какъв чил-аут бе. Абе тия които са правили тая компилация подиграват ли се??? P.M. Down , LightHouse family... тва не чил уат а соул.. и втото и много важно ТВА Е СКАПАНА ОСТАРЯЛА МУЗИКА БЕ!!!!!!!!! :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: тъпи глупаци нито хауса е хаус вече , нито чилуат е чил. Щото в целия смазан говнян свят некви невежи непрекъснато се наместват на такива места на които грам ама хич не им работата!!!! Омръзна ми от некачаствени продукти! Не става думи дали съм го платил или не... аз това което е нужно като музика го купувам. Но ме яд защото хората злоупутребяват с търпението на други хора , а пък съвсем други хора които и хабер си нямат какво трябва да представлява даден продукт (музика, картини , филми) ахват се едно тва е нещо удивително, а то всъщност е пореден боклук правен от хора които грам не са наясно с това което са се завханали!!!! Лошото е че вече ги няма хората които правеха истинските неща за да покажат какво е стойностно и какво не!!! жалко че един добра залязва, още по жалко че аз бях част от тая ера. всичко пропада и то зареди хора които не си знаят работата. съжелявам за поста. но това е истината.