ArenaBG
mobile spot 4
published by BaRdOmEtOo-X на 2012-02-08 20:07:47
Вашето мнение относно The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.High.Resolution.Texture.Pack.DLC-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Vinsen на 2012-02-08 20:15:08
Браво на ъплоудара за бързата работа.
Ако може да го попитам дали иска да качи моя версия на Skyrim с модове и сега ще сложа новите текстури знам как сработя модовете с новите текстури.
Играта ще изглежда зашеметяващо над 19 гб игра с неверотна графика едно напълно ново усещане.
published by marttie на 2012-02-08 23:18:36
:thumbsup: evala
published by Kova4a на 2012-02-09 04:18:56
Сложих го, но не виждам кой знае каква разлика, но не виждам ралика и в пърформанса - все още всичко си ми е на макс и фреймрейта си е същия
published by Furimen на 2012-02-09 04:45:28
едно нещо да помогна на тези като мен които имат много модове за TEXTURI. слет като инсталирате DLCто untick ESP файловете в launchera слет това отворете Skyrim_default.ini и в графа [Archive] променете от sResourceArchiveList=Skyrim - Misc.bsa, Skyrim - Shaders.bsa, Skyrim - Textures.bsa, Skyrim - Interface.bsa, Skyrim - Animations.bsa, Skyrim - Meshes.bsa, Skyrim - Sounds.bsa [color=red]НА[/color] sResourceArchiveList=Skyrim - Misc.bsa, Skyrim - Shaders.bsa, Skyrim - Textures.bsa, Skyrim - Interface.bsa, Skyrim - Animations.bsa, Skyrim - Meshes.bsa, Skyrim - Sounds.bsa, HighResTexturePack01.bsa, HighResTexturePack02.bsa
Направете сащото при SAVE GAME фаиловете с Skyrim.ini
вече би трябвало да имате теxтурите от DLCто и ваши тexтури от модове :)

published by PROFIT на 2012-02-10 11:17:41
Така като гледам изглежда една идея по-добре, но може и да греша. Това обаче което оправи направо ме шашна - играта в момента ми върви поне два пъти по-добре отколкото преди с нормалните текстури... Така че поне за мен торента е задължителен. Най-накрая ще я играя сериозно, а не само като бенчмарк :)
published by s3m0 на 2012-02-10 14:43:35
PROFIT, а преди това беше ли сложил 1.4 пача, защото в него има доста оптимизации и прави играта да върви по-добре. Реално с тези текстури играта ползва повече рам и памет от видео картата. Това, което си мисля аз, е че не си сложил 1.4, а този релийс го включва и затова виждаш подобрение. Поправи ме ако греша. ;)

Иначе има разлика, за да видите направете по един скрийн шот от близо на някаква повръхност без и с текстурите, и ги сравнете. Реално се забелязва само от много близо.
published by kaskata18 на 2012-02-10 19:11:28
някои знае ли дали ще излезе крак за "Creation Kita" ?
published by s3m0 на 2012-02-10 19:24:06
kaskata18, в момента ползвам този с 5-тия ъпдейт от RELOADED: [url]http://dox.bg/files/dw?a=d55d9f09ad[/url] Някой хора се оплакват, че забива, но при мен работи без проблеми до момента. Официален релийс от някоя група все още няма, но знае ли човек, може и да се появи.

Най-вероятно няма да може да се използва след следващия пач, но има време до тогава.
published by jojjo на 2012-02-10 19:40:12
Здрасти, банда!
С моите кирливи 2 гиги рам и Ati5450 има ли смисъл да свалям? Много ми се ще да го ползвам ама фреймрейта сигурно ще иде на кино.
published by krsna на 2012-02-12 02:29:26
мога само да кажа че играта с този пак е супер красива
published by zerostako на 2012-12-02 11:08:49
Абе, майна, или поправете тоя торент, или го махайте! Снощи го инсталирах (на версия след Dawnguard) и цялата игра не ми тръгваше, щото съм имал файлове от по-ъпдейтната версия на играта - ТОВА DLC ВРЪЩА ВЕРСИ - НЯМА ДА ВИ ЧЕТЕ СЕЙВА АКО ГО ИНСТАЛИРАТЕ НА ПО-ПРЕДНА ВЕРСИЯ, ПРИМЕРНО ДАУНГАРД! И още повече ПРИ ДЕИНСТАЛАЦИЯ ИЗТРИВА ВСЧИКИ .EXE И ЛАУНЧЕРА - ИГРАТА НЯМА ПУСКАНЕ!

Или дайте фикс, или поне предупредете хората, а ако питате мен - трийте проклетия торент и направо качете нов, има за версия 1,10 Lite и Full версии в Pirate Bay... ама просто сега ако не мога да си оправя играта и да продължа... не знам!
published by kikoki на 2013-02-12 05:01:36
Това цялата игра ли е или някакви добавки ?