ArenaBG
mobile spot 4
published by Kakashi на 2008-04-22 07:32:55
Вашето мнение относно One Tree Hill S05 E14 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by fahhh на 2008-04-22 10:20:19
Big thanks и от мен :)
published by h_vladev83 на 2008-04-22 10:36:49
koga 6e ima subs?
published by kamenova на 2008-04-22 14:28:29
Чакам с нетърпение и другите серии:thumbsup:
published by ekstazit на 2008-04-22 17:14:29
mersi za serial4eto,dosta razpuska6to mi deistva,ako nqkoi moje da mi kaje otkude da si namerq 1 sezon na friday night lights 6te sum mu mnogo blagodaren;]
published by nedkicha на 2008-04-23 00:30:18
най-после!!!!пфууу, не се научиха да пишат на кирилица...
published by SeeKnDestroY на 2008-04-23 12:26:56
Ми кой те кара да го гледаш? :lol:
published by fnatic на 2008-04-23 14:43:49
http://subs.unacs.bg/get.php?id=41420 Ето ви субс, преведени от мен :)
published by Bogoizbrania на 2008-04-24 00:02:38
Тоия дето трият само какви никове имат, да не са избирани с конкурс?
published by abgg на 2008-04-24 11:48:36

Благодаря на уплоадерите и преводачите! Наистина сериалът се отличава от всички останали като качество и аз го гледам с голямо удоволствие! На мен ми харесва фактът, че почти липсва насилие, общо взето всичко внушава положителна нагласа и оптимизъм. Героите са винаги усмихнати и звучи през цялото време приятна музика. За съжаление обаче съм принуден да се съглася с някои от предните постове, написани по темата. Последните два епизода са прекалено задълбочени и имам чувството, че сценаристите вече се чудят как да развиват създадените от самите тях прекалено много сюжетни линии. Поне аз усещам, че допълващите се отношения между героите от предишните сезони като че ли сега само се маркират, за да не забрави зрителят, че все пак има някакво движение в тях. Прекалено се задълбочават в психологията на героите, а все пак това е сериал за 14 - 25 примерно годишните. Аз не съм вече в тази възраст (за съжаление), но въпреки това ми е трудно да възприема някой от внушенията на авторите / сценаристите. За какво и е например на Брук да осиновява дете, щом може да си има свое? Извинете, май се отплеснах! Приятно гледане на серията!
published by abgg на 2008-04-24 12:00:18
... от самите тях много сюжетни линии. Допълващите се взаимно отношения между героите в предишните сезони сега само се маркират, колкото да не ги забрави зрителят, че ги има. Задълбаха прекалено много в психологията на отношенията на героите и според мен това ще загуби доста от феновете на сериала, които основно са между 14 - 25 години. Едно време (преди около 27 години) имаше една сценка на Миодраг Иванов, в която се казваше "филмът придобива вид на социален, значе може да го дават и у нас". Май това се случва в момента с филма ...
Въпреки всичко това си е най-добрият сериал за мен от доста време насам! Приятно гледане!
published by abgg на 2008-04-24 12:01:19
... Въпреки всичко това си е най-добрият сериал за мен от доста време насам! Приятно гледане!
published by egur на 2008-04-28 16:27:18
Здравейте фенове на ОТХ...И мен, както много други, сериала много ме кефи...
Надявам се да не ставам досадна, но искам да попитам, мога ли да намеря някаде събрани "мислите" с които завършваха първите сезони на филма? Прегледах някои от старите коментари, защото съм сигурна, че някъде съм срещала вече въпроса и отговора... но сега не ги намерих.. Благодаря предварително на отзовалите се...
С нетърпение чакам следващата серия... и БЛАГОДАРЯ на ъплоудърите и преводачите... :thumbsup: