ArenaBG
mobile spot 4
published by sisira на 2012-11-01 09:22:10
Вашето мнение относно I Want You може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ruen10 на 2012-11-01 16:57:47
Учудващо добър филм за испански !
published by pfloyd на 2012-11-01 17:37:12
Това май ти е първия испански филм който гледаш. Изгледай поне някои от филмите на Саура и Алмодовар.
published by mlinuxgada на 2012-11-01 23:03:56
Добър филм.
published by markoparie на 2012-11-02 12:38:25
Вие си правите майтап с тоя филм! Това ли харесват тийнеджърите днес?? Мъка, мъка.
published by BloodTears на 2012-11-02 15:10:14
Първата част беше яка .. надявам се и тази част да е яка :)
published by stasungera на 2012-11-02 16:41:04
Филмът си е много хубав. Престанете да критикувате, че бил романтичен, че бил такова, че бил онакова. Тогава не го гледайте, но престанете да пишете глупави и напълно безмислени коментари. Щом не ви харесва, поне бъдете градивни критици, а не - "Вие си правите майтап с тоя филм!" Какво искаш да харесват тийнейджърите? Има ги и такива, които си падат по жанра в стил "Американски пай", където се появяват здрави американки и се разхождат голи през целия филм! "Проект Х" е другата простотия, който и сюжет няма! Това ли е кино за теб?
ruen10, ти явно испанско кино не си гледал, за да се изкажеш така. Имат си много добри филми, които са на високо ниво. Европейското кино като цяло е много по-добро от съвременното американско (като при последното, само се гърмят безмислено, вкарват 20 хиляди ефекта с Premiere, Adobe Effects или Avid и давай филма вече е за десятка).
Нека се върна на "Tengo ganas de ti". Много е хубав, историята е разказана по прекрасен начин и какво да направим, че корените идват винаги от "Ромео и Жулиета"?! Все пак отнякъде се тръгва и винаги се заемат идеи от други филми или книги. Нищо не е чак до такава степен уникално. Историята докосва до сърцето, защото актьорите си играят много добре ролите, много добре записан филм е, а освен това и може би не най-важното, но от не по-малко значение е как е допринесена лентата. За мен режисьора, продуцентите и монтажистите са се справили прекрасно. И понеже се пробвах да прочета книгата - честно мога да си призная, че е много зле написана и филмът е пет пъти по-добър. :)
published by markoparie на 2012-11-03 11:55:48
Проблема не е в това, че е романтичен, повечето хора точно поради тази причина си го свалят, ама тоя захаросан пич, непобедим в боя, с мотора, с поршето. Заведе я на някакви невероятни места и я изчука над светлините на града!!! Тия наистина не са сериозни. На мен това не ми хареса, оставих го да варви до края без грам да ме интересува как ще свърши. Много е измислен, след като си почитател на европейското кино, сам знаеш, че има къде по-добри заглавия с по-истински герой, за нещата от живота!
published by stasungera на 2012-11-04 18:01:36
Не искам да навлизам в спорове и не смятам да го правя, но не съм напълно съгласна (между другото, момиче съм ;)). Разбира се, че е захаросан, но не забравяй че филма е направен по книга, която е написана точно така. Някои режисьори предпочтитат да следват сюжетната линия вместо да си измислят собствени истории базирани на тази. Ако беше нещо подобно, щеше да бъде написано на постера "Базиран на книгата на Федерико Мосиа", но не, филмът е направен точно по историята и това е главната идея. Че е прекалено захаросан за теб, ами добре, всеки си има собствено мнение и аз го уважам, но в повечето романтични филми мъжът е някакъв непобедим пич и всички момичета падат в краката му, докато не се появи някоя която не го отразява и е страшно добър във всичко. Забележи, че във всеки романтичен филм (особено последните години) захаросват прекалено много. Но това се харесва на някои зрители. Защо ли? Защото малко или много ги кара да "избягат" (така да се изразя) от реалния свят и да се насладят на една хубава история със симпатични актьори, макар и захаросана. Има си филми, които разказват за нещата от живота, но те се водят драми или биографични! ;) Все пак романтиката е нещо много субективно и абстрактно понякога, и всеки я вижда по-различен начин. Киното не винаги пресъздава реалността, а създава нови и измислени.
published by markoparie на 2012-11-05 11:32:10
Този път съм съгласен, явно филмът не е за мен.
published by vania_75_s на 2012-12-03 23:45:52
Прочетох книгата по диагонал. Не ми хареса. Филма е много, ама много по-добър.
published by vampire888 на 2013-03-17 23:07:20
Филмът е хубав и двете части са страхотни...
published by bumbarana на 2013-04-04 16:39:28
страхотен филм,и двете части са уникални.от доста време не бях попадала на толкова добър филм.Благодаря