ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2008-09-16 22:35:07
Вашето мнение относно TomTom7.Eastern.Europe.v725.1883.Map-GAY може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pm03 на 2008-09-18 11:13:13
Мда, картата е добра за БГ, е неколкото гарминовска,но е на Телеатлас и е доста прилична.
published by eko67 на 2008-09-20 09:18:30
Дайте малко инфо.Пише ми че няма карта и прогр.се затваря.Във какъв формат е картата:-/ Има ли я вградена.
published by vodeni4ka на 2008-09-21 13:01:08
Дайте карта за Garmin на България, търся от 100 години и никаде не мога да намеря. Има супер детайлизирана в тяхната страница, има ли я някой? Или някоя по-стара, също става.
Имате едно черпене от мен. ;)
published by batnaso на 2008-09-23 00:10:05
Някой използвал ли го е на територията на София ? Да речем защото по стара версия на това е булшит с извинение.... мисля версия 6 беше не съм много сигурен , а и много бих искал някой който го е използвал и извън България ако може да даде малко по подробно инфо ще съм много благодарен.
published by gipster на 2008-09-27 12:47:48
И аз имам проблем с картата. Имам Tomtom One, на който му обнових софтуера вчера с версия 7.XX но тази карта не я разчита.

Някой може ли да каже дали е подкарал картата.
published by anatoli на 2008-10-18 01:28:16
Томтом ХЛ. 730 не я чете тази

published by scienide на 2008-10-21 12:32:16
Тоя том том като слагате карта тя трябва да е за конкретната версия иначе не работи например ако това е версия 7 но е рилииз еиди кои си пък картата е правена за 7.00 няма да можете да я ползвате пък за момчето за гармина виж във http://forum.pocketbulgaria.com там има карта за garmin не е лоша и непрекъснато я обновяват
published by VeLL на 2008-10-21 13:16:25
За картата на [b]Гармин[/b], бихте ли ми казъли какъв е линка и как се инсталира, че съм много бос в тея работи явно :)
Аз имам N95 8G и имам някъква карта за гармина ама е много посна а и няма нищо освен БГ
БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!
published by pro_counter_striker на 2008-10-22 18:50:51
Здравейте как да кача тази карта на телефона си за да я разчете в коя директория?Tom Tom ми е инсталиран в паметта на телефона.Teлефона ми е HTC TyTn II и HTC TOUCH PRO.Благодаря предварително! :thumbsup::thumbsup:
published by pro_counter_striker на 2008-10-23 17:41:25
ок качих я том том я намери обаче сега ми дава:activaton failed sorry this is not the correct activation code for the product''Eastern Europe''
Добре разбрах сичко това но как тогава да направя така и от каде да зема кода за да ми тръгне навигацията за първи път правя такова нешо моля за съдействие :-/
published by simeon.sharankov на 2008-11-05 10:49:26
Моля за помош!!!

Защо не може да се зареди на Windoes Mobile 6???

Моля ако някой знае да ми каже.

Благодаря предварително.
published by sirko_gb на 2008-11-17 02:05:47
Които иска да метне един поглед в http://www.ipmart-forum.com и да хвърли търмъка за нав. карти. Там ъпдейта е ежедневен!!!
ако има въпроси мога да отговоря
bad_rabit@abv.bg
published by sirko_gb на 2008-11-17 02:03:51
Картата е добра ползвам я на GO720 естествено трябва да се кракне navcor-а (firmware) и да се пачне картата и си бачка. Новите карти (8-ма серия) скоро излезнаха искат navcore 8.хххх за да вървят-те са по-добри.
Още малко им трябва на TeleAtlas да поработят по картите и гармина заминава да яде ряпа! За западна европа фаворита е ясно-ТомТом.
published by SXPERT на 2008-12-19 17:46:46
E v kraina smetka nqkoi 6te obqsni li to4no kak se podkarva tazi karta stupka po stupka?
published by russybg на 2008-12-19 21:10:27
Моля ви помогнете с инфо как се пачва картата, че 3 дни вече се мъча и чета форуми и не разбирам какво трябва да го правя мета-фаила. имам HTC HD и по-старите версии на томтом не работят на такава висока резолюция. Искрено ще съм благодарен ако някой се смили над мен и ми помогне
published by taki_rz на 2009-01-31 02:54:33
Момчета Това Елесна работа за тоз коитоги разбира :) вече има и по нови версиъи а за този който е написал че картата на гърмин е подобра се лъже
1-во трябвави даси подновите томтома дасиго направите по нова версия Навцоре 8 тя \ъете картите на 7-8 версия
2-е За отключване на картите посетете
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=18325&postdays=0&postorder=asc&start=255 Доста време се мъчих да поставя новата карта Eastern_Europe_815.2023 на TOMTOM GO 710 .
От саита на томтом казват,че последната версия на софта за този навигатор е 7,903 и няма да може да чете карти 8-ма версия.
Но след безсъни нощи и много четене в руски форуми
проблема е решен
Сваляте navcore 8.300 от тук
http://www.megaupload.com/?d=ZV36KG48 разархивирате отваряте фаила и копирате всичко
поставяте копираното на чиста карта памет
поставяте в навигатора и стартирате
ще напище ,че няма карта
картите от 8 версия се отключват по следият начин

сваляте този софт http://www.megaupload.com/?d=DDX70FFW разархивирате
в текстовия фаил пишете DiviceID на вашият навигатор целият код слято
и затваряте
в папка insert_meta_from_map_here поставяте meta file от картата която ще активирате
пускате RunMeforDCT.
натискате 1 и ентър
пак натискате 1 и ентьр
натискате пак ентър
в папка insert_meta_from_Map_here ще имате нов file
копираите двата фаила в картата
копираите картата на картата памет и сте готови успех
ttsistem ф navcore e езлекуван
с navcore 8.300 работят всички карти 7-ма и 8-ма версея
published by taki_rz на 2009-01-31 02:56:43
[code]Доста време се мъчих да поставя новата карта Eastern_Europe_815.2023 на TOMTOM GO 710 .
От саита на томтом казват,че последната версия на софта за този навигатор е 7,903 и няма да може да чете карти 8-ма версия.
Но след безсъни нощи и много четене в руски форуми
проблема е решен
Сваляте navcore 8.300 от тук
http://www.megaupload.com/?d=ZV36KG48 разархивирате отваряте фаила и копирате всичко
поставяте копираното на чиста карта памет
поставяте в навигатора и стартирате
ще напище ,че няма карта
картите от 8 версия се отключват по следият начин

сваляте този софт http://www.megaupload.com/?d=DDX70FFW разархивирате
в текстовия фаил пишете DiviceID на вашият навигатор целият код слято
и затваряте
в папка insert_meta_from_map_here поставяте meta file от картата която ще активирате
пускате RunMeforDCT.
натискате 1 и ентър
пак натискате 1 и ентьр
натискате пак ентър
в папка insert_meta_from_Map_here ще имате нов file
копираите двата фаила в картата
копираите картата на картата памет и сте готови успех
ttsistem ф navcore e езлекуван
с navcore 8.300 работят всички карти 7-ма и 8-ма версея[/code]
published by Tarnum на 2009-06-13 16:37:00
Картата на София е изместена с около 40 м. на югоизток. Показва че съм на съседната пряка. Разходих се из града и гледах позицията - същата работа.

Вместо Томтом ви препоръчвам iGo - работи без проблеми. Картата му е по-подробна и на български, има и 3D сгради в центъра.
published by lek_tuflek на 2011-04-23 22:32:28
Пълни глупости,как може да се сравни Иго с ТомТом..Имам Том,на HTC-то си сложих Иго,лагва много а съм с 2.2 froyo.Sygic e много по-добра алтернатива..поне аз съм много доволен.8)
published by serkan_kirnapci на 2012-10-09 13:15:28
Thanks