ArenaBG
mobile spot 4
published by abvgdzgdgd на 2010-12-25 12:34:20
Вашето мнение относно TTC.Better.Living.Pack-ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Lexius на 2010-12-25 15:55:16
Одобрявам!
published by rEplAyyyy на 2010-12-25 18:15:23
1 сийдър за този ценен торент ... шейм
published by ffw на 2010-12-25 18:52:32
Поздравления и благодарности!
published by ffw на 2010-12-25 19:00:05
Дано не повтярят лъжите на медицинските университети и лекарите - за рака и лъчетерапията, за автоимунните болести, за аутизма и най-голямата лъжа за холестерола... който е чел по темата ще ме разбере. ;)
published by retromen на 2010-12-25 19:26:35
може ли да помоля някои да преведе този ценен торент
published by jeroen на 2010-12-26 15:47:51
От известно време, най активно започнаха да ни се поднасят торенти на англииски език, ако не се пише на български, то няма нужда от предложения текст, защото ще си го намерим от официалния сайд. За това си свалям торенти със софтуер от алтернативни сайтове.Не е зле организаторите на сайта да се осъзнаят.
published by abvgdzgdgd на 2010-12-26 17:05:29
Доколкото разбирам искаш описанието да е на български език, защото „нямало смисъл“ от такова на английски, защото го имало в официалния сайт.
Две неща ми идват на ум:
а) Много по-лесно е да го прочетеш резюмирано тук, отколкото да търсиш из него.
б) Ако не разбираш английски език този торент няма да ти свърши никаква работа, защото тук става въпрос за много часове лекции (един от курсовете, които изгледах, беше около 15 часа), от което следва, че НИКОЙ няма да седне да ти прави субтитри.Еrgo, за човек, който смята да гледа торента, няма минимална необходимост от резюме на български език.

С тези два свързани логически аргументи се надявам да ти се изясни защо съм направил такова описание.

А, и между другото, аз не съм от „организаторите“ на сайта, а съм просто uploader, който съвсем доброволно си е играл една седмица, че да качи този торент. Можеш да си сигурен, че не съм ти длъжен с нищо, че да имаш каквито и да е претенции към мен (защото обвинението е конкретно насочено).
Поздрави!
published by abvgdzgdgd на 2010-12-26 17:06:42
от резюме на български език.

С тези два свързани логически аргументи се надявам да ти се изясни защо съм направил такова описание.

А, и между другото, аз не съм от „организаторите“ на сайта, а съм просто uploader, който съвсем доброволно си е играл една седмица, че да качи този торент. Можеш да си сигурен, че не съм ти длъжен с нищо, че да имаш каквито и да е претенции към мен (защото обвинението е конкретно насочено).
published by nobbus на 2010-12-27 19:03:17
Браво полезен торент продължавайте да ни радвате с интересни неща
published by jeroen на 2010-12-27 20:00:13
Благодаря на abvgdzgdgd за пояснението.Ако беше то написано аз щях да преценя дали ме интересува или не този торент.Имам компютър ог 20 години и почнах с MS DOS 3.30,преди 30 години когато работих в изчислителен център изкарах курс за микропроцесори на Intel.Имам инсталиран W7 на авглииски не на български защото съм свикнал с командите.В моита инженерна практика ползувам програми които не се описват с една страница, а с дебели буквари.Така че когато коментирате не знаете кои е отсреща и не може да му триете мнението.
published by agapi на 2010-12-27 20:48:27
jeroen като разбираш английски, защо ти е превод на български ? При условие, че можеш да си го преведеш. Аз лично си нямам и на понятие от английския. Но с правилната нападка от страна на ъплоудера и да ми беше написано на български описанието и да преценя, че това ще ми е от полза, като незнам английски как ще разбера какво се говори. Ъплоудера е много прав за субтитрите така че не виждам смисъл от критиките ти и в случая и от моя коментар.. Просто спам.
published by abvgdzgdgd на 2010-12-27 22:08:04
jeroen, този отговор не отговаря на моите твърдения по никакъв начин. Въобще не си нацелил контекста на разговора. Да се научиш да четеш (пък и да пишеш).
Друго - аз не съм ти трил коментарите, защото нямам подобни права.
Мерси за вниманието.
published by abvgdzgdgd на 2010-12-27 22:12:22
Извинявам се предварително за агресивното ми мнението по-горе.
Силно се надявам коментарите по торента да са в по-„приятелски“ дух занапред.
published by FurFui на 2010-12-28 19:10:11
Благодарско =]
published by Ekzekutor на 2010-12-31 08:54:12
+5/5 нa uploadera и за торентa
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by ostavime на 2011-01-02 09:45:13
И тук да пипитам. Защо не превеждате описаниято?
published by danny на 2011-01-03 21:13:38
защото тоя торент не е за хора не знаещи анг. ез.

поклон приятелю, дано повече торенти с подобно съдържание станат достъпни

хиляди благодарности!

имам и въпрос, мога ли да започна да го сиидвам при положение че съм го премахнал от списъка на уторент-а, но го имам на харда ?

поздрави
published by Herowar на 2011-05-17 00:20:59
Страхотен торент да си жив и здрав :) ползите от това да знаеш английски (и да усъвършенстваш) са без край !