Мен пък играта ми харесва. Скоро ще бия трети бос. Контрола е леко дървен, но от конзолен порт не може да се очакват чудеса. Историята е сравнително клиширана като основна идея, за главния герой, който е единствената надежда на света, но пък е увлекателно направена, а графиките на "пейзажите", особено когато влезете във Венеция са трепач. Боя и качването на нива е като при Готик, изобщо управлението като цяло прилича на Готик, само дето не можете да скачате нагоре, а само да се претъркулвате в страни за да финтирате враговете си. Хубав нюанс е че не върви да играете сам ос едно оръжие, например има едни раци дето с меч нито не можете да им направите, трябва ви чук или брадва, с които да ги потрошите, но пък това са доста бавни оръжия и ако стоите на едно място рискувате да станете на кайма за отрицателно време. За босовете също се иска малко мислене, въпреки че веднъж като им хванете тактиката стават сравнително лесни, поне тези досега които минах. Накратко това е. Ако сте минали Dragon Age, не сте почнали още Mass Effect, или просто търсите action-rpg с достатъчно странични куестове и NPC-та, може да пробвате играта.
Надявам се мнението ми да е било полезно.