Версията на играта на която аз играя съм я теглил още от торентите на дата и не е кракната - пускам си я направо с диймъна. На стария ми комп се случваше също да не ми се пуска играта, а да и показва черен екран, но повечето пъти се пускаше. Установих, че проблемите при пускането се дължат на кодеците, които бях сложил тогава (не помня коя версия на K-lite беше). Сега пак съм с к-лайт но нямам проблем с пускането и играта.
Тази версия, която я теглите от тук не съм я пробвал и не мога да кажа дали върви коректно. Ще се наложи да следите коментарите на хората, които са я теглили от тук.
Увеличаване на парите и точките:
Малко е сложничко, но ще се опитам да го обясня максимално просто.
Та, за какво става на въпрос...
За да промените стойностите на числата, които показват наличната сума пари и точки ви е нужна програма на име ArtMoney (аз съм с версия 7.21). Може и тук да я има, не знам.
Ето какво трябва да направим, след като инсталнеме програмата:
1. Пускате първо програмата, после играта!
2. Отивате в гаража. Виждате колко пари имате. Примерно $10000. След това сваляте играта в лентата за задачи като използвате тази клавишна комбинация > Win+D. После отваряте ArtMoney и от падащото меню Select Process избирате името на играта. После натискате бутона Search и там в полето Value пишете състоянието на парите, които имате в момента(примерно 10000) и друго нищо не променяйте! Натискате ОК. Програмата започва да търси всички процеси в играта, които имат стойност - 10000. Изчакайте няколко секунди и после, когато програмата завърши търсенето, натиснете ОК. Отстрани вляво ще се появи таблица с много числа. Не пипате нищо!
3. Влизате отново в играта и променяте стойността на парите си от 10000 на някаква друга. Това става, като си купите някоя джипка или я продадете или пък поиграете малко, докато изкарате някой друг лев. Няма значение колко пари ще изкарате, важното е да се промени текущата стойност на парите от една в друга.
Пример:
Имаме $10000 и си купуваме уазка за $4000. Следователно вече имаме остатък от $6000.
- Процесът 10000 вече е променен на 6000.
4. Отваряме отново ArtMoney по познатият ни вече начин. Натискаме бутона Filter и в полето Value въвеждаме новата стойност на 10000 която вече е 6000.
Демек, пишете парите, които са ви останали след покупко-продажбата (или изкарани по време на игра).
Натискате ОК. Програмата започва да филтрира всички процеси, които са променили стойността си от 10000 на 6000. Натискате ОК. Отстрани в таблицата трябв ада ви е останало само едно поленце с числа. Кликвате в/у поленцето един път за да го изберем и натискаме червената стрелка add за да преместим избраното в дясното поле. Там, в/у добавените вече от нас числа натискаме десен бутон на мишката и избираме Set Value (мисля, че така се казваше) и пишете в полето новата стойност, която искате да заеме процеса 6000. Обикновено се пише нещо от рода на 999999. Не пишете направо 1 милион, пишете само деветки, и аз не знам защо, но така трябва!!!
5. Отваряте отново играта и превключвате няколко прозореца, докато се промени процеса 6000 на 999999. После се връщате в гаража и установявате, че вече имате $999999. Можете да затворите вече ArtMoney, той вече не ни е нужен. Играта вече е "кракната"!!!
6. Имайте в предвид, че само с пари няма да можете да си купите нищо! Трябват ви и бонус точки, стойността на които трябва да промените по вече познатият ни начин :)
Важно!!!
- Бонус точките се променят само с игра. Не се променят при покупко-продажби!
Някои особености:
- Имайте в предвид, че когато филтрирате процесите, в лявото поле, като резултат от филтрирането, трябва да ви е останало само едно поленце с числа, НЕ ПОВЕЧЕ! В случай, че ви е останало повече от едно поленце, повторете процеса с филтрирането, като преди това сте влезли в играта и отново сте похарчили някой и друг лев с цел да се промени състоянието на текущия процес!!!
Ако вече сте успяли да промените стойностите на парите и на бонус точките - HAVE FUN.
Е тогава ще видите какво се казва УАЗКА... дзверове... или както ние в нашия край й викаме - пустиняци.
Сега вече, като имате един милион долара и също толкова бонус точки, можете да си тунинговате джиповете до неузнаваемост. То не са лебедки, компресори за налягането в гумите, роубари, чип тунинг, турбо... и т.н.т.
Съвет:
- Инсталирайте си всички ъпдейти за играта, като си ги дръпнете от сайта производител (4x4game.ru)!
Ако искате да имате и лебедки и контрол на налягането в гумите по време на игра, инсталирайте си експанжъна на играта, който се казва "Уралски призив" или нещо такова... не мога да го напиша на РУС защото нямам такъв език на клавиатурата си :)
Може експанжъна да е включен в торента тук, не знам. Виждам, че името на торента е с името на самата игра, но обложката е на експанжъна -_-
Можете да си вкарвате и ваши песни в играта и да си ги сменяте по време на игра. Но, това друг път, че ми писна да щракам по тия копчета вече ;)
А-а-а-йде... have fun :)