Хаиде някои да обясни на по нормален език това зада може да го направиме както трябва
1.Инсталирайте играта, които обикновено използват клонинг DVD съобщение на.
2. След направено, стартирате играта, използвайки HAWX2.exe
3. Ubisoftgamelaucher ще актуализира, нека тя. След като създадете акаунт с Ubisoft (това е необходимо, освен за игри).
4. Както ще поиска сериен го откажете.
5. Отворете папката "HAWX 2 Injection Dll" и копие на "MadCHook.dll" system32 папката. (обикновено C: Windows System32)
6. Сега отворете план и въведете regsvr32 "madCHook.dll"
7. Отворете mchEvaluation.exe (Не го затвори, докато не приключите да играете).
8. Сега отворете папката "cppinjector" и стартирайте cppinjector.exe
9. Кликнете върху модул натоварване и намерете "logger.dll" в "HAWX 2 Dll инжекция" папка
10. В процес wather, въведете името на жертвата
UbisoftGameLauncher.exe
и проверете "наблюдател използване"
11. Сега копирате и поставите "UbisoftGameLauncher.exe" в "HAWX 2 Dll инжекция" папка C: Program Files Ubisoft Ubisoft за стартиране на игра
12. Стартирайте Patch.exe в Bypass CDkey папка и кликнете върху кръпка прилагат и намерете по-горе UbisoftGameLauncher.exe
13. След всичко това е направено, да започне играта, използвайки HAWX2.exe
14. Играта ще отнеме около 10 секунди, за да започне така че бъдете търпеливи.
Забележки: -
------
* Logger.dll ще направи текстов файл, наречен "Winsock_Log.txt" в главната Drive (C: ), нищо опасно, това е една кука Winsock, че записва някои данни.
* Тази програма е с помощта на търговски Engine Hook от MadCode@Madshi.net
* Аз не съм собственик на тези файлове, просто аз имам сглобени всичко и създаде торент и инструкции за колегите bitgamers. Всички кредитни отива към първоначалните им програмисти.
Шова е превод на ТХТ то от крака