legala пак уби рибата -хахаха - пич, вземи поне попрочети как се клоква рам или попитай някой батко как става и тогава се изхвърляй ;)
Другото интересно - как от "настолен" стана "сървър на фирмата" - хахахах - дали са му на момчето :)
Към колегата по-горе - Дори да ги пусна и 3те гореспоменати програми, рамта пак не е повече от 3,2 - 3,3 Гб като употреба - виж си настройките на системата ;) (или - ъпгрейд на проц-а , което може би е по-малко вероятно ;) )
Сега за Уиндоус-а - От всички бози на МС това най-много прилича на ОС.
Държи се много стабилно (почти като Линукс) и си намира абсолютно всички драйвери само( пак като Линукс ).
За Уиндоус си е почти перфектен.
Та да обобщя накратко :
1.Впечатлен съм ( на този етап - дано и по-натам дае така ).
Този Уин е МНОГО , даже в ПЪТИ по-добър от Висти, Глисти и т.н.
По принцип, до преди тази инсталация бях фен на ХП (ако говорим за Уиндоус) и абсолютно убеден в това , че Виста е тотална издънка ( и все още съм - та я попропуснах малко, освен 2-3 те седмици тестови мъки с всичките и разновидности ;) ) , но 7мицата, ми вдъхна увереност, че все пак има място за Уиндоус на Харда ми, и че ще го ползвам по-често от братята му( ХП - около 1 път на 2-3 месеца ) .
Общо взето - до сега не ми е рестартирал ( хаха - държи се почти като Линукс като скорост и стабилност - наистина ме впечатли ,а аз не съм от най впечатлителните ).
Та с 2 думи :
2.Визия - Виста ( която е красива, но е далеч от Гном средата ), с елементи на КДЕ - най-красивото от МС досега :)
3.Производителност - за Уиндоус - най - доброто от МС излизало досега.
Много бърз и без зависвания , въпреки, че е бета.
Стабилен и лесен като интерфейс.
4.Драйвери - абсолютно всичко беше изцяло пипнато и настроено - включително драйверите на Блу-ту и безжичната мрежа (Атерос 5007ЕГ) , както и всички варианти на БГ клавиатурата - даже фонетичната има няколко разновидности - на кой какво му трябва.
5.Всички програми си вървят на 6 и осезателно по-ързо от ХП(Виста не коментирам - предубеден съм ;) ), с изключение на ДТ, но това едва ли е проблем - справка - няколко коментара по-горе :)
Това от мен - ако трябва да си слагате Уиндоус - ТОВА е решението ( особено ако не ви се занимава с драйвери - тук всичко е инсталирано още със стартирането на системата - повтарям ).
ЧЕСТИТА НОВА 2009 НА ВСИЧКИ И НАЗДРАВЕ :)