ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2011-09-25 01:03:03
Вашето мнение относно Transformers може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tiranor на 2011-09-25 16:02:58
имам 1 въпрос аз ли нещо немога да схвана или тука мн се гъбаркат пише че е 720р пък резолюцията е 1280х528 не трябва ли да на 720 а не на 528 и когато го гледам на монитора ми е с ленти а не би трябвало някои ако може да ми обясни мерси предварително :) иначе съм мн голям фен на поредицата :thumbsup:
published by Battleground на 2011-09-25 04:40:13
Изключителена трилогия! :thumbsup:

Някой критици приемат филма, като детски сериал, но това въобще не е така!

"Те" гледат на поредицата, предимно като на - Някакви роботи се бият за хората и същите, се бият заедно с тях за, да спасят планетата...

Поредицата обаче има дълбок смисъл и скрит сюжет, който може да ни каже много!

Да ни поучи, от много действия и постъпки, на актьорите и роботите, като в същото време ни доставя и - Зрелищни битки, невероятни визуални и аудио ефекти.

Трябва да вникнете прекалено дълбоко, да се вглъбите в тия филми за, да видите цялата красота в тях!

Предполагам, че с тази серия приключи и поредицата, която се заформи в трилогия, след като на финала, не завърши със стандартните, допълнителни кадри.

Дори и да е така, поредицата ще се гледа още дълго, от ценителите на този и, не само този жанр филми.

Аз вече ги имам и трите, с възможно най-доброто качество, но все пак 5/5 за ъплоудъра :)
published by Faithless_ на 2011-09-25 03:45:00
:thumbsup:
published by ivon76 на 2014-02-27 19:21:26
Номер 1,ще се гледа отново и тоново :)