на интересни, защо не се опитате научно да оборите тези хора, м? Защото не можете!
published by sartorium на 2012-09-06 22:58:32
dj_airfield , разбирам гнева ти . Все пак не са напръскали кое да е домати , а доматито на баба ти . Нормално е да си в шок .
published by petroszante на 2012-09-25 13:56:17
За Бога хора спрете да вярвате на всяко филмче , ако се интересувате толкова живо от тези неща - http://www.facebook.com/pages/CHEMTRAILS-%D0%90%D0%95%D0%A0%D0%9E%D0%97%D0%9E%D0%9B%D0%9D%D0%98-%D0%9B%D0%AA%D0%96%D0%98/244886682190223?sk=info
published by petroszante на 2012-09-25 13:59:00
и спрете да дрънкате глупости за доматите на баба ви , а седнете и се опитайте да впрегнете тоя мозък да заработи
published by dj_airfield на 2012-10-01 15:01:27
petroszante, ако си впрегнете Вашият мозък няма ли да се запитате, абе аджеба защо всяка зима примерно има епидемии? То не бяха луди крави, птичи грипове, свински и т.н. И откъде на къде медиите ще знаят (примерно), че през зимата ще върлува евентуално свиснки грип? Неоспорим факт е, че повечето грипове и вируси като цяло се създават в специални лаборатории. Именно тези грипове най-лесно е да се разпръскват от въздухът. Другото нещо е, че авиоинженери, работили дълго време в самолетостроителният бранш са казвали, че специално тези дълги следи, които опасват небето в продължение на часове са си чисто и просто нетипични за един обикновен самолет.
published by dj_airfield на 2012-10-01 15:30:40
Както и да е, не го писах това твърдение, за да споря. Просто изказах своето виждане над нещата, т.е. моята гледна точка в следствие на това, което съм чел, чул и гледал. И пак казвам, това че хора като Вас не вярват - проблемът си е техен. Но специално, аз никога не бих тръгнал да се подигравам с някого, само защото е видял нещо, което аз (примерно) не съм. С други думи, ако ние не сме виждали или усетили дадено явление, обект или феномен чрез петте си сетива - не означава, че то не е там някъде или че не съществува!
published by datamaster на 2012-10-28 18:20:06
И кво? Не кза изяде ли доматитО на бабата :) хахаха
published by mirominchev850402 на 2013-02-10 01:41:08
Абе хора вие поне основно образование имате ли та вярвате на тия глупости , първо помислете на каква височина летят , разход на гориво , метеорологични условия (вятър и т.н.) . И, за много други неща се сещам та да няма идиот който да го прави . Това е като да гасим пожар в Румъния от България или Гърция .