ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-02-15 14:31:55
Вашето мнение относно Immortals може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Topcon на 2012-02-15 22:36:05
Скоро не бях гледал по-голяма боза. Ако сте ценител на доброто кино, просто пропуснете това "нещо". Не се лъжете по имената на актьорски състав.
published by perseus на 2012-02-20 12:04:04
Невероятно слаб филм. Тия вече хемпен за мезе взеха зрителите. Не може да сложиш 2 тона кръв, 3 тона спец ефекти, диалог боза и разпокъсано действие "все едно е снимано в Бояна" и да си мислиш, че става за нешо продукта. Трагедия :thumbsdown:
published by batiskaf на 2012-02-20 12:02:35
balcanmaster
Стига си се опитвал да докажеш, че филмът е страхотен, само защото ти намираш дълбок смисъл там, където го няма. Това фентъзи е елементарно, като повечето екшъни с участието на Мики Рурк и това че дори доброто зрелище не може да грабне някои зрители не означава, че те са тъпи или чалгари, а точно обратното!
В лазанята има повече пластове и пълнеж отколкото в този филм!
Ясно е, че филмът ти харесва. Няма лошо, но не изкарвай другите малоумници...
published by fame_666 на 2012-02-20 09:23:45
Unikalen e ! Gledah go 2 pati i ostanah vpe4atlen ot razvitieto na Filma :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by balcanmaster на 2012-02-20 09:11:31
Ми пък то да очакваш масовата аудитория да хареса тоя филм е все едно да очакваш чалгарите да започнат да слушат метъл ил рап - ами няма как да стане...
published by batiskaf на 2012-02-20 02:01:08
Ааа, но пък запълних някаква празнина в историческите си знания. От този "многопластов" филм разбрах, че още преди повече от 1000 год. пр. хр. в древна Гърция е имало манастири... А бе, човек се учи, докато е жив.
published by batiskaf на 2012-02-20 01:33:42
Само не мога да разбера, защо трябва да се използват имена от гръцката митология, след като филмът няма нищо общо с нея?! Да си го бяха направили нормално фентъзи, щеше да изглежда по-приемливо... Всъщност, за хората, които си нямат и понятие от гр. митове и легенди е все тая.
Някои, гледам, намират даже и дълбок замисъл, недостъпен за простосмъртните... Стига глупости, филмът си е откровено зрелище...
published by tigerson на 2012-02-15 18:50:51
влизаите в яката игра
http://www.sofiawars.com/register/429024/
published by grish123 на 2012-02-17 13:41:03
Засегнати са някои доста дълбоки идеи, но опита да се доведат до широката публика очевидно е неуспешен.
published by greekuser на 2012-02-15 23:10:11
Не е лош. Единственото, което ме издразни е, че има доста аналогии с 300. Ясно ми е, че е правен от хора, работили по 300, но няма нужда да се повтарят някои неща...Очаквах също и повече битки, единствено към края падна повече тупаник.
published by birol на 2012-02-15 17:24:54
no no no brrip
published by ekati123 на 2012-02-15 20:07:23
слаб 2
published by paulhealth на 2012-02-15 21:27:30
Кое "не" и за кое слаб 2?
published by balcanmaster на 2012-02-15 23:55:49
Професионално направен филм, донякъде в стила на 300, обаче няма да се хареса на масовата аудитория, тъй като е доста труден за възприемане, и посланието му е многопластово, което изисква интелигентност над средната за да бъде правилно разбран. Във всеки случай нещо не му достига, за да бъде оценен от широката аудитория по-високо, но за тесен кръг ценители става...
published by bobboi на 2012-02-16 02:25:42
Брей... ама как ги харесвам такива "Високо-интелигентни" хора като писалият предния пост човечец от простолюдието. На него просто му е харесал филма, но не знае как да си го каже :)
Ние, които тези жанрове не ни допадат сме ниско интелигентни, ниско образовани, ниска ценностна система.... Човека си го е написал, нисък ни е коефициента на интелигентност, за да оценим красивото в този филм :)
published by Schumi1 на 2012-02-16 10:48:13
Филма си е направо комедия, особено като извадиха тоя лък с оптиката :))))))))))))
published by rusiko78 на 2012-02-16 12:11:33
най силният момент от филма е този който е в трейлара другото е пълнеж слаб 2
published by seemore на 2012-02-16 19:55:51
Най ми хареса момента в който един като удряше по щита си и му се разлепи част от фолиото, с което е облепен. Филма е някаква жалка пародия предназначена за американските тийнове. :thumbsdown:
published by alq5 на 2012-02-16 22:00:31
strahoten e tozi film obi4am go
published by lapichka на 2012-02-16 22:36:19
дайте субтитри
published by predikador на 2012-02-17 02:30:27
По/хубаво си давайте мнението за качеството на самия торент,отколкото да се правите на критици.Филма си става за едни пуканки с коктейлче.Има си история,имена от митологията и ефекти.А индийката от Беднякът милионер ква дупара изкара :thumbsup: Никой не очаква шедиовър за оскари...Ако има втора част,както се предполага от края,ония горе ще направат всичко лютеница :lol::thumbsup::axe:
published by mechovidinski на 2012-02-17 10:13:36
много не ми хареса.... абе ваобще целия филм:thumbsdown:
published by balcanmaster на 2012-02-17 21:43:17
Ми пък да, прав е този дето пише по-горе, че били "засегнати някои по-дълбоки идеи", обаче "опита да бъдат доведени до широката публика" бил неуспешен. То тези идеи не са и предназначени "за широката публика", защото, както се вижда от мнозинството постинги, тя няма никакъв шанс да ги разбере в това си нещастно прераждане. Иначе филмът си е супер, "много як", ама не е за всеки чалгар, дето едвам се е научил как да тегли торенти, хахаха...
published by Topcon на 2012-02-17 23:07:16
balcanmaster, изказването ти е обида за човешкия род.Филма е абсолютна боза, заснет единствено с комерсиална цел.А относно "дълбокия замисъл" и прочие,тук такъв липсва, дори от историческа гледна точка е пълна дупка.
published by nedevbg на 2012-02-17 23:17:41
:thumbsup:
published by f3s на 2012-02-18 03:53:10
:-/:thumbsdown:
Треилар 6/5
Филм 6/2
published by VADUZ на 2012-02-18 16:22:55
много слаб филм:thumbsdown::thumbsdown:
published by Mordehaj на 2012-02-18 16:32:31
Филмът не е лош, но не търсете връзка с гръцката митология. В такива филми може да се случи и да убият някой като Зевс например. Както каза някой по-преди, филмът е малко комерсиален и е по-скоро за убиване на времето.
published by balcanmaster на 2012-02-19 19:38:21
[color=red]Topcon[/color]-чо - постинга ми никак не е "[i]обида за човешкия род[/i]" и филма съвсем не е "[i]абсолютна боза[/i]", защото просто не си го разбрал, което не е само твоя грешка. Добре е направен професионално, но е предназначен за друг тип аудитория, към която не спада мнозинството непретенциозни кинолюбители, като твоя милост. А дали бил "[i]заснет единствено с комерсиална цел[/i]" - ти кво искаш, да е заснет за да разори компанията ли?. И въобще не претендира за "[i]историческа гледна точка[/i]", ама ми е трудно да ти го обяснявам и си спестявам труда...
published by vslgrv на 2012-02-19 22:37:47
ей сега и аз ще го дръпна да го гледам този "многопластовия" филм. Няма само вие да съжалявате че сте го гледали...
После ще си кажа мнението
published by balcanmaster на 2012-02-20 19:36:37
[color=red]batiskaf[/color]-чо, ми изобщо не ми харесва този филм, актьорите не са подбрани както трябва, индийчето режисьорче се пробвало на европейска класика, явно не му е по силите, ама пък все пак е [b]направен професионално[/b] и доста [b]над средното ниво[/b]. ОК, нека е фентъзи по мотиви от гръцката митология - историята сама по себе си има смисъл, [b]сценографията е перфектна[/b], компютърната графика е много добра - ами не знам кво искате повече, очевидно не стига класата на [i]Бързи и яростни[/i] и [i]Госип гърл[/i], ама чак толкова да го плюете, хахаха...
published by batiskaf на 2012-02-20 21:21:43
balcanmaster-чо, аз филми като споменатите от теб изобщо не гледам, както и чалга и сръбско не слушам, а и този филм не го плюя, даже го изгледах, макар и на части. Подразних се от това, че се опитваш да изкараш хората едва ли не малоумни, защото не им харесва тази продукция и не споделят твоето мнение.
И не се дръж, все едно си хванал Мойсей за жезъла, ами го давай малко по-нормално...
Няма да те занимавам повече с глупости... Айде, със здраве...
published by l33t на 2012-03-11 12:37:49
Леле леле, малееее тоя филм е толкоз тъп! Събудих се в 2 през ноща и имах да правя едни неща на компютъра и докато компютъра ги обработваше го гледах (демек нямах много какво да правя) и пак не го догледах. Мъчих се, превъртах напред не става. Всяка минута е изпълнена с тъпня и скука.
published by l33t на 2012-03-11 12:52:29
@balcanmaster - филмът е пълна боза без никакви дълбоки мотиви. Може би ти си помислил, че намекват нещо, но това си е в твоята глава. Достатъчно умни хора имам около себе си и някои от тях са го гледали и не го препоръчват.
Да не говорим, че филмът е тъпкан с клишета - все едно гледам сапунка. Мики Рурк през целия филм говори с един и същи тон - тон на 100 годишен пушач.
Филмът същщо е и много мрачен и без абслолютно никаква логика и смисъл.
published by lokopytana на 2012-03-23 11:46:05
Sorry but go open a book & learn something.How Immortals is the next step of 300 only a fool knows.Or because a section of Persians army was called immortals & why?Stop trolling & go read.Half of you guys are very lol.
published by Glorym на 2012-04-10 01:03:46
nqkoi moje li da kaje kade sa subtitrite v tozi torrent ? nikade ne gi namiram
published by hawkhigh на 2013-01-14 20:02:52
''lokopytana '' if you are seriouly asking why the ''immortals'' from the persian army were so called , then obviously it's you who needs to open a book (or google) - they weren't called so cuz they're immortals but cuz every fallen of them was replaced immediatelly on the next battle and o their numbers were always constant ...aaaaaaand how did u found out these guys here are '#lol'' ,cuz trust me now you just look rediculous... and this movie is awesome BTW ...if you're looking for killing some brain cells