ArenaBG
mobile spot 4
published by Fastuka на 2007-10-10 10:55:46
Вашето мнение относно Flash Point може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dead_Man на 2007-10-10 12:02:15
[size=4][b]Филма съм го гледал много е як! Теглете народе нема да съжалявате :thumbsup:[/b][/size]
published by didodido на 2007-10-10 12:20:29
[b]Dead_Man[/b], чеки-чеки малко. Я кажи първо на колко години си, откъде си, какви интереси имаш, колко филма до сега си изгледал, любим жанр, за коя медия работиш, кои филми си препоръчал и колко хора са ти се доверили? Все важни неща, за да отчета това "теглете, няма да съжалявате". То тия работи не стават току-тъй.:baby:
published by riskbreaker на 2007-10-10 14:24:27
Филмът... Не е хубав. Сюжет почти липсва, героите са безлични, а и бойните сцени са много малко, а и са истински провал, сравнени с предишните работи на Дони Йен. Единственото, което си струва да се види от филма, са последните петнайсет наситени с екшън минути. Който екшън не е много впечатляващ, но на фона на останалата простотия идва повече от добре. Актьорската игра е адски безлично нещо. Не прави впечатление нито с некадърност, нито с майсторство, но като цяло не е от минусите на филма. Като капак героят на Дони Йен е на практика същият образ като в "SPL". Режисурата е ЗЛЕ. "SPL" беше режисиран доста кадърно, но този не е. Малкото бойни сцени са доокепазени от калпава камера, която снима от прекалено близо, от прекалено странни ъгли или пък изобщо не снима. Толкова зле заснети битки не бях виждал от "Превъзходството на Борн" насам. Финалната битка все пак не изглежда зле, но в нея има един друг проблем. Тук лъсва една огромна прилика с "SPL", която дразни откровено. Следващият абзац ще е спойлер, ако не сте гледали филма, прескочете го.

Битката се прекъсва по средата. Буквално по същия начин, както битката между Само Хунг и Дони Йен в "SPL" спря, за да не се тревожи семейството на Само Хунг, в този филм битката спира, за да не се разтревожи майката на лошия.

Е, ами това е. 4/10 за филма, от които три и половина са за последния бой. Не си заслужава да хабите време, коефициент и харддиск за него. Но вие решавате.
published by Fastuka на 2007-10-10 15:05:37
Битката се прекъсва по средата. Буквално по същия начин, както битката между Само Хунг и Дони Йен в "SPL" спря, за да не се тревожи семейството на Само Хунг, в този филм битката спира, за да не се разтревожи майката на лошия.

Ти май си гледал друг филм?-_- Къде пък я видя майката на лошия??? Чак накрая излезе от тревата, след като всичко беше свършило;)
published by Dead_Man на 2007-10-10 16:39:40
Dead_Man, чеки-чеки малко. Я кажи първо на колко години си, откъде си, какви интереси имаш, колко филма до сега си изгледал, любим жанр, за коя медия работиш, кои филми си препоръчал и колко хора са ти се доверили? Все важни неща, за да отчета това "теглете, няма да съжалявате". То тия работи не стават току-тъй.

[b][size=4]На 16 год. съм от Русе,моите интереси не те засягат!Досега съм изгледал толкова филми колкото косми нямаш на главата си!Ако искаш ела да ти покажа цялата си видеотека от дискове със най-различни жанрове от филми!И достатъчно хора са ми се доверили за да искат да ме направят ъплоудер в тракера на NetWorxи да ме издигнат като модератор в сайта www.xak-bg.com! А ти ако искаш вземи един "Макаров-4,5 и се застреляй в топките! 8)[/size][/b]
published by sppmaster на 2007-10-10 17:02:26
Това че си на 16 от Русе не значи нищо за мен. Не знаех, че модератор е "титла", с която може да се гордее човек!?!
published by riskbreaker на 2007-10-10 17:24:41
Dead Man, плачеш си за наказание, човече. Умрелите сайтове, за които говориш, нищо не значат за мен, а и, вероятно, за никой друг. [color=black]Последното изречение е гнусна провокация, която не трябва да се взима насериозно.[/color]

Fastuka, не знам, възможно е и да съм посбъркал. Онова го писах веднага след като гледах филма и съм почти сигурен, че и сега ще остана с такова впечатление. Може би трябва да погледна пак.
published by naturo на 2007-10-10 20:34:06
Евала на "Модератора" от какво беше там ...накъв РусИ.com.Точно такива насъскани пичове са необходими на каузата...Якооо:yoji:
published by denum на 2007-10-11 00:18:41
при мене няма звук
published by Fastuka на 2007-10-11 00:50:45
published by didodido на 2007-10-11 10:09:57
Dead_Man, майка България е горда с теб! Що не ми беше пред очите да ти врътна два шамара да се освестиш. Можеш да си ми син, а културата ти е колкото на един павиан. Палячо дребен.
published by izroda89 на 2007-10-11 17:53:15
Ей, didodido, ти пък кой си, за да съдиш хората:grrr:....?
май май и на теб ти липсва нещо:lol::thumbsdown:...!!!! а за филма ще видим...:)
published by 778899 на 2008-01-14 19:55:31
Dead_Man, прояви малко въображение и си избери друг НИК, все пак ти не си Гробаря