ArenaBG
mobile spot 4
published by yvetted на 2007-11-11 21:10:58
Вашето мнение относно Touching the Void може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by yvetted на 2007-11-11 21:12:16
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане.:)[/b][/color]
published by DemonX на 2007-11-12 01:35:34
Тоя съм го гледал, много е добър.

Дано никога нямам такива "приятели"
published by jifree на 2007-11-12 19:18:21
завладяваща история
задължителен за гледане
силен филм
published by boogie на 2007-11-12 19:35:48
radiomaster, извинявай много, сигурно не е моя работа, ама ти акъл имаш ли?:|
А пожарникарите също ли си го търсят?:-/
Тях също насила никой не ги е карал да стават пожарникари, нали?
Ами войниците на мисия и те ли си го търсят? Ъм?
Без хора като алпинистите, водолазите и "онзи от Дискавъри" този свят би бил по-непознат за хората! Уважама нещата, които правят алипинистите, аз лично нямам нито физическите, нито психическите сили да го правя.
Колкото до филма - не съм го гледал и май няма да го гледам. Само мога да кажа две думи за ъплоудерката. Благодаря Ви много, мила госпожо - наистина филмите, които качвате са класика в жанра, а и са в най-предпочитания формат - ДВД. Бъдете жива и здрава!;)
published by fifoza на 2007-11-13 13:27:30
Филмът е невероятен. :thumbsup: Благодаря ти, Ивет.

published by iviste на 2007-11-13 19:49:43
А DVD-Rip ???:lol:
published by vku6ti на 2007-11-15 14:20:13
АЗ също благодаря за филма ,завладяващ е!И доста реален ,а за тези които не знаят какво е алпинизма и за що гопрактикуват хората:Момче ,това не е слава ,това е усещане ,което звладява!Няма как да ти опиша чувството ,но сякаш след всеки успех ,ти започваш нов живот зареждаш се! Пожелавам на всеки да почувства това :)дори и да не е свързано със алпинизма:)
published by bozanbungee на 2007-12-17 11:21:42
За такива като(radiomaster) алпинизмът е непозната дума и затова мога само да го помоля да не коментира. Живота не е само град, удобства и автомбили. Все пак има хора които не са се отделяли от живота в епроветка. Нека не обвиняваме хората които търсят връзка със силата и красотата на света. Филмът е епична история по действителен случай за смесолоста, дързостта и късмета на двама английски алпинисти. Те прават нещо което не е повторено до сега от нито един алпинист.
published by drmvarol на 2007-12-26 20:08:42
Мерси много филма е направо страхотен