ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2012-06-25 09:07:30
Вашето мнение относно Venci Slavov - Sgan може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by zdravko77 на 2012-06-25 10:57:22
Ти май не ни пзнаваш-DALCOM.Песента е много яка а на теб като ти гледам желанията,ами отивай при ислямистите бе пич а там може и да ти излезне късмета!!!!!
published by pliskin на 2012-06-25 11:01:36
Идея към създателите на “S.G.A.N”.Включете горния коментар в проекта,за да онагледите процеса на идиотизация,в който се намираме.
published by gownar на 2012-06-25 11:50:00
Най-после нещо качествено в морето от тъпота...
published by ivoviovio на 2012-06-25 12:07:09
Много слабо. Точно тези емигранти са част от проблема. Да. Всеки има правото да напусне ако не му харесва. Но няма право после да се оплаква. Ще се оплакваме тези които останахме, и ще работим за истинска промяна. Накрая когато западния свят потъне от много дългове и социализъм, всички тези емигранти ще се върнат на готово в реформирана България.
published by stoyanmitsov на 2012-06-25 14:36:12
ivoviovio Наистина НЕ НИ ПОЗНАВАШ тези имигранти са тук и се мъчат повече от теб явно
published by evco_bg на 2012-06-25 14:52:40
DALCOM доста неграмотно момче надявам се на не повече от 13-14 години. Имам предвид акъла и простотията, която лъха
от коментара му. Но той не е виновен такава е ценностната система на българите в последните години.
published by coalito на 2012-06-25 15:27:12
Още не мога да я чуя защото съм на работа, но като гледам кой я е правил съм сигурен че песничката е страшна и ще носи своето послание
published by marian_gr на 2012-06-25 17:04:46
Един въпрос към всички фенове и поддръжници на песента,А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ,КОЙ СТЕ,КАКВО СТЕ,КАКВИ СТЕ?
published by knife на 2012-06-25 18:12:17
Моля ви само да спазвате добрия тон и да не нарушавате правилата на сайта.
Благодаря.
published by joker213 на 2012-06-25 18:22:55
Незнам кой какво е направил и колко се мъчи, но се радвам когато нещо се прави.На това ниво сме защото в къщи пресмятаме стотинките за сметки, вместо да вземем дървото и да излезем на площада. А милите свине в парламента си казват "Щом не са измрели, ще ги дерем още". Но лошото е че парламентарната краста е плъзнала отдавна и в по-голяма част от държавните звена.
published by mjmm на 2012-06-25 19:40:50
jokere, прав си, много си прав...
published by doenitz_ на 2012-06-25 20:40:07
Не ВИ познавам, но това е ОК ... лошото е, че не ВИ вярвам ;)
published by Riptor на 2012-06-25 22:14:13
Когато нещо те дразни, можеш да направиш 3 неща:
1. Да свикнеш.
2. Да го промениш така, че да не те дразни.
3. Да се махнеш другаде, където дразнението го няма.

Пеенето на песни и писането на блогове и по форуми върши работа колкото седянките на пенсионерите пред блока.
Всички НИЕ, които прекарваме половината от денонощието в интернет знаем за множеството протести със снимка или лозунг против БиТиВи.
Ха сега се замислете колко пъти сте чули по телевизията за тези "протести", в колко вестници сте прочели за тях. Раждат се и умират в интернет. Защото виртуалните протести могат да донесат само виртуални промени.

Ако прочетете последните два куплета, ще прочетете точно това: известяване че протестираш(!?). Когато протестираш, не известяваш, а крещиш! Склонената глава е толкова силно отразена в тази мъртва още с раждането си песен, че по-скоро подкрепя статуквото.
Помислете как протестираха гърците и как протестираме ние. Спомнете си какъв резултат имаше протеста на учителите, протеста за цената на бензина и т.н.

Но надеждата умира последна - дано следващата песен е истински пънк от който да ти се изправи косата и да ти се прииска да разбиеш нещо, а не просто леко да ти настръхнат зърната.
published by coalito на 2012-06-25 22:53:37
Песничката си супер и е в точното ми настроение напоследък. Евалата бате Венци!!!
published by bogdan76 на 2012-06-26 00:50:47
В Булгаристан, манипулациите за овцете никога не свършват. Важното е мутро-комунистическия модел да продължава да управлява. Да разцепят всички недоволни и гласовете им да се разпилеят. ГЕРБ и БСП до дупка. ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ, ПИІАР НА КАМПАНИЯТА НА СВЕТОСЛАВ ВИТКОВ ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е ДЪЩЕРЯТА НА БРИГАДИР АСПАРУХОВ.
published by bogdan76 на 2012-06-26 01:01:09
Ммм,да, подготовката за новичка партийка от кандидат - президентска двойка върви с пълни сили. След ДС, творението, Кунева, сега Бригадир Аспарухов гради с нови сили. Важното е да се разпилеят гласовете на недоволните от мутро - комунистическото управление на ГЕРБ-БСП. Режисьор - Бриго Аспарухов, главен сценарист - дъщеря му, пи-арката на кампанията на споменатата вече двойка. Таковал съм ги и пънкарите,дето се продават за парички...
published by tonipankov на 2012-06-26 01:52:50
Хубаво, свежо, интересно, запомнящо се! Браво!
published by darthrider на 2012-06-26 09:30:40
Въпросният DALCOM , според мен е продукт на някаква сурогатна ценностна система за която имам вина и аз. По правописа му съдя, че не може да надскочи културата на средата в която е израснал и развивал. Колкото до ислямските фундаменталисти - вероятно и там няма да се инфилтрира , тъй като и при тях културата е на почит. Проектът SGAN e страхотен и въпреки моят скептицизъм се надявам той да успее, да покаже , че сме живи и че искаме и че искаме да останем личности , а не видиотени неща като въпросният DALCOM.
published by laskov на 2012-06-26 09:31:56
Подкрепям каузата
published by DemonX на 2012-06-26 11:34:46
В България индоктринизацията не отстъпва. Току се плъпне някакво гражданско сдружение за гражданите в което се призовава за добруване, богат урожай и берекет. Къв е тоя Мицов? Кви са тия Витков-ати глупости?
Мязат ми на едни по времето на комунизъма - Ален Мак - едни намръщени с пионерски връзки дрънкаха на китари и цъмъникаха тъпизми като горния в стил "дайте да дадем".
Вие давайте, аз съм пас тоя път.
published by StormarX на 2012-06-26 12:03:39
Жалка простотия! !!
published by marena3 на 2012-06-26 15:57:15
Не съм гнида !
Аз съ м просто индивида.
Част съм от народа ,който ти не управляваш.(прекалено се издаваш).
Айде стига Баби Яги!
Аман от спасители.
Само не се яжте!
published by ArabianSoul на 2012-06-26 19:32:17
Браво момчета! Сила сте!
А понеже казвате: "Не е проект на интелектуалци, а на обикновени граждани." трябва да знаете, че в България "обикновените граждани" са ЕКОЛОЗИ (според bTV) Така че, все пак сте ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ. :-)
published by messershmith на 2012-06-26 19:50:11
„„ivoviovioʼʼ дрънкаш пълни глупости...спри и не се излагай повече.За песента браво,да живей!!!
published by real_m на 2012-06-27 00:12:22
Подкрепям Riptor, харесва ми песента, ама все опитваме, все скачаме и все нищо, дайте нещо реално !!!
published by real_m на 2012-06-27 00:16:01
venceremos
published by GOBBO на 2012-06-27 18:06:13
Ivoviovio,пожелавам ти моя емигрантски живот,та да може да получиш всичко на готово.Такива ,като нас ,издържат такива като теб,момченце!Проектът е супер,не спирайте!
published by flipface на 2012-06-28 05:24:45
браво!!! песничката е супер яка!!!
published by ivanivanov_at_arena на 2012-06-28 13:29:44
Само Имигрантите могат да спасят България ! Те са разпръснатата "армия", която трябва да се обедини и да изрине лайната от България. Ако не са те да изпращат милиони ежемесечно на калпавите си роднини тука, досега да сме измрели в мизерия и глад! Точно музиката и култура е това което обединява и ние трябва и ние трябва да се борим за тях всяка минута и секунда защото това е единственият ни шанс за живот! Успех в начинанието и аз съм с вас !
published by mrvoland на 2012-06-28 20:17:53
много добро венци! много добро!
жив и здрав да си!
published by mrvoland на 2012-06-28 20:35:57
DALCOM - един цитат за теб
"сЕди дОма чети "ШОК"
кАжи ми шубе ли те е
бе мишок!?"
published by kokosf на 2012-06-28 22:03:46
Много добре, наште! :)
published by chefdamachine на 2012-06-29 05:19:25
ок е цялата работа, но няма толкова силен революционен заряд, каквато явно е идеята. При всички положения го опценявам положително. Евалата!!!
published by MadBadLord на 2012-06-29 09:52:08
нов прочит на политическата песен от времето на тато!! едно време щяхте да оберете оваците и наградите на фестивала за политическа песен "Ален Мак" Благоевград. аман от протестиращи - всеки протестира ама тихо, за да не го видят, да не го разпознаят властимащите. ако сте тия от снимките (от боклук по боклук) - мерси, не искам да протестирате от мое име и изобщо не искам да съм един от вас - текста е боклук, музиката примитив.
published by steven1969_bg на 2012-06-29 14:25:40
Голямо БРАВО za S.G.A.N-идеята!Подкрепям от все сърце!И ще се включа доколкото мога.А хейтърите да мрат...
published by QuickSilver на 2012-06-29 15:08:35
ivanivanov_at_arena... значи да си имигрант е голяма работа така ли ?! И ако не сте вие ще умрем от глад ?! По - голяма простотия не бях чувал... S.G.A.N. по-добре се заемете да постигнете наистина нещо с живота си.. и спрете да обвинявате държавата за собствените си неуспехи!
published by Rumborak на 2012-06-30 14:17:50
Песента е доста слаба. Текста е ок въпреки, че е прекалено директен което е тъпо, защото прави песента да звучи много елементарна, а тя не че не е ... 2 акорда и това е ... чух я веднъж никакъв шанс да си я изтегля и да я слушам още ... следващия път повече труд и може да се получи нещо ...
published by kombajnero на 2012-06-30 21:05:16
Глас на недоволство...харесва ми. Глас искащ промяна - харесва ми. Готино е. Яко е. Не го плюйте....по-добре направете нещо.
published by toni727 на 2012-07-01 05:02:21
Наистина е много елементарно и глуповато това но още по глуповато е толко да му се обръща внимание. Трябва да сме много зле , че да правим от кич - хит!? Такива "творци" след като се докажат колко са некадърни в това ,което до сега са опитвали , накрая се захващат с политика.То и за това са ни такива и политиците. А клипът като цяло е пример за соц. Кич - елементарен и ефтин!!
published by iankov2000 на 2012-07-01 06:42:04
Много рядко пиша коментари обаче този кошмар няма как да не го коментирам. Уважавам труда ви за направата на това клипче но това беше най-глупавото и отвратително болезнено нещо което съм гледал (слушал) поседните..хмм..в този живот. Стегнете се малко че ако продължава да има хора бълващи подобни "неща" то България ще остане само спомен тук там в някой учебник. Peace.
published by vinvd на 2012-07-06 18:39:14
ха-хаааа...клакьорите на тази СГАН как не ги заболяха пръстчетата от оправдания ! Така както я карате ще издъхнете от преумора пред комповете. Хората пишат истината но от нея май на тия от СГАН нещо много ги заболя ?!
published by dankass на 2012-12-24 18:51:46
Идеята е добра.... ама песента е СГАН така и сте си я кръстили. По точно име от това надали някой ще и даде.

P.S. Един съвет: Викнете и някой който разбира от музика и текстове - стига сте си губили времето!