ArenaBG
mobile spot 4
published by dani.savova на 2008-09-09 06:49:07
Вашето мнение относно Bang Rajan може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by banshy на 2008-09-09 16:49:15
;)Няма главен герой ...
Филма е историческа сага за едно от най кръвопролитните въстания в тайланд.История за няколко мъже,които се опитват да спасят селото си и каквото е останало от него от нашествието на нововъзкачилият се за времето си Махарджа или там както им викат в тайланд,който е жаден за власт.Обединявайки се с още някои пострадали села, героите оказват оказват масирана и ефективна съпротива. Много бой (Стил Муай Тай ),много кръв и малко ефекти.Нещо което е вече голяма рядкост в наши дни.
На мен ми хареса.Има Философска гледна точка.:)
Качеството не е анй доброто но става.
Малко е тъмен,но и сюжета доста често набляга на нощните битки и изпълнения.
published by banshy на 2008-09-09 16:58:21
Субс ей тука има ..
http://subs.unacs.bg/search.php
published by banshy на 2008-09-09 17:02:30
Качеството не е лукс ама става.. малко е тъмно,ма то и сюжета е повечето с нощни сцени ... така че :-/ ...
Извинявам се за спама,ама се оказа че не ми е стигало мястото в първия пост.А пък нали уж го правя за добро ... Айде приятно гледане!;)
published by Morgy на 2008-09-09 22:43:42
Мерси за субсовете. А бойното изкуство се казва Краби Крабонг
published by banshy на 2008-09-10 16:04:00
Виж ти!
Видях че има доста елементи от Муай Тай,но не се бях замислял че в него не се използват оръжия!
Ценна Информация,мерси и аз!Сега ще поровя да намеря нещо и за тоя стил :smile: ...