ArenaBG
mobile spot 4
published by todor168 на 2014-01-04 14:29:45
Вашето мнение относно The.Great.Beauty.2013.480p.BDRip.XviD-BS5 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by elitzaM на 2014-03-03 09:29:20
Гледам Оскарите в момента и този току-що спечели за най-добър чуждестранен филм. Веднага се сваля! Благодаря!
published by georgigeorgiev_kn на 2014-03-04 13:14:10
Филмът не е нищо особено, глупост някаква...
published by GregMark на 2014-03-06 19:32:35
филма е страхотен, просто истината за живота е такава, нелицеприятна. А ние се страхуваме да си признаем и отново търсим причината другаде
published by regia на 2014-04-29 21:36:58
Браво за качването, трудно се намира качествено кино в българските сайтове. Филмът е класа ! Благодаря :)
published by koali на 2015-08-08 21:49:49
Не вярвам, че хората, които се изказват негативно са вникнали в картината, която ги е осветявала докато са дзяпали, както фенерчето ми - дъреветата, когато отивам по нужда в гората. Съмнявам се, че са се опитали. Филмът е несравним. Ако някой може да ми цитира нещо подобно, го поздравявам предварително. Визията е невероятна, иронията е дълбока и затрогваща. Кофражистът, или берачът на домати не знам как живее в Италия, но филмът отива далеч отвъд границите на една дъражава. Сюрреалистично стряскащ е. Моля впрегнете сетивата и ума си и се наслаждавайте!
published by chuchka777 на 2017-06-23 15:48:39
Това е един от най-невероятните филми,които съм гледала!!!За хората,които са дали негативна оценка,бих казала,че целта на филмът не е да ви покаже какъв е живота в Италия в буквалния смисъл,а живота като цяло.Тук всяка ситуация,всеки персонаж ви разкрива по един наистина интересен начин какво губим и какво постигаме.Не,филмът не е някаква боза,защото те кара да мислиш...но ако го смятате за"тъпня"и"глупост" просто не е за вас-залагайте на американското кино :) Лично за мен е УНИКАЛЕН!!!