ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2020-10-31 14:33:26
Вашето мнение относно The In-depth Story Behind a Climate Fraud (2019) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by MandraMan на 2020-10-31 22:25:34
хехехех
недей така, Threata Gunsberg ще ти се ядоса мн xd
published by Dr3adLoX на 2020-10-31 23:08:33
Грета проклета... :Д
няам повече материали по темата иначе ще ги изкъртя тия с глобалното.
published by Dr3adLoX на 2020-11-01 12:30:10
кво причиняваме бе?!?!? изкопали са цялата земя за редки елементи с които да направят полета от соларни панели които да се счупят при първата градушка и да ги складират в купища защото да ги рециклират изисква още 10 пъти индустрия и така еко катастрофата е тройна. Грета ли ти е идола? където ходи на разходки с яхта. дами купят и на мен яхта за 1 милион и аз ще съм зелен. зелен в долари... или климатолога Ал Гор? или някой друг агент който има акции в зелени компании.
хората са казали, далеч по-лесно е да излъжеш човек, отколкото да го накараш да повярва че е бил излъган. вие сте пример за това всеки ден.
поговори ми за Бог на торент за глобално затопляне. излей си омразата и поговори за моята. :Д
точно защото го мразите, за това всичко в което вярвате е лъжа. защото той е реалността! и вие мразейки Него, мразите Истината! мразете! съда е близо. ще ви събере всичките. по 1000 на ден.
published by Dr3adLoX на 2020-11-01 17:07:29
понеже ви мразя, за това съм я свършил всичката тая работа. айде няма да ви мразя повече. отидете да намерите любов при Шива!