@Dr3adLoX, Хем не искаш да те наричат луд, хем постоянно повтаряш тази дума. Да, наясно съм че ти имаш едно доказателство, което оборва всички доказателства в света. Най-малкият проблем с него е, че нямаш доказателство за доказателството си, съответно то може да бъде намерено само в главата ти. Никое от останалите ти "доказателства" не издържат, накрая ти винаги се позоваваш на абсурдна логика, сляпо отричане и контра-атака с доказателството в твоята глава (ДВТГ). Аз считам това за симптом на по-сериозно заболяване. Вече няколко пъти доказах, че ти виждаш каквото искаш, включително и с Росуелския камък. Видеото което съм посочил в първият си отговор в съответния торент, е на копие на камъка което има същите магически/магнитни свойства и успя да те заблуди. И ако в бъдеще не се занимавам с малоумните ти "доказателства", да знаеш че това не е защото не мога да ги срина на прах, а просто защото не виждам смисъл да споря със стена. Аз може би ще продължа да дискутирам с други хора, ако считам че има шанс да ги науча на нещо ново. Ако те игнорирам, това ще е защото не искам да отклоняваш и забиваш дискусията в твоите типични малоумия. Ти прави каквото искаш, събирай се с почитателите си, обменяйте опит и впечатления. Може би ще намериш последователи и приятели, които да те разбират и с които да си пиете Kool Aid.