ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2017-03-06 13:48:36
Вашето мнение относно Top Gear S24 E01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Belgarath на 2017-03-06 15:30:23
Олеле . . . :D Тия не си ли научиха урока бе?! Смешници :D
Без Кларксън, Капитан Бавен и Хамстера нещата просто не стават
published by Da_BizkiT на 2017-03-06 17:17:58
Аз за момент се засилих да го тегля, ама после се сетих, че не е The Grand Tour и се отказах :D
published by dragob на 2017-03-06 20:33:06
Grand Tour е голямо разочарование, една безкрайна лигавщина от тримата с никакво съдържание. Топ Гиър поне още става за гледане, особено като го няма Евънс.
published by theguild на 2017-03-07 10:47:15
Между другото, тези тримата копират на 100% по-ранните версии на Топ Гиър с Кларксън, Мей и Хамънд.
Лошото е, че им се получава и определено ми харесва. Нямат нищо общо с предния сезон.
published by ajPoker90 на 2017-03-07 20:01:16
Благодаря за отзивите,един с един няма еднакъв.Тотално ме объркахте дали да го гледам.Дано само не стане като с двама мъже и половина,накрая от един сериал,който беше забавен се родиха две тъпи и надценени ситкома.
published by chichka на 2017-05-15 22:31:32
Честно казано гледах The Grand Tour и предния сезон с Крис Еванс непосредствено един след друг, че бях забравил, не за друго. The Grand Tour - страхотен бюджет за триото водещи, добър замисъл с малко по-разчупен сценарии като цяло, НО за целия сезон не знам дали имаше и 5 готини шеги като от едно време, Кларксън с годините става надут английски пуяк, от голямото добро утро, ситуациите не са и наполовина забавни като от едно време, сценария на Амазон бледнее пред този на BBC. Новия Top Gear - въпреки абсурдния Крис Еванс, английския Слави Трифонов, сериите имат нещо автентично и Мат ле Бланк някак си внася свежест. Дотук, поне за мен 1:0 за BBC vs. Amazon.