Благодаря на уплоадерите и преводачите! Наистина сериалът се отличава от всички останали като качество и аз го гледам с голямо удоволствие! На мен ми харесва фактът, че почти липсва насилие, общо взето всичко внушава положителна нагласа и оптимизъм. Героите са винаги усмихнати и звучи през цялото време приятна музика. За съжаление обаче съм принуден да се съглася с някои от предните постове, написани по темата. Последните два епизода са прекалено задълбочени и имам чувството, че сценаристите вече се чудят как да развиват създадените от самите тях прекалено много сюжетни линии. Поне аз усещам, че допълващите се отношения между героите от предишните сезони като че ли сега само се маркират, за да не забрави зрителят, че все пак има някакво движение в тях. Прекалено се задълбочават в психологията на героите, а все пак това е сериал за 14 - 25 примерно годишните. Аз не съм вече в тази възраст (за съжаление), но въпреки това ми е трудно да възприема някой от внушенията на авторите / сценаристите. За какво и е например на Брук да осиновява дете, щом може да си има свое? Извинете, май се отплеснах! Приятно гледане на серията!