Ще бъда кратък и безпристрастен.
1. Учуди ме бързината - в сравнение с виста - държи почти като XP на една и съща машина.
2. Стабилност... тук вече нямам добри впечатления - може да се дължи на хардуера ми, но при първия инстал, при въвеждане на IP и запазване се ресетна, след пускане - windows explorer даде тотален бъг и не се отвори дори my comp.
След втория реинстал - при смяна на резолюцията и запазване - същото.
На третия реинст. веднага го рестартнас, за да се създаде restore point при евентуален повторен бъг и засега се държи.
3. Старнно защо по д№№№№ не мога да инсталирам демона?? Дава само молба за рест и след това не прави виртуален диск...
4. МНОГО СИ Е КРАСИВ. Има малко разлики с Виста, но като цяло е копие от към гримиране... а и подредбата на всичко е почти също толкова объркана...
Еми това е... това са ми впечатленията - интересен, но за жалост от далече му личи bet-ата, иска си чакане за готов продукт. Имам и други наблюдения, но не им е тук мястото.
А, да - ВАЖНО - на мен целия хардуер си потръгна с XP драйверите, а след като му се ръгне лан-кабела - тегли последните сертифицирани драйвери като ъпдейт - приятна изненада :)