Виж сега да ти обясня някои неща: най-напред същетсвува буквата [b]Ъ[/b] в Б[b]Ъ[/b]лгарският език, но нищо - поколението на шлокавицата сте си такива, нищо.. след това - мерси за евтината помощ, но не си помисляй дори за секунда, че инсталирам игри по-зле от теб, ВИНАГИ първо проверявам себе си за допустими грешки! НО! когато няма такива?! Всичко съм изпълнил както си трябва и то няколко пъти, още преди да съчиниш поста си, който може би е бил от полза на някои, но не и на мен - играта продължава да си се crash-ва след откриващите синематици! И прощавай, ако съм ти звучал ядосан - така е! Но не на теб, ядосан съм на недоклатените релийси, които се пръкват в днешното, форсирано от дребни финансови изготи, време! Как може да предлагат продукт, който не е годен за употреба? Все едно да си купиш сандък без ключ! Да изпукат тея разработчици до девето коляно!:grrr::grrr:
.. а на тея, които може да си позволят да опонират, че видиш ли ти пиратските копия били такива.. дрън-дрън, дефекта на тази игра си е ЧИСТО ТЕХНИЧЕСКИ и бас ловя, че и в оригинал си прави същите изгъзици! Та ако някой е решил дерта с тоя краш, който повтарям се появява при УСПЕШНА инсталация на ВСИЧКО - нека пише!
п.п. свиркайте, ако се появи някой пач.. ако ли не - аз ще свиркам, че много се бях наточил да я игра таз игра, от Обливиън насам нищо свястно... Дано тея Елвеон и Уитчър стават.. а да - и Джерико на Клайв Баркър се чака..
п.п.п а тая хава с ключовете я написах не защото не знам как да се справя с нея, а за да не преинсталират другите както на мен ми се наложи.. тук хитринка е и да си print screen-неш вече готовия попълнен генератор, като така ВИНАГИ ще разполагаш поне с 1 пълен комплект "ключове", ако случайно след време решиш да инстланеш играта отново и забравиш за тоя дребен чалъм..