[quote=LinKuei]За да няма недоразбрали - Другата седмица е финала на сезона. Ще бъдат излъчени 2 епизода (т.е. 2-часов епизод +рекламите, което са си 2 епизода по 45 мин +15 мин реклами за всеки). Подготвям малко допълнителни материали към пакета, както и 2 пакета - Един с тези епизоди (HDTV 350 MB) и един x264.
Надявам се да съм задволил въпросите ви с подобаващ отговор [/quote]
[quote=LinKuei]Е, да...Не е като да излъчиха 13-те епизода предвидени за този сезон, но мисля, че е по-важно това, че вероятността за 2-ри сезон е почти 90%, което никак не е малко, като се има предвид, че сериали като Bionic Woman и Journeyman ги отрязаха на това ниво(сезон 1). Определено има какво да се види и историята да стане още по интересна.
[size=3][color=red]Използвам възможността да напомня, че това е тракер и че ние не сме преводачи. За въпроси относно субтитри моля обръщайте се към специализирания сайт за това ->
http://subs.sab.bz[/color][/size] Всички знаем, че StraightEse превежда доста бързо и до средата на вечерта най-късно ще има субтитри...така, че моля без спам в темата. Нека обсъждаме сериала...мисля, че това е по важно[/quote]