ArenaBG
mobile spot 4
published by kainy на 2007-10-26 06:44:31
Вашето мнение относно Tomb_Raider_Anniversary_USA_XBOX360-PROTOCOL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by thepenalty на 2007-10-26 08:08:18
Благодаря! :)
published by Plasticman на 2007-10-28 00:30:23
Нищо й няма на играта. Върви си нормално.
published by enZ90 на 2007-10-28 01:08:44
[color=red]kainy[/color] не му е тука мястото ама .. защо я няма Colin DiRT ? Ше я качиш ли отново ? И ще помоля за сиид на Splinter Cell и Sega Rally !! Благодаря предварително !
:P
published by kainy на 2007-10-28 02:12:41
Първо прав си тука не му е мястото... Второ Colin-a е качван и то от мен, просто няма сийд... :) А за ресийд не питай мен... Има си история на свалилите към всеки торент, помоли някой от тях да ресийд. Казвал съм и преди, за да мога да качвам повече игри, трябва да изтривам старите :) Да сийдвате остава на вас и ако не го правите вие губите, не само защото игрите живеят кратко, ами и защото аз се съсредоточавам да качвам игри, които бихте сийдвали :), другите просто не виждам смисъл, въпреки че доста хора биха им се зарадвали, но няма как... Лошото е че 70% от сийдърите си заминават още преди да са минали 24 часа...
published by thepenalty на 2007-10-28 08:33:15
kainy,
не искам да бъда нахален, но ще попитем. Какви са ни шансовете да качваш релийзите в оригиналния им формат (без да ги разархивираш)?
Не го приемай като упрек или забележка - аз лично съм доволен от това което правиш и така, просто би било хубаво ако има възможност да се запазват в оригиналния им вид тъй като на всякъде циркулират така.
М?
published by kainy на 2007-10-28 09:12:51
Ами честно казано на мен така не ми пречи... Общо взето разархивирах за удобство на потребителя ( разархивирането на 7-8 гиги отнема известно време и натоварва компа ), но и ти си прав че част от потребителите могат да искат да сийдват релийзите по чуждите сайтове. Иначе първоначално започнах да качвам така релийзите, защото така или иначе ги бях разархивирал за да си ги драсна :). Ако не възразявате ще пусна още 2 игри така ( защото вече изтрих scene версията им ), а преждевременно ще пусна тема във форума да питам, какво е мнението ви ;) Моля погледнете я и си дайте мнението, за да знам как ще ви е най-удобно O:-
published by Ketza на 2007-11-03 01:57:39
Ae manqci vie huu q ka4ihte za Xbox, ma are ako nqkoi moje da q ka4i i za PS2! 10x predvaritelno