ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2018-09-23 13:03:20
Вашето мнение относно Ukraine on Fire (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by TOMKATBG на 2018-09-23 13:09:41
Ето това е истинската документалистка за Украйна!Поклон пред великият Оливър Стоун!Целят западен пропаганден наратив се разпилява на пух и прах от фактите !
published by sitenaoroto на 2018-09-23 14:42:34
Много обичам когато Насилниците говорят за Жертвите си. Оливър Стоун прави рекламен филм за великия и всесветлейши император путина. Ха сега да се сетим той Путинската версия за Украйна ли ще представи или Украинската :о)))) Това е все едно да питаме Турците за турското робство ... нормалните хора знаят че трябва да се питат Българите а не насилниците им. Части от Украйна са окупирани от руската армия това е факт ... но Оливър Соун вместо да пита Украинците представя тезата на Окупаторите им :о)))) Молодец !!!
published by TOMKATBG на 2018-09-23 16:48:48
Ако американските слуби не бяха организирали преврата и не бяха подпалили поредната държава с поредната война сега нямаше да коментираме изобщо!Само след края на ВСВ ФАЩ са извършили агресии и са подменили демократични режими със своите фашистки марионетки в над 80 държави!Глупостите на западната пропаганда не ме инстересуват изобщо ,всички видяхме кой подпали чергата там и какво се случи да не се правим на луди!
published by TOMKATBG на 2018-09-23 17:26:58
изгледай филма ако ти стиска и ще видиш :)
published by kapitan_salam на 2018-09-23 22:26:09
Браво на Оливър Стоун. Браво и на боксьора Олександър Усик, че не се върза на майдановците да го използват за политически цели.
published by Bastor на 2018-09-23 23:08:28
Американците и западняците са толкова лоши, че всичките деца на руските олигарси и българските политици учат и живеят в лошия прогнил запад. :D

Жал ми е за средностатистическите руснаци, които се явяват роби на евреите/олигарсите си.
published by ivanivanov_at_arena на 2018-09-24 13:58:57
Не разбрахте ли, че и Американците и Западняците и Руснаците и всички подобни са един дол дренки - Слуги на парата ! Пред парите няма руснаци, няма американци, само посредата ние ядем сопата и си плюем в лицата, а те си живуркат в техните палати от кости и басейни от кръв... Ай стига сте се хапали като диви псета ами свършете една работа заедно... Като всеки филм и този показва гледна точка. Честно казано аз до сега бях чувал само "Западната" гледна точка, докато Руската все оставаше някъде размита. Интересно ми е да чуя Путин какво казва и какво мисли и на къде мисли да отива. Щото въпроса, дами и господа, не е какво е станало, а какво ще става. Щото това дето се задава не е на добре...