ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2008-10-18 00:35:21
Вашето мнение относно User.Control.2008.v5.987.WinALL.Regged-BLiZZARD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by adn на 2008-10-18 07:07:59
Да, описанието нещо не се е получило както трябва.
Умоляваме тези които качват торенти (би трябвало да знаят) поне да лепнат нещо свястно като тескт. Хубаво е да дърпаш от български/местни сиидъри нали, но само това ли е от значение в тук.
published by djelebov на 2008-10-18 09:15:48
С тази програма се управляват потребителските акаунти на Windows. С нея можете да контролирате съответните права на всеки потребител към различни настройки, достъп до файлове и т.н. Има различни функции, които можете да видите в официалния сайт на продукта (има го в описанието), като влезете най-долу има доста скрийншоти.
published by zipitfast_new на 2008-10-18 10:59:14
looser control :D
published by mitakak на 2008-10-20 09:43:10
За Server 2008 става ли?
published by Fantancho на 2008-11-17 12:43:26
Здравейте хора!
Значи аз програмката я пробвах - не е никак зле. Напротив. Даже бих казал доста добре са я изпипали и наистина има много лесен контролен панел и начин за управление. Обаче, не можах да разбера тази програма на какъв принцип работи с лицензите за повече ПЦ-та. Ако я инсталирам на още няколко дали ще се засече по мрежата или ще може да работи ... защото иначе ще трябва да се купува лиценз. И не ми стана ясно дали може да работи със централизирана база данни от едно ПЦ (сървър), който да дистрибутира политиките и правата на всички ПЦ-та в мрежата ... Ако някой има наблюдение ще съм благодарен да го сподели :):thumbsup: