ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2017-12-10 00:53:07
Вашето мнение относно It (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by GrackHack на 2017-12-10 14:49:15
published by sandista на 2017-12-10 19:02:37
Такава глупост не бях гледал последните 10 години...
published by shai0 на 2017-12-10 22:38:43
Dasiii ... ти поне си много умен ... ти отправям искрени пожелания все с подобни филми да обогатяваш така широкия си спектър на интелигентна преценка ... и така света ще е още по катастрофално идиотизиран като обитателите му ... тези приличащи на теб :)

П.с.

Напълно споделям мнението на GrackHack ... пълна излагация ... пропуснете ... няма да пропуснете нищо ...:)
published by feia на 2017-12-12 13:14:34
Филма е страхотен! Обожавам Стивън Кинг!
published by mkosama на 2017-12-13 00:04:57
гледах като дете предходната версия гледах и тази ,за мен е наи слабия разказ на Стивън Кинг!няма смисал да се гледа това не е Стивън Кинг или поне това е дъното му :)
published by smite на 2017-12-16 18:36:05
Противно на повечето коментари искам да изясня, че всъщност Стивън Кинг е доста голям почитател на този римейк. Много от нещата в книгите са изпуснати тук, а други са преиначени, но това е реалността в днешното кино(извинявам се на хората живеещи в някакъв измислен свят, където всичко се пресъздава мо та мо).
published by King_Roland на 2017-12-17 12:47:58
Съжалявам, че прочетох някои безумни коментари по- горе, защото ме провокират и аз да постна един, нещо, което избягвам по принцип. Първо до shai0, ако някой претендира за интелект, поне да се научи първо на правоговор и правопис (сам да си намери грешките).
До mkosama- това всъщност е един от най- добрите романи на Стивън Кинг (и според самия автор). Лошото е, че съдържа психологически пласт (за справка- Фройд и какво той нарича с термина То), който доста хора не само не са дорасли да разберат, но и им липсва култура за това. Но пък дъното е голямо и има място за много...
Аз лично съм чел романа няколко пъти и на български, и на английски, за да не пропусна нещо в превода, и всеки един път откривам по нещо ново. Тази екранизация още не съм я гледал, но старата определено ни караше да заобикаляме шахтите, когато се прибираме по тъмно...
published by Stilltrex на 2017-12-18 23:55:06
Всъщност, историята се позовава, на криминален случай от едно момиче, което е било подмамено в канализацията, от човек твърдящ, че може да върне на едно момиче, това което е изгубила безвъзвратно, човек, които обича. До колкото е известно, всъщност е бил психопат, убил близкия човек, като вярвал, че така ги освобождава от "Обладалите ги Демони" - това да се грижат един за друг. Древна легенда, която се носи из някои краища на щатите. Разказват, че всички тези деца са били сираци и това ги свързвало, като се грижили един за друг. Зимно време се държали за ръце в кръг, като така дори и на открито, със слаби дрехи, можеш да издържат с часове, блокирайки вятъра, към сърдечния поток от всички страни. Освен това, по този начин се повдига морала на групата.