ArenaBG
mobile spot 4
published by kachamaka на 2008-03-31 17:26:48
Вашето мнение относно The_Settlers_Rise_Of_An_Empire_The_Eastern_Realm-PROCYON може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by rib4o на 2008-04-03 16:55:50
И да имаш диск във ДВД то си
published by rib4o на 2008-04-03 16:53:04
Здравей. Остави файловете от 1 част оригинални не слагай кракнатите сld.dll и BBLua51.dll. После трябва да тръгне как съм споменал по-нагоре. При мене върви.
published by KRUPA на 2008-04-03 23:09:20
...вкаран диск, какъвто трябва да имам в компа. Като натисна два пъти върху появилата се на десктопа от втората инсталация икона "THE SETTLERS - Rise of an Empire - The Eastern Realm", се появява едно прозорче, на което отгоре пише "Ubisoft Autopatch". Това е ъпдейта на играта, който не трябва да пускаме, защото няма код за него, нали? Затова като се пови този прозорец веднага му давам Quit, след което се появява прозорец с надпис "Please insert original DVD of THE SETTLERS - Rise of an Empire". Това е всеки път. Сега накъде?
published by KRUPA на 2008-04-03 23:08:01
Изтрих играта и я качих отново.
Значи оригиналната игра (The Settlers VI Rise Of An Empire - CLONECD) само я инсталирах с DAEMON Tools Pro Agent Advanced Edition, Version: 4.10.0218.0 чрез IDE Virtual Drive, без да слагам пача и фикса. След това инсталирах продължението (THE SETTLERS - Rise of an Empire - The Eastern Realm) пак с DAEMON Tools Pro Agent Advanced Edition, Version: 4.10.0218.0 чрез IDE Virtual Drive. След втората инсталация извадих от виртуалното CD файла pro-tster.iso и на негово място сложих ccd-set6.mds (инсталационния файл към първата част на играта). Понеже играта я имам записана на диск и от там ползвам ccd-set6.mds, затова и в самото ДВД устройство имам вкаран диск, какъвто трябва да имам в компа. Като натисна два пъти върху появилата се на десктопа от втората инсталация икона "THE SETTLERS - Rise of an Empire - The Eastern Realm", се появява едно прозорче, на което отгоре пише "Ubisoft Autopatch". Това е ъпдейта на играта, който не трябва да пускаме, защото няма код за него, нали? Затова като се пови този прозорец веднага му давам Quit, след което се появява прозорец с надпис "Please insert original DVD of THE SETTLERS - Rise of an Empire". Това е всеки път. Сега накъде?
published by Javorg на 2008-03-31 17:52:17
благодаря много. обичам такива игри :thumbsup:
published by rib4o на 2008-03-31 18:22:26
Евала излезе най-после.
Браво хубава ще е, пише че са добавени още кампании и като от старите вери изследовател, кладенец и т.н.
Оценка gamestar.de 89/100.
На есен ще излиза пак нова. Аре приятна игра на всички почитатели на такива игри.:thumbsup:
published by giiv на 2008-03-31 18:42:59
Как се инсталира? Като маунтна фаила с Daemon Tools-a в менюто Install и Play са неактивни в сив цвят?:(
published by buskin на 2008-03-31 18:49:14
По принцип имаше проблем с оригиналната игра - не трябва да чакате автоматичното теглене на ъпдейти, което се активира при всяко пускане на играта - демек давате "cancel", защото после ви иска оригинален СД-кей. Дано с този ад-он да се реши проблема!

Благодаря за ад-она! Любимата ми игра от дете! :thumbsup:
published by majesco на 2008-03-31 19:13:02
мнго ми харесва като вкарам мъж и жена и започват разли сърчица и накрая щъркела дропи едно бебе хаха
published by buskin на 2008-03-31 19:43:43
Ако някой я е подкарал да напише как - при мен невърви поне с рилийза на CLONECD. Вече два пъти я инсталирам - веднъж сложих крака на цялата игра, веднъж не и пак ми иска оригинален диск! :(
published by bmd на 2008-03-31 20:20:05
Интересно дали след като се инсталира този експажън, играта ще продължи да крашва през половин час ?!? (с geforce7600gt съм)
published by spaywer на 2008-03-31 21:04:34
Свалям,щом е на Ubisoft значи ще е добра ;)
published by mizozizo123 на 2008-03-31 22:54:53
gameddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
published by richkata на 2008-03-31 23:41:33
Едно бързо въпросче да задам за това дали ще ми трябва някаква стара версия на тази игра и трябва ли да съм играл старите,в смисъл има ли някаква хронология на нещата.Благодарско предварително приятели
published by josibosi на 2008-04-01 09:14:26
Хора дайте линк към оригиналната игра. Това е само пакет допълнение към играта.
published by criminal1 на 2008-04-01 10:40:47
хайде кажете наистина , върви ли играта или е експанжън и ни трябва стара версия , 4е да не я теглим ина4е 100 4аса.
published by bobovski на 2008-04-01 11:57:36
ае таз игра без крак тръгва ли ...?
published by KRUPA на 2008-04-01 17:25:15
[b]Някой ще напише ли подробно как се инсталира допълнението към играта, защото явно приетият начин на разясняване е крайно недостатъчен в доста от случаите. Мерси предварително.[/b]
published by buskin на 2008-04-01 17:26:12
Айде кажете най-после де? от 100 сийдъра подкарал ли я е някой - ако има такъв да подскаже как става!
published by junak на 2008-04-01 19:32:20
Не ще и не ще да тръгне. Иска ми и на мен ДВДто. Даже след инсталацията на експанжъна пак смених длл файловете. не става.
published by KRUPA на 2008-04-01 20:29:39
Кой Tools? И какво е това виртуално IDE Drive, както и SCSI? Не сме седяли като зародиши всички с компютри в утробата, затова не случайно помолих някой да обясни подробно и разбираемо как се инсталира и какво се прави с допълнението към играта. Все пак идеята е да има полза от обяснението, а не просто да се констатира съществуването му като факт.
published by KRUPA на 2008-04-01 21:54:31
Е ако ще разчитаме на Google, за да разберем как се инсталира това продължение на играта, закакво изобщо някой се хаби да пише тук по въпроса? Аз съм на принципа - или някой прави нещата като хората, да е ясно и удобно, или изобщо да не се захваща.
published by junak на 2008-04-01 22:54:40
Наистина потегля с Демон 4.10.0218 Про, но ми дава грешка - Вижуъл С++, рънтайм ерор, R6002, флоатинг пойнт съпорт нот лоадед. Нямам идея какво е туй чудо.
published by oziato на 2008-04-02 11:59:14
изисквания ???????
published by oziato на 2008-04-02 12:00:53
намерих :
System requirements:

* Processor: Pentium 4 3 GHz
* Memory: 1 GB RAM
* Graphic Card: 256 MB (GeForce 7600GT or better)
* Disk Space: 2 GB HDD
* Opertaing System: Windows XP SP2/Vista
published by rib4o на 2008-04-02 20:07:07
Значи играта иска Демон 4.10.0218 Про,с моунтната първата версия, може и мини имиджа дето го има в
http://gamecopyworld.com/, и какъвто и да е диск в ДВД -то Ви. При мене така се играе. Настройката на Демон 4.10.0218 Про трябва да е IDE както пишеше по-нагоре. Така ще се играе докато излезе по-свестен крак. Успех на всички.
published by KRUPA на 2008-04-02 22:52:25
Моля, вижте как инсталирам нещата и кажете къде греша!
Инсталирам свалената с торент игра (The Settlers VI Rise Of An Empire - CLONECD) с DAEMON Tools Pro Agent Advanced Edition, Version: 4.10.0218.0 чрез IDE Virtual Drive. След това от папка Patch на изтеглената игра, взимам файла cld.dll и го пускам в папка 'bin' в директорията, в която се е инсталирала играта. След това от допълнителния FIX към играта, взимам файла BBLua51.dll и го пускам на същото място (в папка 'bin'). Появилата се икона на десктопа от инсталацията я изтривам и свалям като икона (правя пряк път на) файла Settlers6.exe, който е в същата папка 'bin' в директорията, където се е инсталирала играта. Със зареден във виртуалното CD на файла ccd-set6.mdf (от сваления от нета торент), играта върви перфектно.
Сега решавам да пусна допълнението. Инсталирам допълнението, а именно сваления файл от торента - pro-tster.iso, като го инсталирам пак с DAEMON Tools Pro Agent Advanced Edition, Version: 4.10.0218.0 чрез IDE Virtual Drive. След това, според указанията, махам файла, който последно инсталирах, и вкарвам в същото виртуално CD (IDE Virtual Drive) файла, с който се инсталира основната игра, а именно ccd-set6.mdf. След това като цъкна на появилата се икона на десктопа към разширението на играта (THE SETTLERS - Rise of an Empire - The Eastern Realm), винаги отначало иска да направи ъпдейт, който нали казахте, че не трябва да се прави, за да не иска код от оригиналния диск и какъвто код няма никъде, и затова винаги го спирам ъпдейта. След това обаче винаги излиза съобщение, че иска оригинален диск и играта никога не тръгва. Това е всеки път. Някой ще помогне ли?
published by KRUPA на 2008-04-02 22:54:27
...рията, където се е инсталирала играта. Със зареден във виртуалното CD на файла ccd-set6.mdf (от сваления от нета торент), играта върви перфектно.
Сега решавам да пусна допълнението. Инсталирам допълнението, а именно сваления файл от торента - pro-tster.iso, като го инсталирам пак с DAEMON Tools Pro Agent Advanced Edition, Version: 4.10.0218.0 чрез IDE Virtual Drive. След това, според указанията, махам файла, който последно инсталирах, и вкарвам в същото виртуално CD (IDE Virtual Drive) файла, с който се инсталира основната игра, а именно ccd-set6.mdf. След това като цъкна на появилата се икона на десктопа към разширението на играта (THE SETTLERS - Rise of an Empire - The Eastern Realm), винаги отначало иска да направи ъпдейт, който нали казахте, че не трябва да се прави, за да не иска код от оригиналния диск и какъвто код няма никъде, и затова винаги го спирам ъпдейта. След това обаче винаги излиза съобщение, че иска оригинален диск и играта никога не тръгва. Това е всеки път. Някой ще помогне ли?
published by KRUPA на 2008-04-02 22:55:57
...разширението на играта (THE SETTLERS - Rise of an Empire - The Eastern Realm), винаги отначало иска да направи ъпдейт, който нали казахте, че не трябва да се прави, за да не иска код от оригиналния диск и какъвто код няма никъде, и затова винаги го спирам ъпдейта. След това обаче винаги излиза съобщение, че иска оригинален диск и играта никога не тръгва. Това е всеки път. Някой ще помогне ли?
published by KRUPA на 2008-04-04 21:34:36
Еееееееееееееееееехооооооооооооооооо...
published by rib4o на 2008-04-05 14:00:07
При мене върви, не знам при тебе може проблема да е в некоя друга програма която ти е инсталирана. Имаш ли друга програма като alkohol 120 или deamon tools обикновена версия. Сигурно играта я детектва и не става . ДВД и СД ли имаш на компа?
published by alikov на 2008-04-05 15:15:55
играта тръгва няма проблеми .ако имате друга версия на daemon tools махнете я, играта тръгва само с про версия .и аз имах проблеми но след като махнах lite версията играта си работи без проблем с mount на The Settlers VI Rise Of An Empire .
published by KRUPA на 2008-04-06 00:42:09
Alcohol 120% нямам на компа.
DAEMON TOOLS-А ми е версия DAEMON Tools Pro Agent Advanced Edition, Version: 4.10.0218.0 и отдолу пише SPTD Version: 1.50
Устройството ми е DVD.
:thumbsdown:
published by shadow_master на 2008-04-06 20:50:13
може ли малко помощ за петата мисия,че не мога да ги сабера тия ресурси :'(
published by shadow_master на 2008-04-07 10:32:50
оправих се :)

хора моля помогнете на мисия 6. трябва да унищожа една стена с едни катапулт,ама как да го взема? не мога с войски защото трябва да минат през вражеския град, а и няма откаде да взема желязо!! ето ви скриин шот. (там кадето има НЕ начи не може да се отиде) моля помогнете.и от дясно има една мина за желязо ама в територията има бандити.няма как да ги убия. http://i212.photobucket.com/albums/cc218/LudmilNed/problem.jpg
published by Prattchet на 2008-07-07 20:56:02
Ето и друг начин за подкаржане на играта. Инсталирайте си Daemon Tools v 04.12.4.0. На мен ми тръгна веднага без никакви преправяния. Приятна игра! Игричката е страхотна :)
published by Maimona на 2008-09-01 16:12:31
pls даите сиииииииииид:'(:'(:'(
published by TpeBoMaH на 2008-09-27 21:09:09
Дайте малко сийд бе хора.. тегля с 50 кб/с
published by otosan4o на 2015-02-17 11:47:42
така как се инсталва сваляте 1 ва част инсталвате я ъпдеитвате я Но не я пачвате сваляте тази инсталвате я след това маунтвате 1 вата игра инсталвате от нея пача и играете при мен не иска диск по този начин на инстал ако поиска диск запазвате 1 вата игра и я зареждате в алкохол 52 при мен става с наи новия в момента алкохол 52 втората част при стартиране тръгва да се обновява спирам обновяването с бутон quit и играта тръгва и се играе без проблеми и бъгове приятна игра жалко че до тук никои не е написал такава тема елементарно е следваите стъпка по стьпка инсталациата и играите.
published by otosan4o на 2023-12-20 01:22:23
може ли малко сиид