ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2016-09-21 15:25:26
Вашето мнение относно Viking.Legacy.2016.HDRip.XviD.AC3-EVO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by arena171717 на 2016-09-22 00:05:53
Стана вече модерна практика и тук и в замундата резюметата на филмите да се перкат на ханглиш ама какут-такуз да сме учили кат невръстни великия менглиш явно ще трябва да почвам частни уроци или да кандидатствам в канглииската гимназия нищо че гоня 65г. майната му па може и да ме приемат.Малииии па в гимназиката мога пак да срещна ученическата любов,след това опа студентската наново в Софийският естествена нещо с мангалийски ще млатна егаааааааати и кефа само язък жената че ме тра 100год. ама такъв и бил късмета няма как трябва искам не искам да съм в крак с модерните англо-американско-арабски времена.Ха честито на всички неграмотни аборигени като мен ще падне едно учене и любене няма такъв wspaniałe życie дето ни очаква!Само ви моля не ме разбирайте погрешно уважавам труда на хората които качват и превеждат филмите голямо благодаря на всички просто възрастните хора си мрънкаме за каквото ни скимне и лично аз силно се надявам все по-рядко да се случва във все още Български говорещата ни държава(което сигурно скоро ще се промени за жалост) да се толерират чуждите езици(било то-английски,руски,турски,немски и т.н).
published by ivobooks на 2016-09-22 22:39:14
В древни времена имало седем свещенни свитъка, за които се вярвало, че даряват сила и благополучие на този, който ги притежава. Предсказано било, че един ден дете, родено с чиста кралска кръв, ще събере сила и ще властва над народите. Докато хората се борили за свитъците, Европа била на ръба на войната. За да запази мира, келтски крал, баща на чистокръвно дете, събрал свитъците и ги предал на Християнския Съвет за съхранение. Делото на краля се разчуло и военноначалник, готов на всичко да намери свитъците, го убива студенокръвно. И така, свитъците и дъщерята на краля били скрити до деня в който предсказанието можело да се сбъдне...
published by dinamis на 2016-09-24 19:32:54
За бога, не сваляйте. Но благодарете на ъплоадера за труда.