ArenaBG
mobile spot 4
published by kachamaka на 2007-12-06 14:47:10
Вашето мнение относно UAZ.Racing.4x4-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by gsi16v на 2007-12-06 15:19:00
[b]е за кво става дума неразбирам руски поне резюмето да беше на БГ иначе изглежда гот нека некои каже ако я е играл :thumbsup:[/b]
published by ico1730 на 2007-12-06 15:30:25
е, пич симулатор на каране на подобни коли по подобни писти които со в скрииновете и наи вероятно е некво състезание :-O
published by Foka на 2007-12-06 17:52:47
Играл съм играта и не ми хареса.АЗ съм фен на оффроуда ама това не ми хареса изобщо.Тея руски машини все едно нямат амортисьори и като се забиеш в някой шанес с висока скорост тоя батал все едно не се троши и управлението е много негодно а колкото до графиката не е зле бива я ама състезанията са много тъпи. Абе като цяло геймплея е отвратителен
published by bbbbg на 2007-12-06 19:27:21
Играта нещо не тръгва при мен...
published by BaSk на 2007-12-06 20:37:43
При мен играта си тръгна всичко е ок но не ми хареса особенно не, че има значение но не смятам да я играя.
published by rado88 на 2007-12-06 21:43:51
какъв е този код който ми иска
published by majbah на 2007-12-07 00:18:56
Да му е*а майката скапана може ли да качвате такива боклуци въобще не тръгва :grrr::grrr::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by majbah на 2007-12-07 00:22:55
Направо много се нервирам :grrr: поредния боклук дет за нищо не става :thumbsdown: излиза ми черен екран като на другите в предишните коментари :thumbsdown::thumbsdown:
published by baipetkopz на 2007-12-07 01:57:23
баси откачената игра загубих толко време с нея
ако някой се пробва да играе да си "вземе" компас
а за любителите на "жици"- ше ви хареса музиката поне ако не друго
published by Diamandiev на 2007-12-07 12:16:56
Голям фен съм на офроуда. Играя тази игра още от самото й излизане миналата година. Даже съм я теглил от торентите в дата. Играта е невероятна! Не случайно е най-добрия офроуд симулатор в света! Ако искате да извлечете максималното от играта не съдете за нея по самото й начало. Поиграйте малко и съберете някой и друг лев и бонус точки и ще видите за какво става на въпрос :) Отначало колите са много тъпи, вярно е, но след като съберете някой долар, играта придобива "друго измерение". А ъпгрейдите на джиповете са ненормални. Можете да превърнете вашите уазки в истински чудовища, като ги оборудвате с най-можните двигатели, инсталирате турбо, чип тунинг, най-яките дзверски роубарове, гуми и т.н.т. Тогава джиповете стават истински чудовища. Е тогава да видите каква игра пада. Нищо не може да й се опре на уазката. Имайте в предвид, че разполагате с всички модели на уаз - от бордовия до някакъв нов пртотип :)
Ако си сложите и експанжъна, нещата стават още по-интересни. Тогава вече можете да ползватре лебедки, да контролирате налягането в гумите, трасетата с а още по-трудни... абе супер е играта :thumbsup:
А относно черния екран при пускането на играта - това не е проблем, просто играта се пуска малко бавничко и докато се пусне показва черен екран. И при мен е така, но след това играта си върви на 6!
Можете да слагате свои песни в играта и да си сменяте музикалните парчета по време на игра :)
А за най-големите фенове на играта има малка изненада... излезе втората версия на играта, която излезе преди една седмица - "Полный привод 2:Hummer " Тук нещата стават още по-сериозни. Както се разбира и от заглавието, има хамър, но не е само той, има и шевролет... и други джипове. Играта се очертава да бъде още по-нтересна от тази с уазките! Аз изтеглих играта но за жалост не успях да я пусна. Инсталнах я, но не мога да я пусна защото е със стар форс 5 и още няма крак за играта. Казват, че новия диимън туулс 4.10.219 можел да я пусне, но все още няма кракната версия и на диимъна, който излезе на пазара преди два дни. Остава да чакаме крак за диимъна. Ако някой чуе за такъв - да казва.
Абе уазките са невероятни. Играйте няма да съжалявате. Ако не сте играли никога на тази игра, не обръщайте внимание на тъпите инфантилни коментари по-горе, за това, че играта била тъпа и не можела да се пусне - пълни глупости :)
Have fun ;)
published by Diamandiev на 2007-12-07 12:42:59
Ако искате да имате всички пари и точки в играта, изплзвайте ArtMoney - аз така си правя милиони долари и точки и после ъпгрейдвам всички уазки на 6 и тогава.... само стой та гледай кво става ;)
А може да се игра еи в мрежа.
Ето и няколко снимка на някои от моите коли в играта:

http://i.data.bg/07/12/07/697021_orig.jpg http://i.data.bg/07/12/07/697031_orig.jpg http://i.data.bg/07/12/07/697032_orig.jpg http://i.data.bg/07/12/07/697034_orig.jpg Това са само някои от колите. Някои са ъпгрейдвани на макс, други не(защото не са ми харесали роубарите в по-горния клас да речем). Аз лично съм играл играта и на 1,3 Гхз компютър... е, трябва да намалите ефектите и графиката да ви е на 800х600 и гототво. Иначе си трябва доста мощен комп, особено ако искате да имате всички ефекти от рода на оставяне на следи в калта, публика, смачкване на корпуса и т.н.т.
Моят комп е на 3,3 гхз с 1 гб рам и ми насича малк играта, но това е защото има много дървета. [b]Препоръчвам ви преди да започнете да игратете, да си изтеглите всички ъпдейти за играта от сайта производител (4x4game.ru) безплатни са.[/b]
Приятна игра :)
published by Diamandiev на 2007-12-07 12:49:55
Ако искате играта да ви върви по-леко, играйте в режим арката, а не в режим симулатор. Симулатора товари много. Но пък в аркадата движенията не са много реалистични. Може би това е и причината много от вас да останат разочаровани от поведението на уазките. Абе първо си направете настройки на играта и после играйте! Ако играете с ръчна скоростна кутия, можете да използвате и съединител, че даже и полу-съединител. Това го няма в никоя друга игра!
УАЗ 4х4 е дъ бест и сигурно и новия Хамър?!? Ще видим. Ако чуете нещо за крак за новия диимън тоолс казвайте. Пратете ми ЛС плс :)
published by Diamandiev на 2007-12-07 16:10:20
Абе като ви казвам... играта си рабори перфектно... даже няма нужда да натискате "разни копчета" за да тръгне, просто изчакайте малко. Колкото повече ви е бавен компа, толкова повече ще се наложи да чакате. Чакането е оправдано :)
published by gru6a на 2007-12-07 16:54:30
добре аз как да си сложа снимка???-_-
published by KIKO_K на 2007-12-07 18:31:11
Добре Diamandiev я кажи като толко и разбираш на играта инсталирах я сложих и крака сичко точно обаче я чакам по 5 мин на черен екран и нищо нестава!!Що така ? Компа ми е athlon3000+ 1gb ram video7300gt na 256mn i sym s daemon tools 4.10??Кажи що така става ако можеш де ???
published by monixtreme на 2007-12-07 18:49:05
I na mene 4eren ekran i tva e basi :@
published by monixtreme на 2007-12-07 18:51:34
И на мене ми е така 4ерен е кран и тжае сори за предния коментар :)
published by monixtreme на 2007-12-07 18:56:24
Хора нятискаите няколко пъти ESC и 6те тръгне (парти)
published by joree на 2007-12-07 20:00:05
абе каде го пишеш това за парите !!!
published by majbah на 2007-12-07 22:00:57
Извинявам се на всички и най вече на ъплоудера :blush: играта си върви натискаш SPACE единпът и се пуска :thumbsup::D:P
published by dani@ на 2007-12-08 10:48:53
ок направи вс както си пишеше и не ще доре е черен екран да излезе :'( help
published by nd2nd на 2007-12-08 13:28:13
daitemi nqkav cd-key
published by Diamandiev на 2007-12-08 13:36:20
Версията на играта на която аз играя съм я теглил още от торентите на дата и не е кракната - пускам си я направо с диймъна. На стария ми комп се случваше също да не ми се пуска играта, а да и показва черен екран, но повечето пъти се пускаше. Установих, че проблемите при пускането се дължат на кодеците, които бях сложил тогава (не помня коя версия на K-lite беше). Сега пак съм с к-лайт но нямам проблем с пускането и играта.
Тази версия, която я теглите от тук не съм я пробвал и не мога да кажа дали върви коректно. Ще се наложи да следите коментарите на хората, които са я теглили от тук.
Увеличаване на парите и точките:
Малко е сложничко, но ще се опитам да го обясня максимално просто.
Та, за какво става на въпрос...
За да промените стойностите на числата, които показват наличната сума пари и точки ви е нужна програма на име ArtMoney (аз съм с версия 7.21). Може и тук да я има, не знам.
Ето какво трябва да направим, след като инсталнеме програмата:
1. Пускате първо програмата, после играта!
2. Отивате в гаража. Виждате колко пари имате. Примерно $10000. След това сваляте играта в лентата за задачи като използвате тази клавишна комбинация > Win+D. После отваряте ArtMoney и от падащото меню Select Process избирате името на играта. После натискате бутона Search и там в полето Value пишете състоянието на парите, които имате в момента(примерно 10000) и друго нищо не променяйте! Натискате ОК. Програмата започва да търси всички процеси в играта, които имат стойност - 10000. Изчакайте няколко секунди и после, когато програмата завърши търсенето, натиснете ОК. Отстрани вляво ще се появи таблица с много числа. Не пипате нищо!
3. Влизате отново в играта и променяте стойността на парите си от 10000 на някаква друга. Това става, като си купите някоя джипка или я продадете или пък поиграете малко, докато изкарате някой друг лев. Няма значение колко пари ще изкарате, важното е да се промени текущата стойност на парите от една в друга.
Пример:
Имаме $10000 и си купуваме уазка за $4000. Следователно вече имаме остатък от $6000.
- Процесът 10000 вече е променен на 6000.
4. Отваряме отново ArtMoney по познатият ни вече начин. Натискаме бутона Filter и в полето Value въвеждаме новата стойност на 10000 която вече е 6000.
Демек, пишете парите, които са ви останали след покупко-продажбата (или изкарани по време на игра).
Натискате ОК. Програмата започва да филтрира всички процеси, които са променили стойността си от 10000 на 6000. Натискате ОК. Отстрани в таблицата трябв ада ви е останало само едно поленце с числа. Кликвате в/у поленцето един път за да го изберем и натискаме червената стрелка add за да преместим избраното в дясното поле. Там, в/у добавените вече от нас числа натискаме десен бутон на мишката и избираме Set Value (мисля, че така се казваше) и пишете в полето новата стойност, която искате да заеме процеса 6000. Обикновено се пише нещо от рода на 999999. Не пишете направо 1 милион, пишете само деветки, и аз не знам защо, но така трябва!!!
5. Отваряте отново играта и превключвате няколко прозореца, докато се промени процеса 6000 на 999999. После се връщате в гаража и установявате, че вече имате $999999. Можете да затворите вече ArtMoney, той вече не ни е нужен. Играта вече е "кракната"!!!
6. Имайте в предвид, че само с пари няма да можете да си купите нищо! Трябват ви и бонус точки, стойността на които трябва да промените по вече познатият ни начин :)
Важно!!!
- Бонус точките се променят само с игра. Не се променят при покупко-продажби!

Някои особености:
- Имайте в предвид, че когато филтрирате процесите, в лявото поле, като резултат от филтрирането, трябва да ви е останало само едно поленце с числа, НЕ ПОВЕЧЕ! В случай, че ви е останало повече от едно поленце, повторете процеса с филтрирането, като преди това сте влезли в играта и отново сте похарчили някой и друг лев с цел да се промени състоянието на текущия процес!!!

Ако вече сте успяли да промените стойностите на парите и на бонус точките - HAVE FUN.
Е тогава ще видите какво се казва УАЗКА... дзверове... или както ние в нашия край й викаме - пустиняци.
Сега вече, като имате един милион долара и също толкова бонус точки, можете да си тунинговате джиповете до неузнаваемост. То не са лебедки, компресори за налягането в гумите, роубари, чип тунинг, турбо... и т.н.т.

Съвет:

- Инсталирайте си всички ъпдейти за играта, като си ги дръпнете от сайта производител (4x4game.ru)!
Ако искате да имате и лебедки и контрол на налягането в гумите по време на игра, инсталирайте си експанжъна на играта, който се казва "Уралски призив" или нещо такова... не мога да го напиша на РУС защото нямам такъв език на клавиатурата си :)
Може експанжъна да е включен в торента тук, не знам. Виждам, че името на торента е с името на самата игра, но обложката е на експанжъна -_-
Можете да си вкарвате и ваши песни в играта и да си ги сменяте по време на игра. Но, това друг път, че ми писна да щракам по тия копчета вече ;)
А-а-а-йде... have fun :)
published by MMA на 2007-12-08 13:39:25
Аз изтеглих новата версия 4x4:Hummer ама лошото е че е със Старфорс защита и трябва да се чака крак :(
published by Diamandiev на 2007-12-08 13:47:21
На мен не ми иска никакъв CD key :-O
Аз пускам играта с последната версия на Daemon Tools Pro Advanced а именно - 4.10.0218. Никога не ми е искала ключ.
Опитайте да пуснете играта без никакви кракове. Просто я маунтвате с последния диймън и готово :)
Преинстал ако е нужно и после маунт... без крак. Поне аз така я играя.
като я маунтене ви се отваря едно меню и там ви пита дали искате да вкл. играта, да я деинстал. и т.н.т.
Някой път когато я маунт, менюто не пъква - натиснете иконката на играта в/у десктопа ви :)
Отначало и аз се преебвах така - Маунтвам и тя не тръгва... цъквам на иконката и си работи :)
Това се получава, когато вече сте я маунтнали и не сте рестнали кочината, така играта си остава маунтната, ако сте настроили диймъна на All options де... :)
published by Diamandiev на 2007-12-08 13:52:44
Играта съм я играл на Duron 1,3Ghz 256 RAM но бях настроил резолюцията на 800х600 с минимун ефекти, иначе много сече. Тогава играта ми зареждаше буквално за 5-10 минути, а едно ниво около 15 :)

Айде някой ако чуе нещо за крак на последната версия на daemon Tools Pro 4.10.0219 да каже, че и аз съм изтеглил играта с ноия хамър но не мога да я пусна - незнайно защо :P
published by Amira на 2007-12-08 14:22:12
Пичове каде да намеря кода за играта че има няква секюрити система и ми иска код плс !!!!!
published by MMA на 2007-12-08 15:55:57
Diamandiev пиши едно ЛС със линка към новия Daemon ;)
published by Escap3 на 2007-12-08 16:13:23
ХАХА че бръмчим с уаска
published by Diamandiev на 2007-12-08 17:34:02
"Diamandiev пиши едно ЛС със линка към новия Daemon"

- Е нали това ви карам и аз... нямам линк към новия диймън... ако чуете нещо за него, пишете ми :)
Има хора, които са си го купили, но не искат да го пуснат в нета. Това се дължи на ле-е-е-ка доза егоизъм :) Но разбираемо е - и аз да дам 99 евро за програма, и аз ще се замисля дали да я пусна за секиш :P
Някой ми искаше линк за новата игра с хамъри - линк няма, поради простата причина, че от единствения сайт на който беше качена играта, вече не може да се тегли - заключили са торента по молба на производителите на играта :'( torrents.ru е сайта. Ако някой друг има алтернативен линк, да каже :)
Ще си дам скайпа, но моля не злоупотребявайте!!!
Някой иска ли да пробваме в мрежа? Аз един път успях да поиграя с едни руснаци, но от тогава (може би 5-6 месеца) няма никой онлайн. Не занм на какво се дължи това. Дали от липса на желание за игра в мрежа, или от някакъв проблем със сървъра, не знам?!?

Skype: caweto :hi: ...и без глупости, пак казвам... да няма после :spank:
published by Diamandiev на 2007-12-08 20:14:11
"каде е тоя бутон filter?????"

- Гледай хубаво... точно до Search е :|
published by vladiboshnakov на 2007-12-08 21:43:06
a be hora kav e keya za tva 4e ne moa go namerq nikade
published by MMA на 2007-12-08 22:02:16
В thepiratebay.org я има тази с Hummer ;)
published by Diamandiev на 2007-12-08 23:02:20
Браво за линка ;) Само че и този е без крак, но теглете. До дни се очаква да излезе крак за новата версия на диймън туулс ***219 с която може да се подкара новия хамър :)
published by buble на 2007-12-09 00:57:27
pri men nqma igra si4ki papki nqmat failove vav tazi igra ima samo edit tap viros:thumbsdown::rant::'(
published by speeder на 2007-12-09 00:18:31
Значи играта(HUMMER) я има в нета http://thepiratebay.org/tor/3922625/4X4_Racing_2__Hammer има и сеедъри,обаче моя нет е много бавен някой ако може да я дръпне и да я качи на тракера :thumbsup::group:
published by rodvailera на 2007-12-09 03:43:02
Ами аз лично бих побръмчал с една ласка.
published by Diamandiev на 2007-12-09 11:42:26
От тук можете да си дръпнете демо версия на играта :) [url]http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=539493[/url]
published by Diamandiev на 2007-12-09 11:44:25
Имах в предвид, демо версия на хамъра, но за да я пуснете, трябва да сте инсталнали първата игра с уазките, демек - таа дето е тук в арената ;)
published by emopi4a на 2007-12-09 12:02:17
какдв е кода
published by Diamandiev на 2007-12-09 13:02:20
Оф с тия кодове.... :-O Пак казвам - опитайте да инсталнете/преинсталнете играта, но този път не използвайте никакви кракове. Просто я пуснете с последния кракнат диймън туулс ****218 -_-
Аз така я играя O:-
published by Diamandiev на 2007-12-09 17:38:27
"един мета палки еее разроши джема и ме уби"
- В превод какво означава това? :-O
published by KIKO_K на 2007-12-09 19:29:00
абе а на тая игра може ли да се пусне звука на джипката а не само некви песни искам да ми се чува двигателя как да го направа ???
published by boyfrends на 2007-12-09 21:07:08
ам някой знай ли от де да изтегля "Уральский призыв"
ако знае да даде линк плсс ;)
Тенкс предварително !
иначе играта е супер яка :thumbsup::thumbsup:
published by Diamandiev на 2007-12-09 22:58:39
"ам някой знай ли от де да изтегля "Уральский призыв"
"

- В замундата го има.
Звука се настройва от настройките на звука - елементарно е.
published by Diamandiev на 2007-12-10 16:18:45
"Може нещо от драйверите на видео картата ти Ама я кажи как я подкара?"

- А възможно ли е да е от това, че картата ми е on board 128 Mb?
А за хамъра - подкарах го с новия диймън. Бях пуснал цял пост тук. Дадох и линк за диймъна и инструкции, но някой ми изтри поста. Провери на официалния сайт на ДТ. Там го има фрии. Жалко, че не мога да играя играта, а толкова дълго я чаках :'(
Препоръчайте ми някоя свястна видео карта PCI Expres колкото да си играя играта като хората!
published by Diamandiev на 2007-12-10 12:14:43
Аз в момента играя новия хамър, но имам проблем със зареждането на самото ниво... абе зарежда го ама... вижте... :(
[img]http://i.data.bg/07/12/10/701820_orig.jpg[/img] Някой да знае на какво може да се дължи това?
Всички текстури са жълти. Смених кодеците, настроих видео настройките на минимум и пак нищо не става.
published by MMA на 2007-12-10 13:50:44
Може нещо от драйверите на видео картата ти :-/ Ама я кажи как я подкара :)
published by MMA на 2007-12-11 20:12:51
Баба ти е подвижна тухла ;)
published by Diamandiev на 2007-12-12 12:24:34
Новият хамър можете да го дръпнете оттук - по-бързо е от пират бей. http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=544698
published by giedralas на 2007-12-12 21:27:24
cd key please????
published by rocokaro на 2007-12-12 22:28:03
Новият хамър можете да го дръпнете оттук - по-бързо е от пират бей. http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=544698

да ама нали свалиха всички игри на "1С" понеже онези претендирали за авторски права и сега руснаците ги плюят и дори са им хакнали фирменият сайт :D , та дори и бойкот на продуктите им са обявили. В момента от тук също може да се дръпне в пакет с новия демон
[url]http://kinozal.tv/details.php?id=70020[/url]
published by rocokaro на 2007-12-12 23:18:23
колите имат някакво окачване ,амортисьори и т.н ?

Имат си всичко. можеш да им сменяш дори накладките , скоростите и кормилната уредба. а като се тунингова УАЗа става като G-класа. Играта е много яка , а като се сложи и допълнението за сняг и уралският призив е :thumbsup:
published by giedralas на 2007-12-12 23:25:43
cd key please????
published by nepoznatiqt на 2007-12-13 00:07:49
Може ли да качите и другите две Уральский призыв и Полный привод 2: Hummer
published by giedralas на 2007-12-13 10:20:48
please give me the cd key???
published by rocokaro на 2007-12-13 11:31:03
ето ти уралски призив

[url]http://kinozal.tv/details.php?id=25132[/url]
published by victari на 2007-12-13 20:53:40
Хахаахаха тия паляци дето само оплюват почти всички игри мога да им кажа само че това е един от най добрите OFF ROAD симулатори за 2007г.Дори я рекламираха по MTV като номер едно за годината така че щом цял свят я харесна значс все пак играта е добра и си струва.:thumbsup:
published by giedralas на 2007-12-13 23:00:52
anyone please cd key????
published by Diamandiev на 2007-12-14 11:25:09
"anyone please cd key????"

- Какъв цд кии бе човек?!? Крака сложи ли го? Пробва ли да пуснеш играта без крак с новия диймън туулс ***219? :|
published by giedralas на 2007-12-14 19:52:25
Какъв цд кии бе човек?!? Крака сложи ли го? Пробва ли да пуснеш играта без крак с новия диймън туулс ***219? i cant read russian can you just give me the digits?
published by giedralas на 2007-12-14 22:23:26
i cant open the crack so please give me the cd key
published by ashen_sepuko на 2007-12-15 03:05:20
Dude, we're torrent users, not crackers. There's nobody to simply make a keygen for you. You're smart, you'll figure how to either use the crack or find yourself a keygen.
published by ashen_sepuko на 2007-12-15 03:10:46
Oh, and one more thing, dumb ass. If you were literate enough to read the Russian version of Wikipedia you would've noticed they admit they're using the Bulgarian alphabetical system. It's called Cyrilic alphabet. So, yes, we're smart enough to know you can only speak and read your native language. But that doesn't mean when you meet a Cyrilic symbol it's Russian.
published by giedralas на 2007-12-15 13:05:08
rusians bulgarians wathever all the same crap anyway
published by rocokaro на 2007-12-15 21:28:13
please give me crack please skype piromanqka

4. Copy the cracked executable over from the Crack directory on the DVD to
the installation directory.
-_-
published by victari на 2007-12-16 20:47:20
Драпнах си новата игра HAMER много искам да я кача на тракера но незнам как които знае нека обясни и ще я кача поне е 100 пати по добра от тая.:thumbsup:
published by Rugor на 2007-12-17 23:05:55
0о00о0о0о супер баце "руската класика" :thumbsup:
published by mylo_bg на 2007-12-18 00:36:54
някои да кайе защо ми вика че липсва някакъв длл файл моля помощ
published by Diamandiev на 2007-12-18 23:58:31
1. Unrar.
2. Burn the image.
3. Install the game.
[b] [size=4]4. Copy the cracked executable over from the Crack directory on the DVD to
the installation directory.[/size][/b]
5. Play the game.
published by sanndeto3 на 2007-12-22 21:22:12
кажете ми какъв е тоя d3dx9.dll файл моля ви !!
published by Diamandiev на 2007-12-25 14:03:00
Just wait any minuts. The launch speed depend of you PC configuration. My PC is Celeron 3,3 GHz 1 Gb RAM GF 8500GT 256 this take me 2-3 minutes to launch the beast :) Just wit...
published by Diamandiev на 2007-12-25 14:04:33
Някой успял ли е да кракне новия хамър с ArtMoney. Аз успях да променя стойността само на парите, но бонус точките нещо ми се опъват -_-
published by Z_Z_Z на 2008-01-01 20:48:25
igrata e super teglete q na bogato :thumbsup:
published by mandiamand на 2008-01-01 21:08:28
Имам проблем моля да ми помогнете. Немогада разбера как да си превключа на ръчни скорости да мога да си ги сменям сам и как да настроя game mode от аркада на симулация. Моля да ми обясните по-подробно защото разгледах всички неща и опций и неможах да го открия. Благодаря предварително.
published by Diamandiev на 2008-01-02 17:58:34
Виж в настройките на контролите, там са и двете работи, които търсиш. Гледай хубаво :)
published by Diamandiev на 2008-01-05 11:38:09
Айде бе, някой няма ли да качи и новия Хамър? Аз го имам, ама ми е слаб ъплоуда :-/ Аз го врътнах тоо хамър вече. Той е по-лесен и от уазките. Те са му правят и експанжън с нови по-трудни нива :)
published by Diamandiev на 2008-01-06 15:29:47
Това не е код, а програма. Върни няколко страници по-назад, там съм описал подробно как се работи с програмата. :)
published by Diamandiev на 2008-01-07 12:29:50
Продължавай да опитваш, някой път така става :)
published by Diamandiev на 2008-01-08 12:22:26
[url=http://www.arenabg.com/details.php?id=3541c57d9ff352e5acf3b47687915983e86e2fae]Daemon Tools 4.11.1[/url] с това тръгва хамъра. Не иска кодове!
published by ehotrop на 2008-01-08 23:00:26
kak e cd-key pls
published by Diamandiev на 2008-01-21 15:07:53
В играта не се използват читове, защо няма такива! Няма кодове! Използвай Арт мъни - по-назад съм обяснил как се ползва програмата :)
published by Diamandiev на 2008-01-24 12:06:12
published by svetoslav88 на 2008-01-27 00:41:26
are nqko da dade cd-key 6tot tai mnoo tapo
8)
published by corleonne на 2008-01-29 18:55:43
ае хора кажете ми сд кея стото ми изка плс:(:(
published by corleonne на 2008-01-29 20:51:01
ае каде да намеря сд кея изками код плс някои да ми го каже пратетего на всички:(:(:grrr::-/
published by Diamandiev на 2008-01-29 21:26:58
1. Unrar.
2. Burn the image.
3. Install the game.
4. Copy the cracked executable over from the Crack directory on the DVD to
the installation directory.
5. Play the game
published by andonilievv на 2008-02-01 20:33:13
малко по-такаа ако може да поясните, че не всички са толкова на ТИ с компютри и софтуер... как точно се инсталираа?
published by Diamandiev на 2008-02-10 15:00:28
Няма СД кий!!!!!! Използва се последна версия на Диимън Туулс за да не иска ключ!!!! :|
published by esin на 2008-02-11 09:28:08
кажете ми точно как се инсталира-играта обяснете на български
;)
published by esin на 2008-02-11 09:39:34
чуйте хора ас е инсталирах сега иска нещо там някакво име;но всичко си върви цъкам 2 пъти иска някакъв сд кей или име деда знам;)моля ми кажете как
published by esin на 2008-02-11 10:18:00
кой иска да играем в servera:thumbsup:
published by radkopetrov на 2008-02-11 17:49:33
az iskm samo mi kaji koga da vlizam i6te doida da igra ama si kai kakvo to trqbva igrata e super no e qaka :thumbsup::thumbsup::fun:
published by Diamandiev на 2008-02-12 11:57:33
[quote=esin]кой иска да играем в servera[/quote]

- Ми айде де :) Довечера към 20:00 часа? Бе я дай некъв скайп да се уговорим. :thumbsup:
published by Diamandiev на 2008-02-22 15:16:55
В момента разработват втора версия на уазките - още по-яка игра ;) Можее да свалите демо версията от официалния сайт [url=ТУК]http://4x4game.ru[/url]
published by sairass на 2008-03-04 19:29:45
kakvo se pravi na taq igra
published by yori_yori на 2008-03-06 20:34:47
OT KADE DA ZEMA CD KA:'(:'(:'(
published by kostadin_89 на 2008-03-08 12:27:16
СД кеу от къде да взема ???
published by tyzara_1 на 2008-03-12 10:30:25
Nyakoy sha mi dade li C-KEA
published by Lub0 на 2008-03-13 15:49:29
zdraveite pi4ove, nqkoi moje li da mi kaje otkade moga da svala 2-rata 4ast, po snimkite izglejda mn dobra ako nqkoi ima ideq da pishe na skype bubkata_7777 molq vi.. :'(
published by 0899987547 на 2008-03-17 21:25:30
Няма друго като Уазката бе мончетаааа!!! :yoji:
published by Diamandiev на 2008-03-21 13:28:43
Изчакваш малко повечко време за да се зареди играта и готово ;)

М/у другото, вече е излязла и втрета версия на играта - uaz 4x4 2 :)
published by ned666 на 2008-03-23 12:31:57
izhvarlq me po vreme na igra ..nqkoi ima li sashtiq problem:(
published by Diamandiev на 2008-03-26 18:58:06
В момента играя на най-новата версия на играта - uaz 4x4 2 но не е нищо особено :) Има полицейски уазки, линейки и др. но като цяло не е кой-знае какво :)
В пиартбей я има.
published by Diamandiev на 2008-03-28 17:25:08
[url=http://thepiratebay.org/tor/4080900/Full_Drive_2__UAZ_4x4_(2008)_Rus_1C]ЕТО[/url] и линк, ама ти трябв аи ДТ последна версия. Играта наистина е по-трудна, но по моите наблюдения, това се дължи на факта, че са я направили по-глупава. -_-
published by lanzaat на 2008-03-29 23:15:54
kak sa instalira kav disk trqbva
published by emilbtk на 2008-03-30 23:08:30
Абе пич не става.Имам най-новата версия и пак ми иска CD-key кажи какво да правя?
published by emilbtk на 2008-03-30 23:11:37
Пич имам най-новата версия и пак не тругва.Иска си CD-key да правя?
published by Diamandiev на 2008-03-31 12:57:50
А ти рестартира ли компа след като играта си инсталира протекшън драйверите? Въобще, позволили на играта да си инсталне протекшъните?
published by dizelara на 2008-04-01 08:59:26
моляви кажете от къде да истегля третата версия на играта щото от пиартбей ми стига до 99.8 и повече неще а като я пусна да стане на 100 става някакъв хикс
published by Diamandiev на 2008-04-04 19:02:53
В новата 3-та версия има и кабриолети. Има и линейки, милиционерски уазки, гранични патрули и други. Аз вече я врътнах. Много е трудна, ма нали съм си овен, та се чувствах на свой терен :D
Иначе, не знам какви са тия ЦД ключове дето ви искат при инсталация. По принцип трябва само да маунтнете с последна версия на ДТ и готово. Като ви пита дали искате да инсталирате и протекшън драйвери - инсталвай те ги и след това рестарт на кочината, маунт и яко плей. За повече подробности вижте първите постове в коментарите, които съм писал. Всичко съм обяснил! ;)
Късмет!!! :thumbsup:
published by Diamandiev на 2008-04-18 00:11:11
Върни се пак в началото и чети хубаво, там си пише всичко :)
published by Diamandiev на 2008-04-23 11:36:11
ОК готово. Кода е: XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M
Приатна игра :)

п.с.: Ако нещо не ти приеме кода, прочети постовете ми на тази и предишната страница :)
published by vanko0777 на 2008-05-14 14:34:45
nqm a kod
published by boyfrends на 2008-06-14 00:39:29
как точно се хаква с Art Money ? :)
някой да каже ако знае :)
published by boyfrends на 2008-06-14 15:59:20
Ето как да си хакнеме паричките (примерно) в некоя игра. (мойта artmoney е на български)
1 Пускаме играта (примерно некаква стратегиика с ресурси).Запомняме колко злато имаме (примерно 1235)
2 Алт и таб и отиваме на десктопа от където пускаме artmoney
3 Избор на процес -> играта
4 даваме първото меню -> търсене-> точна стойност -> 1235
5 след като дадеме ок от ляво се появяват десетки, стотици или дори хиляди адреси
6 Алт и таб до играта отново, поигравам още малко колкото да ми се промени стойността на златото, сега вече е примерно 300.
7 Алт и таб до artmoney -> Пресяване -> точна стойност 300 (това ще рече да намери всички стойности които преди са били 1235 а сега да са 300). Резултатите в лявата колона намаляват :) .
Повтаряме това с Пресяването докато в лявата колонка не остане само 1 адрес !

Кликаме върху този адрес и се появяват характеристиките му в дясната колонка. В графа описание пише "Стойност 1" - ако искаме я променяме на "злато" това няма значение. Стойността я променяме по наша преценка (примерно 180000 )
После даваме десно копче на мишката - още - записване на адрес/указател. Пускаме играта и вече имаме 180000 пари :)

published by loyd999 на 2008-06-16 13:00:33
izleznala e nava versiq na igrata uaz palen privot 2 no ne moga da q nameriq da q svalq nqkoi akomoje da q svali i da q ka4i:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by loyd999 на 2008-06-23 16:38:17
някои можели дакачи новата версия на пълен привот 2 :'(:'(:'(
published by chavdar79 на 2008-07-03 13:56:41
prosto nqmam dumi igrata e syper ne sym vijdal po qka igra mn me kefi syper e teglete

published by damiyan на 2008-09-10 21:46:05
Hi, The game is Greate, but it doesn`t run on computer with onboard vga :(
published by ncuxonaT1 на 2008-10-04 10:10:48
EI ARE NEKOI MI DADE KEYA 4e mi go iska nema ot de da go namerq tova ne stava-XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M
published by mitkoksa на 2008-12-19 21:19:53
от каде да сваля тоя нов деймът тулс ? или даите сд кей[color=red][size=7][/size][/color]
published by krasio_t на 2008-12-23 20:15:02
ei ne trugva kak da q instaliram kajete molq vi se:(
published by levski_daniel на 2008-12-30 10:25:53
kk se insta lirva taia igra kajete mi o6te sega 4e se istegli -_-:|

published by levski_daniel на 2008-12-30 11:39:51
kakvo se pishe za parola

published by levski_daniel на 2008-12-30 11:45:59
аве хора какъв е кодът за тази игра
-_-
published by yonov86 на 2009-03-07 01:59:04
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by toshpra на 2010-02-13 20:09:15