Еми,с оглед на нещата,които прочетох zamunda.net за филма го дръпнах с голямо нежелание.И за мое учудване...Брилянтен нео-арт уестърн,който не ''обозява'' жанра,а дори напротив.Придава многопластност,харизма и истиснки чувства.Това,което липсва на безумно тъпашкият по мое мнение ''American Outlaws''.Та в този филм си има сцени за учебника,по дяволите!И не мога да проумея как някои хора го описват като ''скучен'',''муден'' и т.н.Филмът не е скучен,той просто не е за всеки...Филмът е за ценители.С което не се натрапвам на други мнения-всеки с неговото.А колкото до актьорската част...Може би най-добрата роля на Pitt след ''Fight Club'' и ''12 Monkeys''.Casey просто отлично си разиграва роялта,според мен трябваше като нищо да вземе ''Оскар''-а.Но според мен самите ''Оскар''-и отдавна загубиха значимостта си и отдавна не са ''часовник'' за кино-индустрията.Примери за пренебренгати тази година филми бол:Този тук,''American Gansgter'',''Zodiac''...въобще списъкът е дълъг...Малко се отклоних:fun:.Сега пак на филма-за мен влиза в топ 3 на най-добрите филми тази година и в топ 15 на най-добрите в последните пет години!