ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2009-05-01 20:16:27
Вашето мнение относно UFO.Hunters.S01.DVDRip.XviD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mafiata92 на 2009-05-01 22:00:45
субтитри качете моля ви се :(
published by ivzag на 2009-05-01 22:56:08
Ще имали суб.:thumbsup:
published by ipnaid на 2009-05-02 06:23:12
Има ли субтитри ?
published by mcedy на 2009-06-23 17:03:40
да това да не ти е демокрация искал да знае :D Това си е диктатура имаш правото нищо да не знаеш а ако знаещ случайно ставаш луд ,шизофреник и гълташ хапчета докато разбереш че нищо незнаеш;)
published by Kalorag на 2009-05-02 17:23:30
Изгледах първите три серии, не мезаинтригуваособенно, уж подхождат научно а секи път накрая когато нищо не са намерили и доказателствата с нищо не показват наличието на извънземна намеса пак си пеят старата песен... жалък опит за вкарване на НЛО легендите в някакви научни рамки, просто изсмукано от пръстите :thumbsdown:
published by INP на 2009-05-02 22:10:46
Аз гледах първия епизод и съм съгласен доста жалки бяха доказателствата. И уж научния подход нито ми се видя научен нито доказа нещо.
published by jamaika1980 на 2009-05-03 10:33:11
ако бяха снимали истински извънземни нямаше да го пуснат по твито
published by omax86 на 2009-05-04 19:18:57
SUBS?????
published by weeny на 2009-05-08 21:36:30
Както и ако бяха доказали реално съществуването на извънземни, нямаше да го излъчват. Не разбирате ли, всичко е покрито от военните, за да не се създава излишен шум и паника в обществото. Точно това ме дразни, аз искам да знам, не ми дреме, че някои ги е страх! :-/
published by helldesign на 2010-08-21 03:11:07
weeny

Както и ако бяха доказали реално съществуването на извънземни, нямаше да го излъчват. Не разбирате ли, всичко е покрито от военните, за да не се създава излишен шум и паника в обществото. Точно това ме дразни, аз искам да знам, не ми дреме, че някои ги е страх!

Тук не става въпрос само за това дали някои хора ги е страх или не. Нещата са много по-дълбоки.
Въпроса е в това че едно официално представяне от властите на вероятния факт, че съществуват извънземни, би изложило на сериозна опастност вярата на хората в Господ.
В много случаи религията е като един вид осмирител на човешката агресия. Без нея вероятно ще настане хаос. Хората вече няма да вярват във Рая и Ада, съответно всичко което ги е възпирало да вършат злини и подтиквало да вършат добрини ще изчезне. Не всички хора се водят от религията, някои хора са си добри поначало и не им трябва възпиращ фактор за да бъдат такива, но при други... може би религията е единственото което ги държи на крачка от първичната кръвожадна човешка природа.
Според мен това е основната причина, ако съществуването на извънземни е известно, да бъде прикривано.
published by helldesign на 2010-08-21 03:12:09
В много случаи религията е като един вид осмирител на човешката агресия. Без нея вероятно ще настане хаос. Хората вече няма да вярват във Рая и Ада, съответно всичко което ги е възпирало да вършат злини и подтиквало да вършат добрини ще изчезне. Не всички хора се водят от религията, някои хора са си добри поначало и не им трябва възпиращ фактор за да бъдат такива, но при други... може би религията е единственото което ги държи на крачка от първичната кръвожадна човешка природа.
Според мен това е основната причина, ако съществуването на извънземни е известно, да бъде прикривано.
published by helldesign на 2010-08-21 03:12:27