Здрасти, геймъри
ЕВАЛА НА ЪПА - 10-ка
Не съм специалист като повечето от вас, ама на мен играта страшно ми хареса. Макар да ми е първата от този тип (аз като закоравял геймър съм играл досега все класически RPG, а не японски :D). Много ме изкефи като цяло. Страхотна атмосфера, история и графика. Начина на битките ми допадна много - макар и на търнове :D, но задаваш как да се бият или ги оставяш те да решават и се наслаждаваш на битката и на изненадите в нея - имам в предвид , когато гадовете си викат подкрепления :D.
Готино да си създаваш оръжия, да ъпгрейдваш твойте и да гледаш как твойте единици от отрядите си ги ъпгрейдват, развиват умения и т.н.
Не съм имал никакви проблеми с езици, инсталации и т.н. Играх я с обикновен пад и е наистина много по-удобно, отколкото с клавиатура (макар, че ми се скапа пад-а и играх доста дълго с клавиатура - свиква се).
Врътнах я на 106 ранк (бая ме узори пича от обложката ама и той се "предаде").
Видях, че има "HARD" след това ама не мисля да я почвам наново, че от както излезе я мъча 2,5 месеца :lol:
Четох коментарите относно играта: някой доста лоши - ама "разни хора, разни идеали" всеки си решава.
На мен ми хареса и давам [b]10 на ъпа[/b] :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
На тези дето не им харесва - има маса други типове и жанрове - не е лоялно да плюят и обиждат