НЕ СЕ хващайте момчета и момичета на по-горните коментари от рода - Инсталирах я и не ми хареса нито ейнджина ното графиката . Някой да е виждал игра след 2007 с лоша графика !!?!! А за ейнджина пък ще кажа че , я поиграх малко на Хбох и ми харесаха и движенията а и голямото разнообразие. ===================== И НЕ МОЖЕ братлета да сте свалили и инсталирали , че и да не Ви е харесала тъй като : Погледнете в колко часа е качена играта - А за сваляне ми трябваше час и полувина. СЕГА СЛЕДВА и Най-интересното : Инсталирането на играта е наистина уникално . Какво имам в предвид ли ; ами че , преди два часа почти започнах да инсталирам играта , а в момента тъкмо привършвам първото исоДВД. Тоест съм точно по средата кажи речи на инсталацията. Но си продължавам с труда защото както казах - поиграх я на Хбох преди месец и ми хареса много. Единствената грешка която мове би направих (въпреки че си има предупреждение да се изключат всички програми) е че , не изключих Бит Комета , а го оставих да сийдва за Вас и сигурно това се и отразява сега на времето за инсталиране. Така че , ако искате да се справите по-бързо и от мен изключете всякакви програми като Бит Комет , Скайп , Месинджъри , Музики , Мейли че дори може и да спрете временно Антивирусната. Ако някои си мислят че , може да ми е така заради компютъра - то ще им кажа че , той си ми е доста добър и като РАМ , а и все пак е и двуядрен. (стана ясно , нали). Към 19:00 ще напиша още един коментар за да споделя вече наистина реалното си мнение за геймплея при РС. Това бе за сега от Валери.Петров111 (тренера) и (или) VALELERKATA .